V popisu výrobku na webu je uvedeno že, olej je vhodný pro vnitřní i venkovní použití. Výrobce však uvádí, že olej je určen pouze pro venkovní použití.
Reakce obchodu Market-online.cz
Velmi nás mrzí nespokojenost s námi nabízeným produktem. Na základě Vašeho hodnocení jsme celou situaci prověřili u dodavatele a bohužel jsme zjistili, že jsme byli uvedeni v omyl. Text jsme samozřejmě obratem upravili, aby byl v pořádku. Děkujeme Vám, že jste nás upozornil na nesrovnalost v našem popisku.
Tým Market-online.cz -
Objednal jsem si deset kusů balení knoflíkových baterií podle obrázku, na kterém je 10 ks baterií v blistru. Přehlédl jsem větičku, že cena je za 2 ks. Přišly mi dva blistry rozstříhané na kousky po dvou kusech baterií! Formálně jsem obdržel správný počet kusů za nesmyslnou cenu. Fakticky jsem obdržel dva blistry rozstříhané na nepraktické kousky. Asi proto, abych obdržel svých 10 ks. Nevím jak slušně takové jednání nazvat.
Reakce obchodu Market-online.cz
bohužel nemůžeme za to, že jste si nepřečetl, že uvedená cena je za 2 ks. Je to uvedeno jak v názvu, tak v popisu výrobku.
Baterie stojí 13 Kč za 2 ks, což je běžná i adekvátní cena. Nesmyslná cena by byla 13 Kč za 10 ks baterií.
Pokud Vám zboží nevyhovuje, můžete jej do 14 dnů vrátit. Za nás jsme obchod dokončili v pořádku.
zbozi nemaji skladem
Reakce obchodu Market-online.cz
v objednávce jste měl zboží, které je sezónní a trvale jej nemáme skladem. (sadbový česnek)
Ihned jsme Vás informovali o nedostupnosti tohoto zboží a byla Vám nabídnuta náhrada (1 větší balení místo 2 malých nebo jiná odrůda). Do dnešního dne jste na emaily nedopověděl a na telefonu nejste k zastižení. Z naší strany jsme se maximálně snažili obchod dokončit k Vaší spokojenosti, bohužel bez zpětné vazby od Vás se to nepodařilo a objednávku tedy stornujeme.
Tým Market-online.cz -
Byla zaslána jiná víčka, než která byla vyobrazena.
Reakce obchodu Market-online.cz
je nám velice líto, že nejste s výrobkem spokojena. Bohužel nemůžeme posoudit k jakému pochybení došlo, protože se až z této recenze dozvídáme o Vašem problému. Neobdrželi jsme žádné fotografie ani e-mail, kde byste řešila reklamaci dodaného zboží. Pokud bychom věděli, že máte zboží, které Vám nevyhovuje, mohli jsme vše napravit k Vaší plné spokojenosti.
- dlouhá doba dodání
Reakce obchodu Market-online.cz
velice se omlouváme, čekali jsme na doskladnění zboží a byla chyba, že jsme Vás na tuto skutečnost předem neupozornili. Zboží standardně odesíláme tentýž den nebo ten následující, u Vaší objednávky jsme jej odesílali až třetí den, omlouváme se.
Tým Market-online.cz -
Objednala a zaplatila jsem zboží. Pak mi volali, že ho nemají a že dojde za pár dní. Pak mi volali, že nedojde, že už se nedá objednat. I když byli ochotní a slušní, tak zbytečné průtahy a peníze zatím nemám.
Reakce obchodu Market-online.cz
velice nás tato situace mrzí. Bohužel jsme měli od dodavatele jinou informaci, kterou jsme použili i pro Vás. Zboží mělo být opravdu dodáno v den, o kterém jsme se s Vámi hovořili. Peníze, dle přehledu na platební bráně Comgate, byly převedeny na Váš účet dne 30.11.2023(tedy v den, kdy byla objednávka stornována). Pravděpodobně jste je ještě nezaznamenala.
