• Objednala jsem si 2ks puzzle, po šesti dnech a mých urgencích, kdy mi bude objednávala zaslána, mi teprve bylo sděleno, že zboží, které mělo být skladem je vyprodáno. Obchod nebyl schopen mi okamžitě vrátit peníze a musela jsem já vyplnit dotazník o odstoupení od smlouvy, ač chyba je na straně obchodu. (Teď doufám, že
    • mi peníze budou brzy navráceny.)
    • Velmi špatná komunikace s obchodem.

Rozhodně nedoporučuji, špatná komunikace, nespolehlivost.

• Obchod absolutně nereaguje na emaily a nelze se dovolat
    • Zboží skladem, které údajně expedují následujíci pracovní den zatím nedorazilo. Obchod neposlal žádnou informaci. Na email vygenerována automaticka odpověď.

Absolutně nedoporučuji. Nelze se dovolat. Na emaily nereagují. Zboží skladem údajně odesílají následující den, ale nám po týdnu stále nic nepřišlo. Objednávku jsem stornovala a budu doufat, že vrátí platbu :-(

• Rychlé dodání

Vše v pořádku. :-)

objednal jsem zboží které bylo skladem a hned zaplatil , po týdnu jsem urgoval stav objednávky a přišel mi vygenerovaný email abych vydržel že na tom dělají po čtrnácti dnech jsem psal znova a znova stejná odpověď.
    tak jsem jim napsal že ruším objednávku a do týdne ji zpracovali a nevím jestli do týdne nebo 14dní nevím vrátili peníze . jo a nejde s obchodem normálně komunikovat nikdo vám nevezme telefon a na email neodpovídají zrušení žádosti muselo proběhnout přes registrovaný účet jinak bych byl asi namydlený . Komunikace s obchodem -5 nikdy už

• nákup z domu,výběr

doporučuji

Dárky k nákupu došly jiné než slibovali a na reklamace nereagují

• Komunikace

• rychlé odeslání
    • dobrá komunikace obchodu

Vše v pořádku.

• Nízké ceny,zboží,které neseženete jinde
    • Zboží zatím nedorazilo,byť je to již 6-tý den a doba vyskladnění je do 24-48 hod. Na e-mail žádná komunikace,pouze automaticky generovaný e-mail. Platba proběhla převodem, takže strach,jestli zboží vůbec dorazí. Poprvé,kdy zvažuji ČOI.

• Rychlé dodání, zboží bylo dobře zabalené.

rychlé jednání

Zboží zobrazené, že je skladem ačkoliv není. Kdybych se sama neohlásila tak mi nikdo nedá vědět. Stále čekám bez jakéhokoliv info. U vás už nikdy nakupovat nebudu.

Rychlé vyřízení... ale špatně zabalené, pomačkané krabice.. takže jako dárek se mi to nelíbi, když to máte někomu dát.

• Zboží ji bylo doručeno v pořádku.Jen krabice mohla být v lepším stavu.Byla příšerná.Jinak hracky pro mou vnučku byly pořádku.
    • Lepší krabice,aby se cestou nerozpadli ,ta moje držela sotva pohromadě.

Obchod doporucuji

• Už je to týden a objednávka nikde,hlavně už tři dny píšou že je to posláno ale dopravce nic nemá.

• Rychle dodání
    • Super ceny
    • Kvalitní
    • Nic

• Jen cena
    • vše ostatní jsou jen lži a nekomunikují

Tady jsem nakoupil naposledy.
    Jako mít reklamu, při nákupu nad 999kč je doprava zdarma a pak si nechat zaplatit plnou dopravu za výrobek a ještě dráž než, konkurenční eshopy, kde nemají dopravu zdarma. To opravdu není férové. Garance doručení do Vánoc, tak to jsou taky jen taky sliby. Poslali jen dárek, který nebyl důležitý a domeček odeslali, až po Vánocích. Kurýrní služba za to nemohla, když neměla od nich výrobek. Na maily ani neodepisují. Za mě jen eshop, co se snaží nalákat na ceny, ale s hrozným přístupem.

Zboží jsem objednala 14.12. 2022, 28.12. jsem objednávku zrušila, protože to měl být vánoční dárek. Dnes je 9.1. a reakce od obchodu žádná a peníze také nikde. Komunikace na bodu mrazu. Přišel pouze automaticky vygenerovány email.

Doporučuji vše v pořádku.