Rychlé a profesionální jednání.
Vřele doporučuji.
Velmi rychlé doručení
- Rychlost doručení
- Dobře ceny
- Zatím nic nezjištěno
Rychle dodání a výborná komunikace
- V Mironetu nakupujii již několik let a nikdy nebyl problém.
- Blízko z nádraží - centrum Brno
- pokud vyzvednutí osobním autem - PARKOVÁNÍ před prodejnou
- široký sortiment, příznivé ceny
- -
- Rychle dodani, odber zdarma, vse jak ma byt
Zákaznická podpora dobrá, bohužel servisní už tolik ne. Na řekl bych relativně jednodušší odpověd ohledně komponentů do počítače jsem čekal týden a ve finále jsem si víc musel poradit sám. Bohužel i jejich odpověd nebyla uplně správná. Chladi CPU ktery jsem si vybral a poslal na mail tak řekli že bude kompatibilní s ostatními, no nevešel se do skříně. Víc než uznávám že toho je težké odhalit na dálku přes mail, ale urcite me mohli varovat a já bych si mohl zkusit změřit rozměry a třeba na to přijít sám
Reakce obchodu Mironet.cz
Dobrý den, děkujeme moc za Vaší zpětnou vazbu a je nám velice líto, že kolegové ze servisu nedokázali jednoznačně poradit. Určitě v takto produktových věcech je lepší napsat kolegům na [email protected] , kde mohou prověřit přímo u výrobce apod.
Věříme, že v případě příštího nákupu již budete více spokojen i s případnými radami. Děkujeme moc, tým Mironet. -
- Spokojen
- rychlé dodání
- Rychlé vyřízeni objednávky
Velký výběr zboží, pc komponenty atd. HDD velmi dobře zabalený, balíček přišel bez poškození.
- Po konci CZC.cz skvělá alternativa
- Hezký "katalog" zboží
- Opravdu hodne rychle dodani
- Rychle dodání.
Rychlé dodání, vše bez problémů.
Rychlost, cena
Dlouhe cekani, pokladni po zadani cisla objednavky dlouze neco delal na pokladne a po delsi dobe se jeste zeptal, jestli jsem chtel danou objednavku. Cislo objednvky mu tedy nestacilo. Pak lepidla dlouze hledal ve skladu. A misto maximalne dvou minut jsem na vyzvednuti cekal deset.
Reakce obchodu Mironet.cz
Dobrý den, děkujeme moc za Vaší zpětnou vazbu. Velice nás mrzí, námi nevysvětlitelný důvod, nás takto poškozovat.
Vaše objednávka byla vytvořena na jméno X a i v historii jste vytvářel objednávky se jménem X, které jste následně ani nevyzvedl
Objednávka Orig.
23521576
23531594
23540377
23845512
23859957
vaše objednávka měla v pořadovém systému po jeho stisknutí číslo 556, 15.11.2024 16:27
přijatý k prodejci jste byl dle systému za 6 sekund a odcházel jste do jedné minuty od vytvoření ticketu.
rekapitulace
stisknutí štítku v pořadovém systému 15.11.2024 16:27
faktura 15.11.2024 16:27
dodací list prodejcem potvrzen a vydán 15.11.2024 16:28
Budeme velice rádi pokud nám upřesníte co přesně ve Vás takovou to zlobu vytvořilo a rádi na odstranění zapracujeme. Každopádně s tímto Vaším hodnocením nemůžeme zcela souhlasit.
Děkujeme moc, tým Mironet.