- ochota, vstřícnost, profesionální přístup.
Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
Děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste byl spokojen a budeme velice rádi, pokud nám zachováte přízeň i nadále.
Tým MOJEKOLO -
Jako vždy odborný personál, kolo připraveno na vyzvednutí, vše proběhlo v pořádku, vřele doporučuji.
Prostě vše super!
Rychlé doručení.
Obchod doporučuji všem!Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
- Vstřícnost
Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
Děkujeme za Vaše hodnocení a budeme velice rádi, pokud nám zachováte přízeň i nadále.
- Ochotní prodavači, vstřícný přístup
- spolehlivost
v obchodu jsem kupoval již 3kolo a vždy proběhlo vše v pohodě
a kolo sloužilo k mé spokojenosti.Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
Děkujeme za Vaše hodnocení a důvěru a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
- Široký výběr sortimentu
- Kluci co se v kolech a materiálu opravdu vyznají
- Možnost objednat si více kol či helem na prodejnu, tam si vyzkoušet a vybrat... tato nezávazná objednávka je SUPER
- Levnější oproti jiným obchodům
Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
Děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste byl spokojen a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
- dobré ceny a výběr
- spolehlivý obchod
jeden z obchodů, kde nakupuju pravidelně
Tým MOJEKOLO -
- Velmi ochotný personál v ostravské prodejně.
Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
Děkujeme Vám za hodnocení, rádi jsme pomohli a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
Tým MOJEKOLO -
Objednávka provedena na prodejně s ochotným prodavačem. Nejednalo se pouze o jeden výrobek.
Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
Děkujeme Vám za hodnocení, rádi jsme pomohli s výběrem a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
Perfektní
Vše SUPER !!!!!!!!!!!!
- Ceny, kamenná prodejna
Tým MOJEKOLO -
- Ochota personálu pomocí s vyberem
- osobní přístup
- možnost konzultace atd.
- Cekam už 5 dnů a stále kolo nemám
Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
Omlouváme se za prodlevu v doručení zboží, nicméně objednávka byla vytvořena v pátek odpoledne a naše obchodní oddělení stejně jako prodejny jsou přes víkend uzavřeny. Nestihli jsme tedy objednávku ještě v pátek zpracovat a z důvodu převozu k odeslání se doba doručení protáhla.
Marcel, MOJEKOLO -
- Sire vyberu, rozumne ceny, slevy, profesionalni obsluha
Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
Děkujeme za Vaše hodnocení a budeme se těšit na Vaši další návštěvu.
Tým MOJEKOLO -
- Ochotné jednání a přívětivé ceny.
Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
Děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste byla spokojená a budeme velice rádi, pokud nám zachováte přízeň i nadále.
- konkurenceschopné ceny
- možnost osobního vyzvednutí objednávky na prodejně v Praze
- u objednávek nad 1 000 Kč doprava zdarma
Tým MOJEKOLO -
Za mě naprosto spokojenost z výběrem kola a profesionálním přístupem
Tým MOJEKOLO