Nechtěl jsem aby mi byl zaslan jakýkoliv dotazník a přesto...

• Nefunkčnost

Prý nové zboží , no po měsíci a pul mobilní tel. nefunguje a musím řešit reklamaci . Nedoporučuji .

Není co hodnotit zatím objednávka nedorazila

Reakce obchodu Mobil Pohotovost

ve vašem případě se jedná o předobjednávku. Jakmile zboží naskladníme, okamžitě budeme expedovat. :)

[email protected]

Zboží ještě nedorazilo. Po převzetí zboží mohu napsat více

• Slibují co nemají
    • Klamavá reklama

Reakce obchodu Mobil Pohotovost

pokud máte nějakou negativní zkušenost, kontaktujte nás prosím, na e-mail [email protected]. Prověříme celou situaci a uděláme vše proto, abychom našli vhodné řešení k Vaší spokojenosti.

Hezký den,

[email protected]

• Tak pomaly personal jsem dlouho nevidel

• Zboží v terminu dle objednávky nebylo připraveno k vyzvednutí, stejný produkt za stejnou cenu zakoupen jinde a okamžitě

• Obchod se občas chlubí výraznými bonusy k prodejní ceně plus.o výkupu, ale nezveřejnil omezeno kdy to platí a kdy ne

Např. pro bonus k výkupu Xiaomi prý platí podmínka, že telefon nesmí mít ani malou praskliny (výkupní cenu ať si zvolí sami, ale to že slíbený bonus neplatí je zrada)
    U iPhone zase prý mají pravidlo že bonus platí jen když je vykupovaný telefon minimálně v ceně 4tis.
    To se člověk dozví ale až když už nový dávno koupil a přijde se starým pro slíbený bonus.

Telefon je v hroznem stavu.
    Baterka skoro nevydrží a porad se zahřívá.
    Naprosta katatrofa ,naposledy co u vas nebo kupuji.

Reakce obchodu Mobil Pohotovost

velice nás mrzí, že máte s naším obchodem tuto negativní zkušenost. Kontaktujte nás prosím, na e-mail [email protected]. Prověříme celou situaci a udělám vše proto, abychom našli vhodné řešení k Vaší spokojenosti.

[email protected]

Před třemi měsíci jsem kupovala mobilní pohotovosti iPhone a jelikož jsem s ním byla nespokojená tak jsem ho po třech měsících vrátila kupovala jsem ho kvalitě a a paní mi po třech měsících řekla že v kvalitě c kdy vlastně telefon jsem používala 10 dní poté ležel měsíc a půl u policajtů zamčený v trezoru takže jsem telefon téměř neopotřebovala. Při koupi jsem platila 7500 po třech měsících "používání" mi vyplatili 4500Kc.

• Zboží mě mělo být doručeno následující den. Dnes je to sedmý den od objednávky a pořád nic. Bylo mě řečeno, že chyba kurýra.Tak asi by bylo dobré vyměnit dopravce.

Vážený pane, Dušane,
    Vaše zboží je připravené na pobočce v Brně k vyzvednutí od 26.6.
    Zvolil jste splátkový prodej a osobní vyzvednutí na pobočce, tedy je mi moc líto, ale kurýr k Vám nedojede, je nutné se dostavit osobně.
    V případě jiných problému mě neváhejte kontaktovat na e-mail [email protected]

Děkuji moc a přeji Vám krásný den,
    Šárka Hlavsová

• Špatná kvalita
    • Produkt přišel rozbalený i přes objednání nového
    • Produkt požkozen (poškrábán)
    • Neodpovídání a nulová komunikace

Dobrý den, Tadeáši.

U této objednávky (3101026700) evidujeme pouze neuhrazenou platbu.
    Objednávka ani nebyla expedována.

A budeme rádi, pokud upřesníte na jakou adresu jste svůj požadavek zasílal . Neevidujeme žádný dotaz, žádnou komunikaci.

Věřím tedy, že se jedná jen o nedorozumění.

Mějte pěkný den.

[email protected]

Příslušenství sice ochotně nainstalují, ale po nákupu telefonu už pro ně nejste partner. Zjistil jsem u krásného telefonu vadnou baterii a když jsem se slušně zeptal, jestli by ji nevyměnili za cenu nákupu s prací zdarma, tak 23 výmluv. Takže poprodejní servis prostě nula.

Dobrý den, Ivoši,

výměna baterie nebývá problém. Na které prodejně jste prosím byl?
    Je možné nás kontaktovat na mail [email protected], ráda vše prověřím a následně dořeším k Vaší spokojenosti.

Mějte pěkný den,

Mobil Pohotovost

Zboží mělo dorazit 12.6.aledorazilo až 17.6. bohužel to už jsem na dovolené!!!!!

• i přes to, že mobil byl v bezvadném stavu, došlo ke snížení ceny za výkup

• žádná
    • absolutně neochotný personál, nabízené služby nebyli schopní provést

už nikdy nenakoupíme jako firma ani osobně

Né dostal jsem co bylo napsáno , bezdrátová nabíječka a photography kit

Nedostal jsem účtenku , zaplatil jsem 500 Kč za ochrane sklo které tam nebylo hruza

Reakce obchodu Mobil Pohotovost

u Vaší objednávky evidujeme požadavek o nalepení tvrzeného skla.
    Požádám tedy o upřesnění - sklo nebylo nalepeno, nebo jste jej v objednávce neobdržel?

Kontaktujte mne prosím na mail, ráda vše prověřím a dořeším ke spokojenosti.

• Nedostatek zboží

Reakce obchodu Mobil Pohotovost

s čím jste, prosím, nebyl/a 100% spokojen/a? Na spokojenosti zákazníků nám velice záleží, rádi situaci prověříme.

[email protected]

Cena na faktuře je výrazně vyšší než Cena objednávky.

Reakce obchodu Mobil Pohotovost

patrně jste zapomněl zadat slevový kód při vytváření objednávky.
    Ozvěte se nám, nic není ztraceno. ;)

Mějte pěkný den,