Obchod šel do insolvence zboží me nedorazilo peníze nevráceni zásadně nedoporučuji

Obchod přijal moji objednávku a platbu v době, kdy, jak jsem dodatečně zjistil, byl aktuálně v insolvenci. Zboží nedodal, peníze nevrátil. Ještě následující 2 týdny poté se obchod tvářil jako plně funkční, bez jakékoli informace na svých stránkách o probíhajícím insolvenčním řízení. Na první pohled tak naplňuje typické znaky podvodného jednání.

Od Vánoc zboží nedodano, peníze nevraceny. Nekomunikují.

Delší doba dodání, jak ze strany obchodu , tak dopravce. Urgence na obou stranách......

• nebyly mi vráceny peníze za vrácené zboží, přestože mi přišel dobropis, nekomunikují

obchod mě zklamal, ráda jsem zde objednávala, ale už bych nyní neobjednala

• POZOR NENAKUPUJTE V TOMTO OBCHODĚ, v roce 2022 tento obchod ještě fungoval, nyní asi krach, nechají si naúčtovat peníze a ty poté neuvidíte a samozřejmě ani objednané zboží
    • zboží uvedeno skladem, neexpedovali ani nedoručili
    • objednávka 8.1., dotaz na doručení 18.1., reklamace nedodání 26.1. a zrušení objednávky s žádostí o vrácení platby, 18.2. urgence vrácení platby, dosud obchod nereagoval, bude předáno k řešení
    • nekomunikace ze strany obchodu ani po telefonu ani po e-mailu

Nekomunikují ,telefon nezvedají ani do 2 měsíců nevrátily peníze .Nedoporučuji ochod nimi !!!!!

Zaplacené zboží nedorazilo, obchod nekomunikuje.

• Zboží za dobrou cenu
    • Celkem hajdalácky zabalené
    • Více než týden doručováno, přepravní společnost tvrdila, že zásilka byla týden zablokovaná, ale nevím proč

18.1.2024 jsem zboží objednala s tím, že předpokládané datum doručení bylo 24.1.2024. Do dnešního dne 31,1,2024, zboží nedorazilo. Ani žádná zpráva z obchodu. V aktuálním stavu objednávky je stále uvedeno, že je zboží na cestě od dodavatele na sklad.

• Zboží nebylo dodáno
    • Peníze nevráceny ani po dvou měsících

Kontaktována ČOI, dále se budu přidávat k trestnímu oznámení na majitele Karla Maška.

• Bohužel jsem si recenze na tento obchod přečetla až nyní, kdy už skoro dva týdny od údajného odeslání, čekám na doručení balíčku. Měl to být dárek k narozeninám. Dopravce mi odpověděl na mail, že chyba je na straně odesílatele. Obchod na mail nereaguje. Mají na svých web stránkách napsanou omluvu, ale od 17.1., a jak vidím, negativní recenze jsou tu už z dřívějšího data. Mrzí mě to, a stále věřím, že se vše vysvětlí

Moc mě mrzí,že jsem objednala hrnek jako dárek k narozeninám a bylo mi oznámeno v e-mailu,že zboží bude doručeno 23.1.24 a dnes je 27.1. a zboží nedorazilo.Trapné je,že narozeniny už měl kolega a já mu dárek zatím dát nemohla.Měl půl kulatiny,tak je mi to trapné

• objednávka nedorazila a obchod nereaguje

• Objednávka nedorazila, obchod slibuje, ale neplní

25. 11. jsem objednala dětský hudební koberec, nedorazil, objednávku jsem urgovala 4. 12. , 14. 12., 8. 1. 24. Jeho vedoucí Karel Mašek nereaguje na maily, telefonicky se spojíte s operátorem, který oznámí, že peníze posílají za nedodané zboží na čet a nic nedojde
    Jana

Tento obchod určitě nedoporučuji. Zrušila jsem objednávku již před vánocemi a dodnes i přes několik telefonátů a emailů se nic neděje a peníze doposud nepřišli.

nekomunikují, zboží nedodané

• Absolutně žádná komunikace ohledně objednávky ze strany obchodu. Zboží je označeno že je skladem a nakonec se přes telefonát z mé strany dozvím, že neví kdy vlastně zboží dostanu. Dlouho jsem takové jednání nezažila.

• Zloději, tatra zaplacena ale tím veškerá komunikace skončila. Tatru nemám, peníze také ne.

Těžké zklamání, objednala jsem s předstihem na vánoce, po urgencích, kdy mi psali, že se čeká na naskladnění jednoho výrobku, mi řekli, že už jsou všechny, tudíž objednávka kompletní a odesílají. Nebyla kompletní, nikdo se mi předem neozval, že se něco změnilo, abych mohla zajistit jinde. Dovolat se nadlidský úkol, na mail nereagují. Když už se mi podařilo dovolat, tak slíbili, že pošlou mail k vyplnění a zaslání peněz za nedodané zboží, po dalších dvou urgencí jej stále nemám. UŽ NIKDY VÍCE.