• Špatná komunikace, zboží ještě nedorazilo i když prezentují dodání do 4 týdnů...
    • Nabídli mě vrácení peněz za dopravu na účet jako omluvu, ale nic se mi nevrátilo

• Myslím, že výrobek by měl být kvalitní a jestli ano, tak bych objednal další.
    • Tento obchod mě byl doporučen na základě rychlého dodání klimatizace sousedovi.
    • Přestože na web stránkách měl obchod napsáno dodání do 6 týdnů, tak jsem si 4.12.2024 produkty objednal a hned zaplatil. Dnes 22.1.2025 je od objednávky 7 týdnů a tak jsem kontaktoval obchod, kde mě bylo sděleno, že je problém s dodávkou od výrobce. Objednané zboží prý bude možná v únoru, ale pravděpodobně až v březnu a to nejspíš ke konci měsíce. To znamená celkovou čekací dobu 4 měsíce. To je opravdu rychlost dodání, že? Kdyby alespoň obchod za toto velké prodlení nabídlo nějakou kompenzaci, tak to je ani nenapadne. Budu muset čekat a já zatím nemohu pokračovat na stavebních úpravách chaty dokud nebude nainstalována klimatizace
    • Po vyzkoušení klimatizace jsem chtěl objednat další, ale po této zkušenosti s tak dlouhou dodací lhůtou si to pravděpodobně rozmyslím.

Zboží zaplaceno 12.12.24, dosud (14.1.25) nedorazilo, kontakt ze strany obchodu 0

Kvalitní komunikace i dodání. Skvělý p. Bukač

• Od 25.11.2024 kdy byla podána objednávka jsem nic neobdržel.

• Dlouhá čekací doba zřejmě vymyšlené zboží.

opakovaně jsem prosila o doručení, ale nic , peníze zaplaceny a níbytek slíbený do 7 dní, od 9.11 nedorazil, volala jsem , slibily , že dovezou v tydnu do 20.12 a taky nic, žádná omluva , nic

Všechno vpořádku. Zakoupen byl nábytek na objednávku, platba předem, zboží dodáno nejrychleji, jak bylo možné. Osobní převzetí ve výdejně v Praze v Holešovicích, parkování přímo ve dvoře.

Rychle, bezproblemov a komunikace, zbozi dosud nesmontovano a nevyzkouseno.

Spokojen+

Již přes dva měsíce mám objednané zboží a stále mi nedorazilo. Nejsem spokojená

• dobrá komunikace, rychlé dodání

Chtěl jsem koupit dva panely, ale nebyli schopni dodat je při osobním odběru bez palety a manipulace.

můj první nákup, spokojen

• Měsís objednané zboží ještě nedošlo a nikdo se ani neozval co je příčinou!!!!!

Nedoporučuji

• Zboží od 21.11 stále nepřišlo.

• vše proběhlo v pořádku

• Elektrocentrála výborná záchrana když na vesnici nejde el proud.
    • Škoda že spojovací naterijal na kolečka a rukojeť musí sehnat kupující sám.

• Výborná písemná i telefonická komunikace. Pohodlné parkování ve dvoře. Příjemný a ochotný personál výdeje zboží, který mi naložil zboží až do auta.
    • Platba předem je v dnešní době riskantní a dále dlouhá dodací lhůta.

Zboží mi ještě nedorazilo a už po mě chcete recenzí ....????!!!!!