• super rychlé dodaní druhý den

Rychlost dodání..

• Vynikají rychlost v dodání.

• Nejlepší cena

Zadna snad neni

• Cena.
    • Na pobočce jsem dostal technické informace

• Rychlé doručení
    • Příznivá cena

• Sortiment, ceny, spolehlivost. Bez zeleného zm.da.

• ok

ok

• Rychlé, spolehlivé, bezproblémové

Super.

Rychlé a pohodlné

No kde začít, u Mironet.cz jsem si objednal přehrávač Panasonic UHD. Okamžitě po zapnutí se projevila vada výrobku. Je to víc než 14 dnů a doteď nemám info! Servisní technik, který působil arogantně pan Rejpaši řekl, že tyto zařízení neopravujou. Což je přinejmenším zvláštní!

Reakce obchodu Mironet.cz

děkujeme moc za Vaší zpětnou vazbu k reklamaci RA25C09000. Skutečně evidujeme tuto reklamaci Panasonic přístroje, který byl zaslán přímo do autorizovaného distributora k opravě. Velice se omlouváme za případné nevhodné odpovědi kolegy Raipashiho, který je skutečně technik servisní, avšak v divizi počítačů nikoliv Panasonic Bluray přehrávačů.

Předáme kolegům na reklamační oddělení Vaší urgenci a věříme, že se jim podaří případnou reklamaci uspíšit.

Děkujeme moc za Vaší trpělivost, tým Mironet

• rychlost, dobrá cena, výborná komunikace internet.obchodu

Komunikace, cena, dárek .... dekuji

funguje super

Rychlost dodání zboží.

Velký výběr zboží

Chybou obchodníka mi byly vydány dva kusy zboží místo jednoho. Než jsem to zjistil a dostal se zboží vrátit, obchodník mi volal s tím, že - "jsem na kamerách a zboží musím vrátit". Když jsem odpověděl, že se nedostanu do prodejny dřív, než za týden, volající si s někým ověřoval "jestli to už není pozdě" a při vracení zboží na prodejně se ubezpečoval, že "vracím opravdu všechno". S Mironetem mám veskrze pozitivní zkušenosti (po zániku CZC) a věřím, že se takto nechovají všichni zaměstnanci. Celkově jsem však byl z tohoto nákupu silně rozladěný. (Cena jednoho kusu zboží byla kolem 1000,- Kč)

Reakce obchodu Mironet.cz

Děkujeme Vám za zpětnou vazbu a velmi se omlouváme za nepříjemnosti, které Vám tento incident způsobil. Chápeme, že taková situace může být frustrující, a proto si vážíme Vaší spolupráce při vracení zboží. Věřte, že naším cílem je vždy poskytovat co nejlepší zákaznický servis, a omlouváme se, pokud došlo k situaci, která Vás rozladila. Věříme, že se to nestává běžně a uděláme vše pro to, abychom podobným situacím v budoucnu předešli. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a těšíme se na další nákupy u nás.

Děkujeme za pochopení, tým Mironet