doporučuji, rychlé dodání
Reakce obchodu Moto oblečení
jsme velmi rádi, že jste byl u nás spokojen s výběrem zboží i rychlostí Vámi objednaného zboží. Děkujeme za Vaši pochvalu i doporučující recenzi.
Za tým Moto-Oblečení Andrea
www.moto-obleceni.cz -
bez problému a hlavně rychle
Reakce obchodu Moto oblečení
děkujeme za milé hodnocení a doporučující recenzi. Těší nás Vaše spokojenost, proto věříme, že nám do budoucna zachováte přízeň.
mohu jen doporučit
Reakce obchodu Moto oblečení
mockrát děkujeme, velmi nás těší Vaše maximální spokojenost podtržená pětihvězdičkovým hodnocením.
Za tým Moto-Oblečení Martin
Vše v pořádku
Reakce obchodu Moto oblečení
velmi nás těší Vaše spokojenost a věříme, že nám v budoucnu zachováte přízeň a vyberete si z našeho širokého sortimentu dle Vašich představ.
Za tým Moto-Oblečení Filip
- rychlé vyřízení objednávky
Reakce obchodu Moto oblečení
děkujeme za pozitivní recenzi a doporučení. Jsme velmi rádi, že jste byl potěšen rychlostí vyřízení Vaší objednávky. Jako tým se snažíme dělat maximum pro Vaši spokojenost.
Za tým Moto-Oblečení Pavla
www.moto-obleceni.cz -
Vše klaplo včas a dle objednávky...OK
Reakce obchodu Moto oblečení
mockrát Vám děkujeme za krásné hodnocení, kterého si nesmírně vážíme. Velmi nás těší Vaše spokojenost a doufáme, že si u nás i v budoucnu rád vyberete.
www.moto-obleceni.cz -
vše proběhlo k mé naprosté spokojenosti
Reakce obchodu Moto oblečení
nesmírně nás těší Vaše naprostá spokojenost, která je pro nás odměnou a motivací za naši týmovou práci.
Za tým Moto-Oblečení Patrik
www.moto-obleceni.cz -
- Rychlý nákup bez starostí.
Reakce obchodu Moto oblečení
Vaše recenze je všeříkající a my Vám za ni nesmírně děkujeme. Doufáme, že nám zachováte přízeň, a budeme se těšit, že si z naší nabídky opět rád vyberete.
Za tým Moto-Oblečení Lucie
- Rychlé vyřízení objednávky
Reakce obchodu Moto oblečení
velmi nás těší Vaše spokojenost s rychlostí, s jakou expedujeme Vaše objednávky. Děkujeme za hezkou recenzi a přejeme pohodovou sezónu se spoustou zážitků.
Za tým Moto-Oblečení Tomáš
Bez problémů, dodání rychlé
Reakce obchodu Moto oblečení
moc nás těší Vaše spokojenost a doporučení. Jsme velmi rádi, že vše proběhlo k Vaší naprosté spokojenosti.
Za tým Moto-Oblečení Petra
www.moto-obleceni.cz -
- výborná dostupnost, možnost si zboží před zaplacením vyzkoušet v kamenné prodejně
Reakce obchodu Moto oblečení
děkujeme za pozitivní recenzi a milé hodnocení. Nesmírně nás těší Vaše spokojenost s výbornou dostupností nebo vyzkoušení zboží v naší kamenné prodejně. Věříme, že si u nás při příštím návštěvě opět rád vyberete k Vaší maximální spokojenosti.
- Rychlost, spolehlivost,kvalita
- Chybí větší velikosti pro ženy i muže
Reakce obchodu Moto oblečení
děkujeme za pětihvězdičkové hodnocení, kterého si velmi vážíme. Jsme moc rádi, že jste byl spokojená s rychlostí, spolehlivostí a kvalitou nabízených produktů. Snažíme se náš sortiment neustále obměňovat a vylepšovat, abychom Vám mohli nabídnout maximum. U některých typů oblečení jsme schopni zajistit i větší velikosti, u některých to bohužel není možné. I přesto věříme, že jste si u nás vybrala k Vaší naprosté spokojenosti.
Za tým Moto-Oblečení Tomáš
Pekne ,rychle a prehledne
Reakce obchodu Moto oblečení
velmi nás těší Vaše spokojenost, která je pro nás nesmírně důležitá. Jsme rádi, že jste byla spokojená s přehledností našeho e-shopu a vybrala si zboží dle svých představ.
www.moto-obleceni.cz -
rychlost ,komunikace,profesionalita,vše proběhlo naprosto v pořádku.
Reakce obchodu Moto oblečení
jsme poctěni, že jste byl spokojen s rychlostí, komunikací a profesionalitou našich zaměstnanců. Vaše spokojenost je pro nás prioritní, proto nás těší, že Váš nákup proběhl v naprostém pořádku.
- Ceny
Reakce obchodu Moto oblečení
děkujeme Vám za krásné pětihvězdičkové hodnocení. Těší nás, že jste si vybral z naší široké nabídky kvalitního zboží za přijatelné ceny přesně to, co Vám bude dělat užitek a radost.
Za tým Moto-Oblečení Pavla
Vše funguje jak má.
Reakce obchodu Moto oblečení
děkujeme za krásnou pochvalu a pětihvězdičkové hodnocení.
www.moto-obleceni.cz -
- Dodání obratem, výměna za jinou velikost bez problémů a okamžitě.
Reakce obchodu Moto oblečení
velmi nás těší Vaše spokojenost a pochvala. Jsme velmi rádi, že nákup u nás proběhl k Vaší maximální spokojenosti a využil jste i naši službu bezplatné výměny zboží.
Za tým Moto-Oblečení Lucie
- rychlé dodání
- doporučuji
Reakce obchodu Moto oblečení
děkujeme za krásné hodnocení a doporučující recenzi. Velmi nás těší Vaše spokojenost s rychlostí vyřízení objednávky a dodáním zboží.
Za tým Moto-Oblečení Šárka
- komunikace
- kvalita zboží
- vzhledem k tomu že jsem laik tak mi chyběl návod či manuál pro připojení
S dodací lhůtou jsem spokojena ,vzhledem k začátku roku byla má objednávka vyřízena a doručena (dle mého v co nejkratší době ).
Reakce obchodu Moto oblečení
mockrát děkujeme za hezké hodnocení i podnětné připomínky. Věříme, že při příštím nákupu již bude vše v pořádku včetně dodání návodu či manuálu.
Za tým Moto-Oblečení Martin
www.moto-obleceni.cz -
- skvělá komunikace, kvalitní zboží - maximální spokojenost
Reakce obchodu Moto oblečení
nesmírně nás těší Vaše maximální spokojenost, mockrát Vám děkujeme za krásnou recenzi a přejeme příjemnou přípravu na nadcházející sezónu.
Za tým Moto-Oblečení Iveta
www.moto-obleceni.cz