- rychlé dodání
- Velká spokojenost. Děkuji.
- Zboží dorazilo rychle
- Pěkné
Obchod doporučuji
Vše v pořádku
- Komunikace
- Rychlé doručení
- Pěkně zabaleno
- Rychlá odpověď obchodu
Nejdříve mě zarazili nějaké recenze, ale za mě mohu jen doporučit. Objednávku jsme měli na dobírku a vše přišlo jak má.
Kuchyňka byla objednána ve čtvrtek pozdě večer. Hned v pondělí ráno byla objednávka expedována a v úterý ráno mi byla doručena. Za mě super rychlý přístup, rychlé doručení. Nemám co vytknout. Máme jako vánoční dárek tak uvidíme jaká bude reakce. -
- Velký výběr krásných hraček a rychlé dodání objednávky
Pěkné
Vše bylo v pořádku doporučuji
Naprosta spokojenost, profesionalita
- Vše proběhlo bez problemů.
rychlé dodání,behem 2 dnů
Velmi rychlé dodání, skvělá komunikace. Děkuji
Reakce obchodu Medvidkovehracky.cz
Dobrý den, děkujeme Vám za milou recenzi a těší nás Vaše spokojenost s našimi službami.
Tým MedvidkoveHracky.cz -
Velmi profesionální přístup, skvělé ceny a rychlé dodání.
rychlost doručení
Tým MedvidkoveHracky.cz -
Trochu zklamání s dárkem, kdy měla přijít konvička a přišel kyblíček...
Reakce obchodu Medvidkovehracky.cz
Velmi se omlouváme za zaslání jiného dárku, bohužel mezi dárky může dojít k dorozdávání zásob a proto Vám byl doručen jiný dárek. Děkujeme za pochopení.
Tým MedvidkoveHracky.cz -
Objednate si hracky jako darek k Vanocum a dorazi Vam znicene krabice. A ne, ze by byly ponicene pri doprave, ale obchod je uz vedome musel posilat v tomto stavu. U auticka kus plastu ustrizen, kdy auticko vypadava z krabicky. U stavebnich aut rozdrcena plastova folie na predni strane krabice na nekolika mistech. Kdyby ta auticka nebyka kovova, neodnesla by to sramem na barve, ale plast by byl rozlamany.
Reakce obchodu Medvidkovehracky.cz
Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi. Omlouváme se za vzniklou situaci. Autička které jste si objednali mají v rámci obalu velmi křehký plast, který vždy obalujeme ještě zvlášť do kartonu. Mrzí nás, že i přesto Vám přišel obal poškozený. Zboží určitě od nás odcházelo nepoškozené. Ještě jednou se omlouváme za vzniklou situaci, která musela nastat při přepravě. Děkujeme za pochopení.
- Komunikace i dodání v pohode
- Zadna
Kocarek je pěkný.verim.ze bude líbit.
Jen dárek.ktery byl součástí objednávky v zásilce nebyl.Reakce obchodu Medvidkovehracky.cz
Bohužel dárek Vám nebyl zaslán nakolik jste si nezaklikli a nevybrali, že máte o dárek zájem. Samozřejmě nárok na dárek jste měli, takže Vám ho umíme doposlat v nejbližší Vaší objednavce v libovolné hodnotě. Do poznámky napište DÁREK + 4649791 . Děkujeme za pochopení. -
- Rychlé dodání, vše v pořádku
- NIC
První nákup a vše OK