Slušný obchod s ochotným personálem.
Reakce obchodu Moto oblečení
Vaše krásná recenze nás nesmírně těší a je pro nás odměnou za naši týmovou práci a hlavní cíl - spokojenost našich zákazníků. Děkujeme za pochvalu a přejeme krásnou sezónu.
Za tým Moto-Oblečení Šárka
www.moto-obleceni.cz -
- Rychlá výměna velikosti, krátké dodací lhůty
Reakce obchodu Moto oblečení
mockrát děkujeme za krásnou recenzi. Jsme rádi, že jste byl u nás s nákupem spokojen a využil jste i službu bezplatné výměny v expresním termínu. Děkujeme za Vaši přízeň.
Za tým Moto-Oblečení Iveta
www.moto-obleceni.cz -
- široký výběr zboží, dobrá komunikace, možnost doručení do poštomatu, dobrá cena
široký výběr zboží, dobrá komunikace, možnost doručení do poštomatu, dobrá cena
Reakce obchodu Moto oblečení
velmi nás těší Vaše krásná recenze a doporučující hodnocení. Jsme rádi, že jste byla spokojená s širokým sortimentem nabízeného zboží, dobrými cenami, komunikací ze strany našich zaměstnanců i možností výběru doručení. Děkujeme za Vaši přízeň.
Za tým Moto-Oblečení Marian
- nemám výhrady
Myslím .že bych doporučil
Reakce obchodu Moto oblečení
velmi nás těší Vaše spokojenost, pozitivní recenze a doporučení. Velmi Vám děkujeme za čas, který jste nám věnoval.
Za tým Moto-Oblečení Michal
- nízké náklady dopravy
- nevím
optimální
Reakce obchodu Moto oblečení
mockrát děkujeme za pozitivní recenzi a doporučení. Těší nás, že jste byl s nákupem u nás spokojen a vybral si přesně podle svých představ.
Za tým Moto-Oblečení Pavla
www.moto-obleceni.cz -
Rychlé vyřízení objenávky a kvalitní zboží. S obchodem jsem moc spokojena.
Reakce obchodu Moto oblečení
jsme poctěni Vaší krásnou recenzí a udělenými pěti hvězdičkami spokojenosti. Těší nás, že vyřízení a expedice objednávky proběhlo nad Vaše očekávání a vybrala jste si u nás kvalitní zboží dle svých představ.
Za tým Moto-Oblečení Martin
www.moto-obleceni.cz -
- rychlost, přehlednost, dostupnost, velký výběr
- nevím
doporučuji výběr dostačující komunikace super rychlé dodání
Reakce obchodu Moto oblečení
Vaše recenze nám udělala nesmírnou radost, velmi Vám za ni děkujeme. Vaše pochvala je pro nás motivací a zároveň odměnou za týmovou práci.
Za tým Moto-Oblečení Patrik
- spolehlivost,rychlost
- žádné
doporučuji
Reakce obchodu Moto oblečení
jsme velmi rádi, že nás hodnotíte jako spolehlivý obchod, který s rychlostí vyřizuje a expeduje Vaše objednávky. Spokojenost našich zákazníků je pro nás klíčová, proto Vám velmi děkujeme za pozitivní a doporučující recenzi.
Za tým Moto-Oblečení Jirka
- jo
- jo
jo
Reakce obchodu Moto oblečení
děkujeme Vám za doporučující recenzi a udělených 100 % spokojenosti.
Za tým Moto-Oblečení Filip
v pohodě....doporučuji
Reakce obchodu Moto oblečení
nesmírně nás těší Vaše spokojenost a doporučení, velmi si Vaší recenze vážíme.
Za tým Moto-Oblečení Andrea
- rychlý
- spolehlivý
Vše došlo v pořádku, hezky zabalené a nepoškozené.
DoporučujiReakce obchodu Moto oblečení
nesmírně nás těší Vaše spokojenost a pochvala. Jsme velmi rádi, že Vaše objednávka byla vyřízená spolehlivě, rychle a odeslána v expresním termínu. Děkujeme za doporučující pochvalu a pozitivní recenzi.
Za tým Moto-Oblečení Katka
- Moto doplňky
Dárky na poslední chvíli. Vše objednané bylo a včas dorazilo.
Reakce obchodu Moto oblečení
děkujeme za kladné hodnocení a pochvalu našeho expedičního oddělení. Těší nás, že jsme Vám mohli odeslat výrobky v takovém termínu, že díky včasnému doručení posloužily jako krásné vánoční dárky.
Za tým Moto-Oblečení Filip
- velký výběr
- levnější doprava-uloženka
- 100% komunikace s obchodem
- rychlost doručení
doporučuji
Reakce obchodu Moto oblečení
velmi nás těší Vaše pětihvězdičková recenze doplněná pozitivní recenzí. Jsme velmi rádi, že jste byla spokojená s širokou nabídkou našeho sortimentu, rychlostí vyřízení Vaší objednávky včetně doručení a perfektní komunikací ze strany obchodu. Vaše pochvala je pro nás motivací a zároveň odměnou za společnou týmovou práci.
- Rychlost, pohoda,klid
- Zatím o nich nevím.
Spolehlivost.
Reakce obchodu Moto oblečení
děkujeme za vstřícnou recenzi, které si nesmírně vážíme.
Za tým Moto-Oblečení Michal
Jo, mladej bude rád :D
Reakce obchodu Moto oblečení
velmi nás těší Vaše spokojenost a věříme, že dárek udělá synovi radost. Děkujeme za doporučující recenzi.
Za tým Moto-Oblečení Radek
- Rychle dodani
Reakce obchodu Moto oblečení
jsme rádi, že jste byla spokojená s rychlostí vyřízení Vaší objednávky a samotným expresním doručením. Spokojenost našich zákazníků je pro nás nejdůležitější.
Za tým Moto-Oblečení Patrik
www.moto-obleceni.cz -
- Výměna velikosti oblečení, využil jsem ji.
- O žádném nevím.
Doporučuji tento obchod.
Reakce obchodu Moto oblečení
velmi nás těší Vaše kladné hodnocení a doporučující recenze. Jsme rádi, že jste využil službu bezplatné výměny velikosti k tomu, aby Vám produkt přesně pasoval a odpovídal Vašim představám.
- má co jinde není
Reakce obchodu Moto oblečení
jsme rádi, že jsme Vám schopni v rámci e-shopu a kamenné prodejny nabídnout to, co jinde neseženete. Věříme, že nám i do budoucna zachováte přízeň a rád si u nás příště opět vyberete k Vaší naprosté spokojenosti.
Za tým Moto-Oblečení Jirka
www.moto-obleceni.cz -
Bleskové vyřízení objednávky, zboží přišlo v pořádku. Bude to dárek, tak snad se bude líbit.
Reakce obchodu Moto oblečení
máme radost z Vaší doporučující recenze a věříme, že obdarovaný bude rovněž spokojený.
- Rychlost dodání
Reakce obchodu Moto oblečení
jsme potěšeni Vaší pochvalou ohledně rychlého doručení. Společně děláme maximum pro spokojenost našich zákazníků včetně rychlého vyřízení objednávek a expresního odeslání.
Za tým Moto-Oblečení Pavla
www.moto-obleceni.cz