- vrácení zboží zdarma bez poštovného
doporučuji
Reakce obchodu Moto oblečení
jsme rádi, že jste u nás nakoupila k Vaší naprosté spokojenosti. Samozřejmostí je bezplatná výměna zboží, jsme proto rádi, že vše proběhlo nad Vaše očekávání a vybrala jste si skutečně produkt, který Vám maximálně vyhovuje.
Za tým Moto-Oblečení Michal
www.moto-obleceni.cz -
- Tento obchod ma jedinou nabidku, kterou jsem moc potreboval a za velmi minimalnou castku.
- Slabiny jsem zadne nenasel.
Doporucuji nakupovat v tomto obchode zbozi, ktery vam libi.
Reakce obchodu Moto oblečení
nesmírně nás těší Vaše pochvala a doporučení. Jsme rádi, že jsme jediným obchodem, který má nabídku, jenž přesně odpovídá Vašim požadavkům a představám. Věříme, že nám do budoucna zachováte přízeň a při příští návštěvě si u nás vyberete k Vaší maximální spokojenosti.
Za tým Moto-Oblečení Adriana
www.moto-obleceni.cz -
Řekli, že zboží momentálně nemají, ale že se mi ihned ozvou, když bude. Stále se neozývali a když jsem jel náhodou kolem, nakoukl jsem a zboží na prodejně normálně bylo. Nevím, proč mi nedali vědět?
Reakce obchodu Moto oblečení
děkujeme za hodnocení a Vaši podnětnou připomínku. Pravděpodobně došlo k chybě systému, za což se Vám velmi omlouváme.
Za tým Moto-Oblečení Lucie
www.moto-obleceni.cz -
- Zboží odesláno obratem.
- Součástí zásilky formulář pro případné vrácení zboží s vyplněnou odpovědní obálkou.
Reakce obchodu Moto oblečení
jsme velmi rádi, že jste byl u nás s nákupem spokojen. Těší nás, že objednávka byla vyřízená s rychlostí nad Vaše očekávání. Samozřejmostí nákupu je služba bezplatné výměny nebo vrácení zboží. Děkujeme za krásné hodnocení a doporučující recenzi.
S nákupem jsem spokojená
Reakce obchodu Moto oblečení
mockrát děkujeme za krásné pětihvězdičkové hodnocení a pochvalu. Velmi si Vaší recenze vážíme.
Za tým Moto-Oblečení Andrea
www.moto-obleceni.cz -
Jsem spokojen na všechny strany...jak s kvalitou objednaneho zboží,s lhůtou dodání,s přehledem inernetových str.tak i s cenou
Děkuji moooc...Reakce obchodu Moto oblečení
poděkování patří Vám - za krásnou recenzi, pochvalu i doporučující hodnocení. Velmi nás těší Vaše maximální spokojenost a věříme, že nám do budoucna zachováte přízeň.
Za tým Moto-Oblečení Patrik
www.moto-obleceni.cz -
- Přes nabídku zboží, rychlé dodání.
- Nezjistil jsem.
Zatím s ohledem na požadované zboží maximální spokojenost. Určitě doporučuji.
Reakce obchodu Moto oblečení
nesmírně nás těší Vaše spokojenost a pochvala za širokou nabídku a rychlost dodání. Vaše slova jsou pro nás motivací a zároveň odměnou za naši týmovou práci. Děkujeme.
www.moto-obleceni.cz -
Nemá to chybu,není co by měě vadilo.
Reakce obchodu Moto oblečení
Vaše recenze nám vyrazila dech, mockrát děkujeme za krásná slova a doporučující hodnocení.
www.moto-obleceni.cz -
- Při zaslání zboží je v balení příloha pro vrácení a výměnu zboží v případě potřeby.
- Česka pošta
- Dělá si co chce.
nevyužívat služby České pošty
Reakce obchodu Moto oblečení
jsme velmi rádi, že jsme Vaši objednávku vyřídili v co nejkratším možném termínu a z našeho skladu i expresně poslali. Bohužel nedokážeme ovlivnit chování České pošty, u které došlo pravděpodobně k nějakému pochybení. I přesto věříme, že nám zachováte přízeň a případně si vyberete jiného dopravce, se kterým budete spokojen.
Za tým Moto-Oblečení Petra
www.moto-obleceni.cz -
- Vynikající obchod ve všech směrech
Vše super
Reakce obchodu Moto oblečení
velmi nás těší Vaše krásná pochvala a hodnocení, kterého si neskutečně vážíme.
