Vložil jsem si do košíku 6 kusů, prošel celým objednávkovým procesem. Místo objednaných 6 kusů mi obchod nabídl pouze 1 kus - žádná snaha další kusy sehnat nebo dle parametrů nabídnout alternativu. Prostě o objednávku za 50tis žádný zájem.
za komplikace se omlouváme. -
- Komunikace OK.
Obchod nedoporučuji jen v původním významu slova nedoporučit = neposkytuji kladné stanovisko (a dodávám, že ani záporné).
Reakce obchodu megaelektro.net
informaci o tom, že zboží není skladem a zjišťujeme pro Vás dostupnost jste dostal na Váši emailovou adresu. Tudíž nějaké stanovisko jsme Vám určitě dali.
Přeji hezký den. :) -
Nechápu , jak si můžete dovolit poslat rozbalené zboží a ještě chtít doporučit váš obchod !
Reakce obchodu megaelektro.net
o rozbaleném či vráceném zboží ve 14 denní lhůtě zákazníky vždy informujeme, v případě že se tak nestalo se omlouváme a budeme se snažit, aby se tahle chyba již znovu nestala.
Přeji hezký den :) -
Napsali mě že nic nemají a přesto to inzerují a na můj e-mail ohledně možnosti zapoupení jiného modelu vůbec nereagovali.
Reakce obchodu megaelektro.net
objednal jste si zboží, u kterého je jasně červeně napsáno, že zboží není skladem. V tomto případě vždy doporučujeme si dostupnost ověřit, ve Vašem případě se jednalo o ukončený model TV, který již nelze zajistit. Na tuto informaci jste byl upozorněn i po přijetí Vaší objednávky.
Přeji hezký den :) -
zadne zbozi my neprislo a nikdo me o nicem neinformoval
Reakce obchodu megaelektro.net
byla jste obeznámena s tím, že zboží už bohužel není skladem a z tohoto důvodu musíme objednávku stornovat.
Děkujeme za pochopení. -
- zboží mělo být skladem, po objednání jsem byla několika emaily informováne, že skladem není a bude až za 4-5 týdnů.... objednávku jsem zrušila
Reakce obchodu megaelektro.net
bohužel zboží se v danou chvíli doprodalo a chvíli trvá, než se dostupnost na webu aktualizuje. Doba naskladnění byla orientační, nakonec jsme naskladnili do týdne.
Za komplikace se omlouváme. -
- ...po měsíci nic..
Reakce obchodu megaelektro.net
objednal jste si zboží, které nebylo skladem. O této skutečnosti jste byl informován , zboží jsme pro Vás zajišťovali u dodavatele, bohužel termín naskladnění se stále posouval, toto však ovlivnit nedokážeme.
Děkujeme za pochopení. -
1, inzerují zboží, které nemají -to bych ještě uznala, protože mi to sdělili dopředu písemně, jedná se o mop
2, místo černého hrnce na indukci poslali mi poslali hrnec nerezový,
3 místo dvou zelených hrnců na indukci poslali zelené hrnce, které na indukci nejsou. Pro jistotu je stáhli z nabídky -
Eshop umožní objednat zboží, které není skladem. Toto oznámí až v dalších dnech. Jelikož jsem objednávku už zaplatil, tak jsem ji pak (přes mailovou komunikaci) zrušil a chtěl vrátit peníze. Ty přišly po týdnu.
Reakce obchodu megaelektro.net
objednal jste si zboží, které bylo skladem, ale bohužel v omezených kusech. Byl jste informován emailem, zda-li Vám můžeme poslat jeden kus. Peníze jsme Vám obratem poslali zpět. Omlouváme se za vzniklé komplikace.
Děkujeme za pochopení. -
Pračku mi při nakládce ze skladu prý rozbili, stát se může, bohužel mi nedali ani vědět, že nedorazí, až z vlastní iniciativy jsem to zjistil.
Reakce obchodu megaelektro.net
bohužel přepravní služba zboží při nakládce poškodila a Nám nedala vědět. Za vzniklé komplikace se omlouváme. Na našich kvalitách stále pracujeme.
Přeji hezký den :) -
Téměř měsíc po objednání, byla ze strany obchodu objednávka zrušena...