Tým Market-online.cz -
Jiná barva než jsem objednal
Reakce obchodu Market-online.cz
u zboží, které jste si objednal, není uvedena barva výrobku. U zboží tohoto druhu se uvádí v poznámce pro prodejce, o jakou konkrétní barvu má zákazník zájem .Jinak zboží expedujeme dle barevné skladové dostupnosti. Škoda, že jste nás nekontaktoval. Mohli bychom se domluvit a zaslat Vám zboží v požadované barvě(pokud bychom měli tu, kterou byste požadoval). Takto se dozvídáme až z této recenze, že nejste s výrobkem spokojen. Našim zákazníkům se snažíme vyjít maximálně vstříc. Takže i zde bychom udělali vše pro to, abychom Vám vyhověli.
Tým Market-online.cz -
Přišlo mi jiné zboží, po domluvě, že si i tak zboží nechám, a prosím alespoň o jeden kus správného zboží mi opět byl zaslán úplně jiný kus, místo vaničky krmítko
Reakce obchodu Market-online.cz
velice nás tato situace mrzí, při prvním zaslání doopravdy došlo k pochybení z naší strany a byl Vám zaslaný jiný výrobek. (menší velikost) I když jsme mohli provést výměnu, rozhodla jste se si zboží ponechat. Podruhé jsme zaslali správný výrobek (vaničku) o krmítko se nejedná. Snažili jsme se Vám dovolat a celou věc dořešit, což se nepovedlo a tak máte vše popsáno v emailu. -
- Kamna poškozena,běží reklamace.
Reakce obchodu Market-online.cz
velice nás tato situace mrzí. Bohužel nedokážeme ovlivnit, že je zboží uvnitř poškozeno, když vnější obal byl neporušený.
Kamna jsou důkladně zabalena na dřevěném podstavci a v dřevěném rámu, jak mohlo dojít k poškození nám není jasné, avšak reklamaci jsme okamžitě zadali dodavateli a věřím, že bude kladně vyřízena k Vaší spokojenosti.
Tým Market-online.cz -
- Bazenový písek nam ucpal filtraci,solár a čerpadlo.Navíc ho bylo pulka v bazenu!Nikdy víc! Vše je na odpis!
Reakce obchodu Market-online.cz
velice nás tato situace mrzí. Bohužel o tom, že jste nespokojena a vyvstal u Vás problém se zbožím se dozvídáme až z této recenze. Pokud bychom o této situaci věděli, mohli jsme se domluvit a vše vyřešit k Vaší plné spokojenosti. Našim zákazníkům se snažíme vyjít maximálně vstříc. Bohužel u Vás jsme tak učinit nemohli, jelikož jsme o tomto problému nevěděli.
Tým Market-online.cz -
dopravce pošta-pošta volala,že z balíku teče n voda zřejmě savo
balík vracela a obchod následně objednávku zrušilReakce obchodu Market-online.cz
velice nás tato situace mrzí. Bohužel nedokážeme ovlivnit, jak se se zásilkou nakládá po opuštění naší provozovny. Myslíme si, že tato stížnost měla být směrována na přepravce, který zásilku poškodil. Nicméně bychom Vám vyšli vstříc a poslali zásilku novou, pokud bychom se mohli s Vámi domluvit a o této situaci věděli..
Tým Market-online.cz -
- Při objednávání zboží uvedeny již neplatné údaje.
- Obchod požadoval doplacení dopravy(nadstandardní rozměr nebyl zohledněn již při objednávce??)
Reakce obchodu Market-online.cz
objednala jste si zboží, které svými rozměry nesplňovalo podmínky pro použití přepravy, kterou jste si zvolila(rozměry jsou u každého přepravce uvedeny). Zboží mělo rozměry 130cm a Vámi zvolený přepravce (balíkovna) přijímá zboží pouze do 70 cm - nejdelší strana. Tuto situaci jsme Vám vysvětlili a požádali Vás o doplatek 40,-Kč, který jste nám uhradila. Bohužel nemůžeme dotovat každou chybně zvolenou přepravu. Pokud tato situace nastane, vždy zákazníka oslovíme a on si může vybrat, zda přepravu doplatí anebo mu tento návrh nevyhovuje. Nemůžeme si dovolit jednat bez jeho vědomí.
