Stahovák BOSCH pro lock ring špatná velikost, přitom jsem přímo v prodejně ukazoval na jaké to chci kolo, stahovák klik EXTEND Bravo PT-24C měl špatný závit už od výroby. Tuto strašnou zkušenost umocnil otrávený výraz prodavačů když jsem si u zvonku za 800,-kč vybíral barvu. Pražskou prodejnu už nikdy. Nemám ani sílu tyto položky reklamovat, rychle zapomenout a koupit jinde.
- Ochotná obsluha v prodejně
- Kolo, které mělo být skladem a k dispozici další týden, dosud nedorazilo. Až na vyžádání mi bylo sděleno, že bude někdy za měsíc...
- Při volání na infolinku mě nedokázali přepojit na příslušnou prodejnu, abych se tam domluvil...
Kolo zatím nedodáno, takže se k němu nelze vyjádřit.
Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
Děkujeme za Vaše hodnocení. Bohužel v aktuální probíhající sezóně jsou data doručení zboží od dodavatelů často posouvána a čekací doby prodlužovány. Bohužel toto nejsme schopni ovlivnit. Věřím, že čas a zážitky strávené na kole Vám vynahradí čas strávený čekáním.
Marcel, MOJEKOLO -
Má zkušenost z daným prodejcem Moje kolo je hrozná. Objednal jsem si v pondělí zboží s jimi udávanou dobou dodání 'do 3 dnů', poté ani v pátek zboží stále nebylo i přes jejich předchozí ubezpečování na zákaznické lince, následně oznámili že v pátek do 12 h bude určitě zboží k vyzvednutí a po mé osobní návštěvě prodejny mi prodavač oznámil, že zboží je asi již u nich, ale že nemá čas a nevydá mi ho. Co k tomu dodat? Pakliže si chcete ušetřit nervy a zcela nehorázné chování, jdete raději jinam.
Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
Bohužel došlo nejspíš k omylu, jelikož nikde na webu ani v informačních emailech neudáváme dobu doručení. Zboží, které jste si objednal bylo skladem u dodavatele. Ihned po Vaší objednávce byl představec objednán u dodavatele nicméně každý dodavatel má odlišné délky doručení, a i z toho důvodu nikde neudáváme časové rozpětí a termíny doručení. Pokud je zboží připraveno k vyzvednutí, měl by Vám přijít email i SMS, které Vás na toto upozorní. Vzniklé nedorozumění nás tedy velice mrzí. Věřím, že při dalším nákupu bude již vše v pořádku.
Marcel, MOJEKOLO -
Po obdrzeni zpravy ze zbozí je pripravene k vyzvednuti jsem hned vyrazil na prodejnu a prekvapeni....Prodejna v Sterboholich je cely den zavrena,pak Vam poslou dotaznik jestli jste byl s nakupem spokojen.Nebyl....
Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
Bohužel se nám nahromadil vetší počet zakázek, tudíž jsme zpracovávali objednávky i při zavřené prodejně. Z toho důvodu Vám přišla sms k vyzvednutí i přesto, že byl obchod uzavřen. Za způsobené komplikace se omlouváme.
Marcel, MOJEKOLO -
V obchodě malý výběr velikostí dresů, v e shopu velmi omezený sortiment (vyprodaný) bund a dresů. Dlouhá dodací lhůta.
Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
V současné době probíhá výprodej podzimní/zimní kolekce a probíhá naskladňování jarní/letní kolekce. Věříme, že brzy se naše nabídka rozšíří k Vaší spokojenosti.
Bez českého manuálu, ale pokud si chci procvičit cca 10 jiných jazyků
Nepodařilo se mi rozchodit načtení paměťové karty.
Chaos při objednávce. Volal jsem na info linku, kdy mohu očekávat doručení zásilky (odkaz v e-mailu s potvrzenou objednávkou nefunkční) mi bylo řečeno že za cca 3 dny. Za půl hodiny SMS, že si mohu zboží vyzvednou -
U zboží bylo uvedeno skladem u dodavatele, s dostupností 2-3 prac. dny. Až na dotaz emailem mi bylo řečeno, že zboží dorazí za cca 10 prac. dní.
Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
Bohužel dodávky od dodavatele nyní běží pomaleji. Zároveň ale nevíme o tom, že bychom měli někde na webu uvedený termín dodání u zboží, které je "skladem u dodavatele". Pokud jste někde tuto informaci vyčetl, prosím o kontaktování naší infolinky abychom omyl napravili.
Marcel, MOJEKOLO -
Objednávka z 19.11, kde bylo veškeré zboží skladem, není ještě 27.11 na místě! A jediná komunikace, byl dotazník o spokojenosti s obchodem ?!
Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
Zboží sice bylo skladem, nicméně bylo na několika prodejnách, tudíž jsme jej museli před odesláním dopravit na jedno místo o čemž jste byl informován emailem hned druhý den ráno po Vašem objednání. Za vzniklé komplikace se omlouváme
Marcel, MOJEKOLO -
na prodejně jsem byl obsloužen příjemným prodavačem, který byl, myslím, dobře obeznámen s produkty, které nabízí. Nemohu nic vytknout.
Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
Děkujeme za Vaše hodnocení a budeme velice rádi, pokud nám zachováte přízeň i nadále.
