Rychlost a kvalita zbozi.
Doufám že bude sloužit
Mám pocit, že zboží po objednání již nebylo skladem, proto se objednávka prodloužila. Zboží nemůžu zatím hodnotit, protože jej nemám.
- Krasně heboučký těhotenský polstar
- krásné zboží
- přijatelná cena
- rychlé dodání
- Vlastní výroba produktů
- Hezký výběr
- Rychlé, krásna práce
- Dodání necelé dva týdny, což je naprosto normální, ne-li kratší lhůta pro ručně šité :)
- Dokonalé šaty a ušito přesně, jak jsem chtěla
- Skvělá cena!!
- rychle vyřízené
Vše snadné a rychlé. Zboží je prvotřídní. Krásné ušití a polštář je velice pevně napěchovaný. Jsem moc spokojená. Možná bych si příště nechala zaslat vzorník látek. Myslela jsem, že bude tmavě žlutý a je nakonec světlounký, tak doufám, že na něm nebude vše vidět .
- Velký výběr, kvalitní provedení šití z opravdu vkusných vzorů látek.
Rychlost a kvalita šití, dobrá komunikace obchodu a krásné zboží.
- Ruční výroba
- Neobvyklé motivy
- Výrobky jsou pěkné
Předešlá objednávka které mě došla, nebyla patrně před ušitím vypraná. Jelikož i přes doporučené parametry, se mě látka na produktu výrazně srazila, což negativně ovlivnilo například hnízdečko, nebo dečku.
Přesto však objednávám v obchodě další objednávku, protože zboží je jinak kvalitní.
Sic trvá než dorazí, ale to se dá u ruční práce očekávat -
Výborná komunikace, nadstandardní rychlost dodání zboží.
Naprosto luxusní, vynikající , kojící polštář.
Naprostá spokojenost. -
přehledné web stránky, okamžité doručení
Jsem naprosto spokojena. Krasna latka, material a zpracovani. Dekuju
- Učící věž dorazila, je to dárek k Vánocům, takže ji smontujeme až po té, ale vypadá být vše v pořádku.
- Spolu s učící věží jsem si objednala betlém, který v dodávce nebyl. Zboží jsem platila předem, tak doufám, že se vše vysvětlí a betlém také obdržím. Myslela jsem, že je přibalený v krabici s věží, ale nebyl.
Některé obchody při odeslání zboží informují, v kolika balících je zboží posíláno a tak má kupující o tom přehled.
Reakce obchodu Mimoušek.cz
děkujeme za hodnocení. Bohužel některé krabice jsou atypické na dané zboží a nelze již nic přidat. Druhý produkt musel být tedy odeslaný zvlášť.
Hezký den, -
- Výběr látky na míru, možnost výšivky, příjemný materiál, jde upravit množství výplně, lze svázat do mazlivého hnízdečka, ruční česká práce :-)
Za mě úžasný obchod, vybrala jsem tam mnoho věcí pro miminko. Oceňuji zlaté české ručičky.
Rychlost, kvalita