Spokojen.
Reakce obchodu Mamido
Děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu na náš e-shop! Vaše zpětná vazba nás motivuje.
- Rychlé dodání Vaší
Reakce obchodu Mamido
Dobrá komunikace s obchodníkem, rychlost vyřízení.
Perfektní komunikace.
- Skvělé jednání
- Rychle vyřízení objednávky
- Cenově výhodné
- kvalitní hračky
Rychlé vyřízení objednávky, skvělá komunikace s prodejcem.
- Kvalitní zboží
- Super komunikace
Ochotní, pomohli mi s výběrem, stav objednávky byl přehledný a hračka především velmi těší děti
- Super
- Vše OK
Reakce obchodu Mamido
Nice quality and assistance before buying
Reakce obchodu Mamido
Nakupovala jsem už vícekrát a vždy bylo všechno ok