koupené díly (filtry) měly silně poškozený obal.

Obchod nabízí zboží, které nemá a navíc si ho nechá předem zaplatit, katastrofa!!!

Dobrý den Vám přejeme,

omlouváme se za problémy způsobené skladovou dostupností, bohužel dodavatel měl tento díl špatně označený v datech a pak to u nás bylo dostupné a když se to objednalo, tak se bohužel přišlo nato že díl není dostupný.

Hlavně tento díl má všeobecný výpadek pro celý koncern bohužel

Pracujeme na tom, aby tyto situace pokud možno se vůbec nestávaly

děkujeme Vám za zpětnou vazbu

S pozdravem Motora.cz

• Je úplně jiná než na obrázku! Čili pro mě k ničemu!

Dobrý den Vám přejeme,

předali jsme to kolegům, budou Vás kontaktovat, výrobek buď vymění za nový na naše náklady nebo Vám vrátí penízky na zpět, aby to bylo vše v pořádku.

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu

• Po 5 měsícich tlumiče neoperují

Dobrý den Vám přejeme,

pokud máte pocit, že zboží není v pořádku nebo nefunguje jak má - můžete jej poslat na reklamaci prosím - to není žádný problém

Stačí napsat kolegům na tyto emaily, oni Vám rádi poradí jak to udělat

S pozdravem Motora.cz

zboží bylo doručeno,při převzetí od DPD .Řidič požadoval zpětný balík?
    Vůbec jsem nepochopil co po mě chtěl.
    Mojí objednanou zásilku jsem za základě této věci neobdržel!!!!

Dobrý den Vám přejeme,

při vytvoření objednávky jste si zaškrtnul, že si přejete zároveň také zpětný balík - viz popis, který je u toho uveden

Z předchozí objednávky mám nepasující díl a proto mám zájem o zpětný balík (dopravce DPD) za cenu 150,- Kč vč. DPH.

Díl, který chcete vrátit mějte prosím připravený/zabalený před příjezdem kurýra. Pokud nebudete mít připravený zpětný balík, kurýr DPD vám nemůže vydat objednaný balík.
    Informace k vrácení nepasujícího dílu zde.

Když to zaškrtnete tak, po Vás řidič bude chtít zpětný balík který má doručit nám prosím, on bez balíku nemůže odjet - jedině nám zavolat 545 577 800 a kolegové Vám zkusí poradit jak to prosím vyřídit , aby jste i tak dostal zboží

S pozdravem Motora.cz

Po prvním zapnutí se z přístroje zakourilo a bylo hotovo.

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu

S pozdravem Motora.cz

Uvádějí, že zboží mají skladem a po objednání Vám zdělí ,že bude až za měsíc.

Dobrý den Vám přejeme,

omlouváme se za problémy s dostupností, bohužel u dodavatele tento produkt nemají a nestihl nám poslat aktuální stav skladu, kde už by se měl prosím automaticky smazat a mělo by být vše v pořádku

Snažíme se co nejrychleji tyto chyby opravovat, aby byly dostupnosti na webu co nejpřesnější, děkujeme Vám za zpětnou vazbu

S pozdravem Motora.cz

Objednal jsem stěrače na Škoda Fabia 3 a 2 došly dobre a třetí na ww polo takže nepoužitelné

Dobrý den Vám přejeme,

samotná aplikace zboží v některých případech nestačí ( máte tam uvedené taky rozměry a nákres ) - je potřeba aby s také shodovalo originální číslo uvedené na webu u výrobků s tím, které je pro Vaše vozidlo vhodné prosím

Pokud si nejste jistý, je lepší dát poznámku do objednávky, že by jste potřeboval kontrolu nebo se zeptat přes formulář na vin před objednáním.

Kolegové Vám to rádi vyhledají a pomohou Vám s tím, aby vše sedělo správně

nebo stačí napsat na email

[email protected]

Zboží není prosím problém vrátit na zpět

S pozdravem Motora.cz

• ne nejvyšší ceny ve srovnání s konkurencí
    • otevírací doba prodejny
    • rychlost připravenosti objednávky
    • rasismus
    • pochybnosti o originalitě produktu
    • co jste si objednali, ne vždy dorazí
    • doporučení náhradních dílů není vždy správný

po 4 letech nakupování je obchod horší a horší

děkujeme Vám za zpětnou vazbu

Děláme co můžeme, aby bylo vše v co nejlepším pořádku ke spokojenosti zákazníků.

