Přehledný výběr, bohatost sortimentu, rychlé dodání, bezpečná transakce.
- Vše ok.
Všechno v pohodě...
Objednala jsem pro dcery k Vánocům dvě panenky Shadow High. Zboží jsem zaplatila při objednávce. Po obdržení balíku jsem zjistila, že je v balení pouze jedna panenka. Napsala jsem reklamaci kde jsem popsala co se stalo, poslala fotografie i váhu balíku, podle které bylo poznat, že byla v balení pouze jedna panenka. Nikdo mi ani neodpověděl. Obchod nereaguje. Jsem zklamaná. Podle recenzí byly mega hračky obchodem roku.
- Vždy mám velmi dobré zkušenosti.
- Doposud vše v pořádku,teď už je 2 dny balíček na cestě do balíkovny a ještě neforazil
- Jsem spokojená vše bylo v pořádku
- Z obchodu rychlé doručení. Bohužel nakonec obchodem místo zvolené volby doručení do boxu byla bez mého vědomí zvolena pro dopravu Českou poštu.
Bylo vyřízeno rychle.
- Velice rychle doručeno
- Pěkná kvalita
- Nejlepší cena
Objednali jsme si v neděli hrneček s potiskem vlastní fotky. Když mi přišla v úterý dopoledne zpráva, že je předmět připravený pro vyzvednutí, nejprve jsem si myslela, že mi poslali pouze hrnek čistý, bez fotky... Ale ne, obchod to zvládl velice rychle a s fotkou a za nejlepší cenu na internetu.
Rychlé doručení. Spokojenost.
- Hračky jsou levnější než v kamenných obchodech.
Nic
- Fajn cena, snad se bude líbit, syn dostane k Ježíšku.
- Mohla by se zlepšit komunikace obchodu, když se tak dlouho čekalo na dodání a informovat, jak to vypadá se zásilkou.
5 ruznych hrnku s potiskem udelano behem jednoho dne, druhy den expedice. Zatim vzpadaji kvalitne
- [email protected]
- Byla sem moc spokojena
Byla sem moc spokojena je to vánoční dárek pro vnoučka ❤️ bude moc šťastný až to na vánoce uvydi opička je nádhernáještě jednou děkuji doporučuji lidem ať si u vás objednáji příště si objednám zase znovu Z přáním hezkého dne TalcikovaDagmar
- velmi dobrá zkušenost
výborný
- nabídka pestrá,přehledná. Doručení proběhlo rychle, produkt pečlivě zabalen a předán bez porušení
OK,spokojen.
- Dlouhá doba dodání.