- Objednávka byla rychle vyřízena
Reakce obchodu Mamido
Děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu na náš e-shop! Vaše zpětná vazba nás motivuje.
- Byl to první nákup v tomto eshopu. Zkušenost velmi dobrá.
Reakce obchodu Mamido
Vše super rychlá výroba a zboží perfektní
- Super vyřízení objednávky
Všechno super
Reakce obchodu Mamido
Obchod zasílá řádně objednané a zaplacené zboží prostřednictvím dopravce který není schopen ani po týdnu zboží doručit a nechává jel ležet v depu. PP
Reakce obchodu Mamido
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti s dopravcem. -
- super ceny, dobrý výběr zboží, doporučuji
Reakce obchodu Mamido
Rychlé vyřízení objednávky, výborná komunikace
Reakce obchodu Mamido
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
jednoduché objednání, přehledná nabídka i ceny, rychlé dodání
Reakce obchodu Mamido
Dovrý výběr, rychlé dodání, doporučuji
Reakce obchodu Mamido
Hezké autíčko. Jede rychle a jsme spokojeni.
rychlost dodaní
- Vše Ok.
- Nic.
Super.
Reakce obchodu Mamido
Velká spokojenost,obchod se mi moc líbí.Brzy vyřízeno a brzy doručeno,děkuji.
- Všechno v pořádku
Reakce obchodu Mamido
Velký výběr, dobré ceny, rychlé doručení
- Rychla a snadna reklamace
Objednal jsem autodrahu. Bohuzel jedno auticko ze dvou po kratkem case prestalo jezdit. Vyplnil jsem kratky reklamacni formular na webovych strankach a po par dnech mi prislo postou nove auticko. Jsem rad, ze jsem nemusel posilat celou autodrahu (ani auticko) zpatky na reklamaci a timto dekuji za rychle a bezproblemove vyrizeni :-)
Reakce obchodu Mamido
Zboží - pojistku 10A k baterii, které jsem sháněl jsem nalezl u specialistů na dětská elektrická vozítka.