Ale Vaše hodnocení je čistě subjektivní, máte nějaké odborné vzdělání nato posoudit originalitu ? Že by jste nám poskytl nějaké odborné stanovisko ?

Rasismus opravdu u nás není, to je nesmyslné tvrzení.

Díly vyhledáváme podle vinu, pokud je ve vinu chyba může být i výsledek hledání špatný - ale to bohužel není jak ovlivnit, pokud je to špatně zpracované přímo od výrobců.

Čím jsou auta starší tím všeobecně zpracovaní podle vinu je méně přesné, dříve to nedělali tak přesně jako u novějších vozidel.

Ale pokud jsme se spletli mi, tak nás prosím kontaktujte kolegové to rádi dají do pořádku, aby to bylo vše správně prosím

S pozdravem Motora.cz

Poslali jste podle objednávky dvě nemrznoucí směsi, z toho jedna byla téměř po záruce. vyrobeno v roce 2017. Asi se chcete zbavovat téměř pozáručních směsí na úkor zákazníka a to se mi nelíbí.

Dobrý den Vám přejeme,

děkujeme Vám za zpětnou vazbu, kolegové se Vám ozvou, aby to prověřili. Může tam být i datum výroby láhve a není to datum plnění prosím

Budou Vám volat a proberou to s Vámi, pokud by to bylo opravdu staré tak by to vyměnili na naše náklady a půjdou dále řešit k dodavateli, tohle už je moc staré.

S pozdravem Motora.cz

Samé keci bude zítra týden cekam

Dobrý den den Vám přejeme,

omlouváme se za zpoždění, ale bohužel se to sešlo špatně celé.

Dodavatel nám to opozdil, Geis má málo lidí a nestíhají + k tomu byla sněhová kalamita 1 den v Brně a neposlali nám velké auto, omlouváme se ale na tohle bohužel nemáme vliv.

S pozdravem Motora.cz

• Obchod stornoval objednavku, zbozi bylo psano skladem, ale nebylo

Dobrý den Vám přejeme,

bohužel pokud dodavatel to není schopen prosím dodat, nemáme na výběr než stornovat objednávku - kdyby měl nějaký přepokládaný termín tak, bychom Vás rádi informovali že to bude možné dodat.

Omluvám se Vám za komplikace způsobené

Snažíme se nejvíce a nejpřesněji uvádět dostupnosti dílů a eliminovat tyto chyby dostupností

S pozdravem Motora.cz

Abych se ke zboží dostal, musel jsem zaplatit dvakrát !!!
    Zaplatil jsem převodem a při předávání dopravcem toto neakceptovali a jelikož jsem zboží nutně potřeboval, nezbylo než zaplatit znovu.
    Reklamace a vrácení přeplatku je zatím ve stavu - "mrtvý brouk - nic se neděje !!!

Dobrý den Vám přejeme

Podle záznamu v databázi jste si udělal objednávku na dobírku - z naší strany vše proběhlo v pořádku.

Poštovné a balné (DOBÍRKOU; ČP Balík do ruky; Doručení dopoledne mezi 8 až 14 hodinou) 129 Kč

finanční prostředky Vám byly vráceny na zpět

02.12.2024 13:41:36 - Vráceno 2487 Kč

S pozdravem Motora.cz

• Poslané jiné víčko než bylo objednané.

psal jsem vám e- mail, že jste mě poslali víčko
    TORPAN č. 304972 za79 Kč místo
    METZGER č. 2140057 za 132 Kč.
    Vaše odpověď byla přinejmenším neprofesionální, bez omluvy.
    U vás levá ruka neví co dělá pravá, jinak by jste nežádali o hodnocení.

Dobrý den Vám přejeme,

hodnocení posílá sama heuréka, my tyto žádosti neposíláme.