Vyhovovalo by mi to, kdyby to bylo dříve, když už k tomu muselo dojít...Reakce obchodu megaelektro.net
vzhledem k tomu, že jste si objednal zboží, které nebylo skladem jste byl informován o pravděpodobné dostupnosti, která se však změnila a zboží již skladem nebude.
Děkujeme za pochopení -
- Windows 10 neobsahuje Češtinu nikde nebylo uvedeno
Reakce obchodu megaelektro.net
kontaktujte prosím Naše obchodní oddělení, které s Vámi daný problém vyřeší.
Děkujeme za pochopení.
Přeji pěkný den. -
obchod v pohodě, doprava-otřesná
Reakce obchodu megaelektro.net
děkujeme Vám za recenzi, jsme rádi , že jste s nákupem u Nás spokojeni, a těšíme se na Váš další nákup. Za komplikace způsobené dopravcem se velmi omlouváme.
Přeji hezký den -
Objednal sem bryle a obchod potvrdil a druhy den ze to stornuji kvůli cene coz ne nazajima chcu sve potvrzene zboží
Dobrý den.
Bohužel brýle za cenu, kterou jste je objednal jsme nebyli schopni odeslat, a byli jsme nuceni objednávku stornovat.
Na našich stránkách se vyskytla chyba, za kterou se ještě jednou velice omlouváme, ale v takovémto případě opravdu nejsme povinni zasílat zboží v hodnotě necelých 4000kč za cenu cca 70 Kč.
Děkujeme za pochopení, přejeme hezký den. -
- Zadne
- Nabyzi zbozi ktere nemaji.
Je to dobry obchod nebot jsem usetril za zbozi ktere nemaji,tak jsem odlozil nakup??
Dobrý den.
omlouváme se za komplikace. Zboží, které jste si objednal pravděpodobně skladem nebylo .
Přeji hezký den. -
- žádné
- nekorektnost, potvrdí objednávku, určí termín dodání a objednávku stornuje
Vyhněte se problémům a hledejte zbožní jinde, ušetřite čas i nervy
- momentálně žádnou výhodu nevidím
- Nabízí zboží, o kterém neví zda bude vůbec dodáno.
Dne 16.3.2017 zboží objednáno, termín naskladnění byl 24.3.2017. Následně byl posunut na 31.3.2017. Dnes však přišel email: velice se omlouváme, ale vzhledem k tomu, že jsme dostali dnes informaci od dodavatele, že zboží již nebude skladem a objednané zboží nedokáže zajistit, jsme nuceni objednávku stornovat. Děkujeme za pochopení.
Překvapující je, že obchod zboží stále na svých stránkách nabízí a konkurence od stejného dodavatele zboží zajistit bez problému umí, ovšem za jinou cenu. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby se za měsíc zboží opět prodávalo ale dražší o dva tisíce. Naštěstí je dnes značná konkurence a zboží jsem objednal jinde a kupodivu ještě o pár korun levněji. -
- nízká cena, která však nevykompenzuje dlouhou dobu dodání a nutnost platby v hotovosti.
- přesto, že bylo zboží skladem dodání trvalo 5 pracovních dní. Platba pouze v hotovosti.
bohužel jsem zklamaný a už zde nakupovat nebudu
Dobrý den.
Omlouváme se za způsobené komplikace.
Platby provádíme i online kartou nebo bankovním převodem.
Z důvodu většího počtu objednávek , jsme nebyli schopni odeslání urychlit.
Hezký den. -
- Na slevněné zboží jsem byl upozorněn přes Heureku (pokles ceny) a ihned jsem zboží objednal - datum 8. 2. 2017. Obratem mi přišla odpověď, že zboží není skladem a zjistí dostupnost. Od té doby už se nikdo neozval a 18. 2. mi přišel dotazník na spokojenost s mým nákupem.
- Přestože bylo zboží avizováno jako skladem a ěx přislíbeno zaslaní, doposud jsem neobdržela!!!
Zboži bylo aviziováno jako okamžitě dostupné. Předpokládala jsem dodaní do 24 max 48 hodi jak je to v e-shopech běžné.
NEDOPORUČUJI