Naprosta spokojenost
Dobrý den.
Děkujeme Vám za kladnou recenzi, jsme rádi , že jsou Naši zákazníci spokojeni a doufáme , že tento nákup na Našich stránkách nebyl Vaším posledním .
Přeji hezký den :) -
12.12.2017 dopoledne jsem objednal TV (za bezkonkurenční cenu) s poznámkou, že pokud TV nepřijde do vánoc, objednávku stornujeme. Ten samý den byla objednávka odpoledne stornována z důvodu nedostupnosti u dodavatele. 15.12. mi z obchodu volali, že jim dodavatel potvrdil, že by TV mohl dodat a zda mám ještě o TV zájem. Měl jsem, takže objednávka byla znovu obnovena a TV 20.12.2017 skutečně ke mně dorazila. Popravdě jsem nečekal, že by se TV mohla do vánoc stihnout a byl jsem mile překvapen přístupem obchodu, za což jim děkuji :-)
Super rychlost a komunikace,Díky
Přeji hezký den : -
- rychlostvvyřízení
- výhodná cena
Přeji hezký den :) -
Moje první zkušenost, bez připomínek.
Přeji hezký den -
Objednané zboží přišlo včas a v pořádku.
- Spolehlivý,rychlý termín dodání
Přeji hezký den -
- Rychle dodani objednane zbozi. PPL je spolehlivy dorucovatel.
Přeji hezký den -
Téměř měsíc po objednání, byla ze strany obchodu objednávka zrušena...
Vyhovovalo by mi to, kdyby to bylo dříve, když už k tomu muselo dojít...Reakce obchodu megaelektro.net
vzhledem k tomu, že jste si objednal zboží, které nebylo skladem jste byl informován o pravděpodobné dostupnosti, která se však změnila a zboží již skladem nebude.
Děkujeme za pochopení -
- Windows 10 neobsahuje Češtinu nikde nebylo uvedeno
Reakce obchodu megaelektro.net
kontaktujte prosím Naše obchodní oddělení, které s Vámi daný problém vyřeší.
Děkujeme za pochopení.
Přeji pěkný den. -
- Perfektní komunikace
- Zboží odpovídá popisu
Přeji hezký den -
Obchod jsem použil poprvé. Malé zpoždění vlivem předvánoční horečky není podstatné. Podle srovnávače byla cena nejlepší.
- Rychlost,spolehlivost
- rychlé dodání
- super cena
- rychlé dodání
- zboží v pořádku
Přeji hezký den -
- přehledný web, dobrá komunikace
obchod v pohodě, doprava-otřesná
Reakce obchodu megaelektro.net
děkujeme Vám za recenzi, jsme rádi , že jste s nákupem u Nás spokojeni, a těšíme se na Váš další nákup. Za komplikace způsobené dopravcem se velmi omlouváme.
Přeji hezký den -
Objednávka byla vyřízena k mé plné spokojenosti.
- Vyhodna cena - vyber pres Heureku
Přeji hezký den