Rychlost a kvalita zbozi.

Doufám že bude sloužit

Mám pocit, že zboží po objednání již nebylo skladem, proto se objednávka prodloužila. Zboží nemůžu zatím hodnotit, protože jej nemám.

• Krasně heboučký těhotenský polstar

• krásné zboží
    • přijatelná cena
    • rychlé dodání

• Vlastní výroba produktů
    • Hezký výběr

• Rychlé, krásna práce

• Dodání necelé dva týdny, což je naprosto normální, ne-li kratší lhůta pro ručně šité :)
    • Dokonalé šaty a ušito přesně, jak jsem chtěla
    • Skvělá cena!!

• rychle vyřízené
    • nic

Vše snadné a rychlé. Zboží je prvotřídní. Krásné ušití a polštář je velice pevně napěchovaný. Jsem moc spokojená. Možná bych si příště nechala zaslat vzorník látek. Myslela jsem, že bude tmavě žlutý a je nakonec světlounký, tak doufám, že na něm nebude vše vidět .

• Velký výběr, kvalitní provedení šití z opravdu vkusných vzorů látek.

Rychlost a kvalita šití, dobrá komunikace obchodu a krásné zboží.

• Ruční výroba
    • Neobvyklé motivy
    • Výrobky jsou pěkné

Předešlá objednávka které mě došla, nebyla patrně před ušitím vypraná. Jelikož i přes doporučené parametry, se mě látka na produktu výrazně srazila, což negativně ovlivnilo například hnízdečko, nebo dečku.
    Přesto však objednávám v obchodě další objednávku, protože zboží je jinak kvalitní.
    Sic trvá než dorazí, ale to se dá u ruční práce očekávat

Výborná komunikace, nadstandardní rychlost dodání zboží.

Naprosto luxusní, vynikající , kojící polštář.
    Naprostá spokojenost.

přehledné web stránky, okamžité doručení

Jsem naprosto spokojena. Krasna latka, material a zpracovani. Dekuju

• Učící věž dorazila, je to dárek k Vánocům, takže ji smontujeme až po té, ale vypadá být vše v pořádku.
    • Spolu s učící věží jsem si objednala betlém, který v dodávce nebyl. Zboží jsem platila předem, tak doufám, že se vše vysvětlí a betlém také obdržím. Myslela jsem, že je přibalený v krabici s věží, ale nebyl.

Některé obchody při odeslání zboží informují, v kolika balících je zboží posíláno a tak má kupující o tom přehled.

Reakce obchodu Mimoušek.cz

děkujeme za hodnocení. Bohužel některé krabice jsou atypické na dané zboží a nelze již nic přidat. Druhý produkt musel být tedy odeslaný zvlášť.
    Hezký den,

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Výběr látky na míru, možnost výšivky, příjemný materiál, jde upravit množství výplně, lze svázat do mazlivého hnízdečka, ruční česká práce :-)

Za mě úžasný obchod, vybrala jsem tam mnoho věcí pro miminko. Oceňuji zlaté české ručičky.

Rychlost, kvalita