Tým Market-online.cz -
- Objednaný produkt na pobočku obchodu prodejnu v Domažlicích není schopní doručit. Rozhodně nedoporučují tento obchod.
Reakce obchodu Market-online.cz
nejde o to, že bychom nebyli schopní dodat zboží do Domažlic. Do Domažlic na kteroukoliv adresu zboží doručujeme. Jenom osobní odběr je pouze v Klatovech na pobočce E-shopu. Na tuto skutečnost je již upozorněno při vytváření objednávky. Doporučujeme zákazníkům, kteří mají přání doručit na prodejnu Domažlice, aby se domluvili přímo s prodejnou v Domažlicích.
Tým Market-online.cz -
doposud zboží nemám a už si píšete jak jsem spokojená !!!!!!!!! ne nejsem spokojená !!!!!!!
Reakce obchodu Market-online.cz
bohužel nyní dochází k mírnému zpoždění při vyřizování objednávek. Hodnocení chodí z portálu Heuréka. My bychom k hodnocení nic neposílali, protože víme, že Vaše objednávka ještě není vyřízena. Kolegyně Vám posílala dotaz s náhradními variantami na zboží. Nemohli jsme Vaši objednávku vyexpedovat bez Vašeho souhlasu. Snažíme se našim zákazníkům vyjít maximálně vstříc.
Omlouváme se za zdržení.
- Zatím žádná
- Zboží dosud nedorazilo!!!
Reakce obchodu Market-online.cz
v současné době dochází k mírnému zpoždění při expedici objednávek. Je to způsobeno nárůstem objednávek v tomto ročním období. Na našich stránkách je na tuto skutečnost upozorněno. Ve Vaší objednávce je zboží, které je dostupné pouze na externím skladu.
Omlouváme se za delší čekací dobu při vyřizování Vaší objednávky. Snažíme se našim zákazníkům vyjít maximálně vstříc. Jsme bohužel odkázáni při nedostatku zboží čekat na jeho naskladnění.
Tým Market-online.cz -
- Inzeruji,ze maji skladem,ale neni to pravda.
Reakce obchodu Market-online.cz
nechápeme tuto negativní recenzi. Objednávka byla vytvořena dne 30.10.2022 v dopoledních hodinách a odeslána 31.10.2022 se zbožím, které bylo uvedeno v objednávce. Dne 1.11.2022 byla zásilka dodána. Žádnou náhradu jsme neprováděli. Takže výtka o nedostupnosti zboží se nezakládá na pravdě..
Tým Market-online.cz -
Objednáno 21.10..... Všechno zboží bylo označeno jako skladem. 1.11. zásilka nikde.
Reakce obchodu Market-online.cz
velice se Vám omlouváme za průtahy spojené s Vaší objednávkou. Některé zboží z Vaší objednávky máme pouze na externím skladu( na tuto skutečnost je upozorněno již při vytváření objednávky). Nicméně Vaše objednávka se již zpracovává ve skladu a dnes nebo nejpozději zítra se bude expedovat.
- Ceny
- Výběr
- Doba dodání
Reakce obchodu Market-online.cz
velice se Vám omlouváme za dobu doručení. Objednávky byla vytvořena v neděli 23.10.2022 a nestačili jsme ji zpracovat do 27.10.2022 před dnem svátku. Byla vyexpedována v pondělí 31.10.2022.
- Zboží ještě nebylo doručeno
- Nevím jestli ještě bude doručeno
Reakce obchodu Market-online.cz
velice se Vám omlouváme za průtahy spojené s Vaší objednávkou. Zboží jsme expedovali v pondělí a Váš balíček zůstal uvízlý na poště. Snažíme se o nové doručení Vaší zásilky.
Děkujeme za pochopení.
Tým Market-online.cz -
Zboží dosud nebylo doručeno, nemám žádnou zprávu v jakém stavu se objednávka nachází a kdy je předpoklad že bude vyskladněno.
Reakce obchodu Market-online.cz
objednávka je již stornována od 9.9.2022. Po telefonické domluvě se sdělením, že zboží bude dostupné až v roce 2023 jsme objednávku stornovali. S tímto vyrozuměním bylo souhlaseno a o náhradní variantu zájem nebyl.
Tým Market-online.cz