Objednávka stále nebyla odeslána!
Reakce obchodu Mironet.cz
děkujeme moc za Vaší zpětnou vazbu. Dle systému již vidíme expedováno pod fakturou 23872424.
Velice se omlouváme za průtah při expedici. Bylo skutečně nutné zboží nejprve převést na expediční sklad do Nupak a poté teprve expedovat. Bohužel tento přesun se mírně zasekl v přepravě.
Věříme, že v průběhu zítřka bude DPD doručeno.
Děkujeme moc za trpělivost, tým Mironet. -
- Rychlost,ochotný personál
- Spolehlivost, zajímavé ceny, rychlé dodání, úplná spokojenost
S tímto prodejcem úplná spokojenost.
- Rychlost a profesionalita jako vždy.
- Zboží si vyzvednu dle svých časových možností.
- Zboží můžu zaplatit až na prodejně bez přirážky za dodání na prodejnu.
- NIC.
Bez připomínek, pružnost jednání i při přeobjednávání místa osobního odběru.
- Rychle vyřízení
- sortiment a příznivé ceny
prima
- Profesionální přístup
Nic
jako vždy rychlé dodání a vše v pořádku
- rychle doručení, a spolehlivý obchod
Rychlost!
Možnost os.odběru, rychlost vyřízení
- Rychlé dodání,přehledné stránky
- Občas se tu najde to co jinde ne
- Často výborné ceny
- Rychlé vyřízení objednívky a doručení
Bezproblémový nákup, vše v pořádku (jako ostatně zatím vždy).
Mironet je fajn obchod, ale přístup Brněnského zaměstnance mě zarazil. Zeptal jsem se, proč mají na eshopu vylistované 2 různé produkty, přestože se jedná o ten samý a místo vysvětlení (kromě toho, že si přečetl nesmyslné specifikace uvedené na webu a předkládal mi je jako neověřený fakt) mě čekalo zdržení kvůli tomu, že prý je divné, že produkt stojí tak málo peněz! Téměř mě odradil od koupě, měl jsem chuť ho poslat k vodě a odejít s prázdnou, což ho očividně nezajímalo, šlo mu jen o to, aby chudák neměl kvůli OBJEDNÁVCE Z ESHOPU nějaké manko a nedtotklo se ho to finančně jako zaměstnance... Velmi smutné, velmi nepříjemná zkušenost. Doporučuji Mironetu řádně proškolit zaměstnance, aby se takové situace neopakovaly.
Reakce obchodu Mironet.cz
Dobrý den, děkujeme moc za Vaší zpětnou vazbu. Velice nás mrzí pokud jste dospěl k názoru, že na pobočce je hodnocen prodejce dle marže. V případě objednávky z eshopu toto skutečně do hodnocení mu nejde a určitě se jednalo o nějaké nedorozumění. Každopádně u Vámi zakoupeného produktu Motorola ThinkPhone 8+256GB černá jsem Vámi uváděný druhý kus nenalezl. Pouze rozbalený a nový. Nejspíše toto bylo to co jste myslel a v tu chvíli skutečně na webu rozlišujeme, aby klienti mohli si vybrat z variant nový a rozbalený.
Věřím, že Vás tato skutečnost více nepohoršila a budeme se v případě budoucího zájmu moci těšit na Vaší objednávku.
Děkujeme moc, tým Mironet. -
Výhodná cena zboží Stoneline oproti jiným obchodům, zboží v originálním balení a bez vad, ač se jednalo o poslední kus, děkuji.
- komunikace
- rychlost
- Zboží skladem za dobrou cenu.
- Rychlost dodání