Za tým Moto-Oblečení Patrik
Reakce obchodu Moto oblečení
jsme velmi rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojen a těší Vás rychlost, s jakou jsme schopni vyřídit a expedovat Vaše objednávky. Spokojenost našich zákazníků je pro nás nejdůležitější. Děkujeme za recenzi a doporučení.
Za tým Moto-Oblečení Katka
- komfort
- rychlost
rychlá potřeba určitého zboží
Reakce obchodu Moto oblečení
velmi nás těší Vaše spokojenost a doporučující recenze. Jsme rádi, že jste si vybral z pohodlí domova a byli jsme Vám schopni zboží doručit v co nejkratším možném termínu. Děkujeme za pěkné hodnocení.
www.moto-obleceni.cz -
- Rychlé jednání i dodání.
- o žádných zatím nevím.
Mohu jen doporučit.
Reakce obchodu Moto oblečení
nesmírně nás těší Vaše pochvala a spokojenost. Jsme rádi, že Vás potěšila rychlost vyřízení Vaší objednávky a expresní dodání. Děkujeme za doporučující recenzi.
Za tým Moto-Oblečení Martin
www.moto-obleceni.cz -
Velký výběr zboží , rychlost dodání okamžitá. Určitě dle svých zkušeností doporučuji.
Reakce obchodu Moto oblečení
jsme poctěni Vaší krásnou recenzí, za kterou Vám velmi děkujeme. Vaše krásné hodnocení je pro nás odměnou za naše společné úsilí a týmovou spolupráci. Děkujeme.
Za tým Moto-Oblečení Filip
www.moto-obleceni.cz -
- komplexní nabídka motorkářského sortimentu.
- Doporučil bych rozšířit nabídku zboží od více firem.
Reakce obchodu Moto oblečení
jsme poctěni Vaším krásným hodnocením a doporučující recenzí. Jsme rádi, že se Vám nákup u nás líbil a pořídil jste si vše dle svých představ. Do budoucna samozřejmě uvažujeme o rozšíření našeho sortimentu, abychom měli v nabídce vše, co jen správný motorkář může potřebovat.
- dobré ceny,rychlost dodání
asi nejlevnější motoshop za příznivé ceny
Reakce obchodu Moto oblečení
velmi Vám děkujeme za krásné hodnocení a pozitivní recenzi, čehož si nesmírně vážíme. Vaše doporučení je pro nás odměnou za týmovou práci a pochvalou za společné úsilí. Věříme, že nám zachováte přízeň, a budeme se těšit na Váš příští nákup.
Za tým Moto-Oblečení Adriana
- Rychlost, cena, cena dopravy
- žádné
Reakce obchodu Moto oblečení
děkujeme za krásnou recenzi, nesmírně nás těší Vaše spokojenost s rychlostí, cenami i možnostmi doručení. Velmi si Vašich slov vážíme a přejeme krásnou sezónu se spoustou nezapomenutelných zážitků.
Za tým Moto-Oblečení Marian
- Pohodové nakupování
Je to pohodový obchod jak s dodací lhůtou,tak i v komunikaci.Zboží které vám nesedne můžete bez problémů vrátit nebo vyměnit za jiné.
Byl jsem naprosto spokojen.Reakce obchodu Moto oblečení
neskutečně nás těší Váš pocit z našeho e-shopu. Spokojenost našich zákazníků je pro nás klíčová, proto jsme pyšní, že jsme dostáli svému slovu a nákup u nás byl pro Vás radostí. Děkujeme za doporučující recenzi.
Za tým Moto-Oblečení Martin
- Dobrý obchod
- Dobre ceny
- Dobre zbozi
Jsem spokojená se zbožím a určitě brzo si zase něco objednam.
Určitě doporučim svým známým.Reakce obchodu Moto oblečení
mockrát Vám děkujeme za milou recenzi plnou pozitivního hodnocení. Nesmírně si vážíme Vaší spokojenosti a věříme, že nám zachováte přízeň a při příštím nákupu si vyberete dle svých přání.
Za tým Moto-Oblečení Radek
www.moto-obleceni.cz -
- široký sortiment, přehledný web
- neznám
Spokojenost,zboží dodáno včas v pořádku a ještě s malým bonusem.
Reakce obchodu Moto oblečení
Vaše recenze nás velmi těší a jsme rádi, že jste byl spokojen s širokým sortimentem i přehledným e-shopem. Jsme rádi, že Vás potěšil i malý dáreček jako poděkování k Vaší objednávce.
www.moto-obleceni.cz