Dle dokladu u objednávky jsme Vám prosím poslali značku Metzger jak jste si objednal - vůbec není nikde zmínka o nějakém Topranu nebo výměně a záměně

Kolegové čekají na fotografii od Vás, aby to mohli vyřešit k Vaší spokojenosti jestli je tam chyba na naší straně.

S pozdravem Motora.cz

• Zboží na webu skladem ale nemají ho již podruhé s jiným zbožím

Dobrý den Vám přejeme,

omlouváme se za problémy způsobené skladovou dostupní, bohužel dodavatel to měl špatně označení v datech a pak to u nás bylo dostupné a když se to objednalo, tak se bohužel přišlo nato že díl není dostupný

Pracujeme na tom, aby tyto situace pokud možno se vůbec nestávaly

• Pozdní doručeni
    • Jednání

Hrozný obchod

Dobrý den Vám přejeme,

zboží mělo být prosím dodané 12.9.2024 dle objednávky a podle přepravce bylo dodané správně

12.09.2024 00:00:00 - Dodání zásilky. (26107 - provoz Příbram 70)
    12.09.2024 00:00:00 - Doručování zásilky. (26107 - provoz Příbram 70)

Nepletete si nás s někým jiným ?

S pozdravem Motora.cz

Byl jsem ošizen na délce kabelů.misto falturovanych a požadovaných 4M za 420kc jste mi dali 2,95m za 420kc.o 1.05m méně (zjištěno při prodeji.).navíc místo omluvy se půl hod.s údivem řešilo proč to odmítám!!!?.?? ..60km zbytečná cesta..dodnes nevim jestli mě zboží vydávala žena nebo člověk.nic ve zlém omyl se může prihodit.

Dobrý den Vám přejeme,

kabel nám takhle dodali a nikdo jej neměřil bohužel, nenapadlo nás že bude špatně od dodavatele - že nám dodají místo 4m, 3m a určitě to není záměr Vás ošidit - to prostě je chyba u dodavatele

Nicméně když jste to zjistil, tak jste se vzteknul a odjel, a nedalo se to vyřešit na místě

Kolegové z kanceláře Vám volali po tomto incidentu, aby se s Vámi domluvili co s tím, aby se to dalo do pořádku - ale uvedené číslo v obj. neexistuje a na email jste nám do dnes nedal bohužel vědět - tak opravdu nevíme jak to můžeme napravit, když s námi nekomunikujete

• špatná komunikace

Bohužel mam problém již po několikáté . Neochotné jednání a dlouhé dodací lhůty. Raději bych volil jiný obchod

Dobrý den Vám přejeme,

zboží Vám bylo dodané o 1 den dříve a stěžujete si na delší dodací doby ?

V obj. máte uvedené dodané na 5.11 a podle přepravce bylo dodané 4.11

4.11.2024 00:00:00 - Dodání zásilky. (26107 - provoz Příbram 70)
    4.11.2024 00:00:00 - Doručování zásilky. (26107 - provoz Příbram 70)
    4.11.2024 00:00:00 - E-mail adresátovi - termín doručení zásilky.
    4.11.2024 00:00:00 - SMS zpráva adresátovi - termín doručení zásilky.
    4.11.2024 00:00:00 - Příprava zásilky k doručení. (26107 - provoz Příbram 70)

U zboží máte uvedené dodací lhůty, si jej objednáte + souhlasíte s delší dodací lhůtou a potom nás hodnotíte negativně, zato že to dodáme o 1 den dříve

S pozdravem Motora.cz

Objednal jsem olej 5l Mobil 5W-40 a přišlo mi balení pouze 4l. Důvod? Nedoporučuji

Dobrý den Vám přejeme,

objednal jste si prosím 4L, tady máte přímo odkaz na daný výrobek kde v popisu je uvedeno balení 4L - zřejmě si ta špatně přečetl nebo vyhledal dané číslo oleje.

S pozdravem Motora.cz

Chladič mi přišel s ohnutými částmi. A na jedné straně byla utržená trubka a držák.

Dobrý den Vám přejeme,

Stačí zavolat nebo nám napsat email kolegové to prověří a rádi Vám pomohou prosím

[email protected]

Zboží není prosím problém vrátit na zpět nebo vyměnit, kolegové Vám s tím rádi pomohou