- Slušný výběr
Marcel, MOJEKOLO -
- Chyběly části dodávky - návod, gumičky, magnet. Tachometr byl již použitý, baterie vybitá.
Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
Mrzí nás komplikace s Vaší objednávkou, pravděpodobně došlo k omylu. Kolegové z prodejny se s Vámi spojili a problém jistě dořeší.
Marcel, MOJEKOLO -
- Prislo jine kolo, nez bylo objednano, i pod stejnym cislem.
Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
Děkujeme za Vaše hodnocení. Velice se omlouváme za komplikace s Vaší objednávkou a budeme velice rádi, pokud nám zachováte přízeň i nadále. Pro případné řešení problémů se neváhejte obrátit na naši infolinku.
Marcel, MOJEKOLO -
Kladně hodnotím rychlost objednání a dodání. Na druhou stranu jsem nespokojen s tím, že jeden ze zvonků byl evidentně v rozbaleném či použitém a zřejmě vráceném stavu.
Marcel, MOJEKOLO -
Objednávka byla bohužel ze strany obchodu zrušena
Marcel, MOJEKOLO -
zboží je zaplaceno týden a z obchodu žádná reakce, žádná zpráva přes mail nebo SMS
Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
Omlouváme se za komplikace, chyba je na naší straně. Kolega se Vám ozve s dalším postupem a informacemi.
Marcel, MOJEKOLO -
Bohužel, zboží jsem zatím nedostal. Při objednávce zboží bylo označeno jako skladem, ale právě po několika dnech jsem se dozvěděl, že zboží nejsou skladem a pouze byli "objednaný od dodavatele". Za první jediný důvod, proč jsem zvolil tento obchod, bylo, že jakoby byli skladem. Za druhé, pokud zboží skladem nejsou, tak si myslím, že by bylo slušně co nejdříve zákazníka informovat a uvědomit o konkrétním termínu doručení, což nebylo uděláno. Měl jsem napsat na službu podpory sám, a jediná odpověď byla, že "na zboží čekáme v průběhu týdne", nic konkrétního, a pouze výmluva, že jsem prý objednal právě po někom jiném, kdo si objednal ten poslední kus, který jakoby byl skladem. Myslím si, že takto to nebylo, ale toto zboží skladem vůbec nebylo, což je úmyslné zavádění zákazníka.
Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
Prověřoval jsem Vaši objednávku a zboží z Vaší objednávky. Tu jste vytvářel 5.9. ve 13:16 mimo jiné na Ovladač BOSCH Intuvia Anthracite který byl skladem v 1 kuse. Době Vaší objednávky byl už ovšem balen do objednávky, která přišla přišla ve stejné datum v 13:07 a z toho důvodu jsme upřednostnili objednávku, která byla dříve přijatá. Vše je viditelné v rámci našeho interního systému a o žádné klamání zákazníka se tedy prokazatelně nejedná. I přesto se omlouváme za vzniklé komplikace i komplikovanou komunikaci z naší strany. Bohužel nedovedeme ovlivnit termíny dodání zboží od našich dodavatelů a často sami nemáme termíny doručení objednaného zboží.
- něco má
- ani nevědí, co mají na skladě
Den po objednávce se počet kusů smrskl ze tří na dva, aby po dalších dvou dnech obchod zjistil, že je schopen dodat pouze ten pro mne nejméně zajímavý kousek. Za první zrušenou položku už mám peníze zpátky na účtu, třeba vrátí i peníze za tu druhou... Označení zboží „skladem“ se bohužel nedá brát vážně.
Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
Bohužel náš web zatím stále ukazuje pouze "skladem" a nikoliv počty kusů, které skladem jsou. Prověřoval jsem váš případ a skutečně tričko s krátkým rukávem bylo v době Vaší objednávky skladem pouze v 1 kuse, který byl zaslán do objednávky před vámi. Za způsobené komplikace se velice omlouváme.
- Pokud chcete lepší kolo přístup OK
- Pokud chcete něco levnějšího radši zvolte jiný obchod
- Zboží které uvádí že je skladem není dostupné
I když jsem vybíral zboží které je na cenntralnim skladě. Nebyla objednávka ani za 5 dní expedována. Proto jsem obj zrušil.
Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
Bohužel část Vámi objednaného zboží nebyla na centrálním skladě a z toho důvodu se Vaše objednávka pozdržela. Objednávku jste vytvořil 7.8. večer, zpracovávat se začala 8.8. ráno a stornována na vaši žádost byla 10.8. Není tedy pravdou že by nebyla za 5 dní expedována.
Marcel, MOJEKOLO -
Objednáno jen zboží skladem, zaplaceno online ihned a objednávka byla odeslána až po 5 dnech.
Reakce obchodu MOJEKOLO.CZ
Na našem webu lze rozkliknout tlačítko "skladem" kde uvidíte které zboží je na konkrétních prodejnách a které na centrálním skladu. Vaše objednávka byla vytvořena v pátek 4.8. a ještě ten den se začala zpracovávat a převozem se zasílalo zboží na centrální sklad ke kompletaci Vaší objednávky. O tomto jste byl informován emailem. Po kompletaci objednávky bylo zboží zasláno na Vaši adresu.
Marcel, MOJEKOLO