• Mate spatne nastaveny odeslani dorazniku spokojenosti. Chapu, ze v tehle dobe nestihate, jsem trpeliva, ale kdyz mi poslete dotaznik zatimco teprve trpelive cekam, tak to nastve..

Dobrý den, Vážený zákazníku,
    velmi nás to mrzí, ale opravdu v této době Covidu a Vánočního šílenství děláme maximum.
    V tuto chvíli máme skluz 10 dnů a všude na tuto situaci upozorňujeme.
    Pavla z Maluješ.cz

nebola som spokojná ja som zaplatila a prišiel mi mail že nemám zaplatené to sa mi ešte nestalo pozreli na účet a bolo zaplatené

Dobrý den, vážený zákazníku,
    velmi nás mrzí vzniklé nedorozumění. Bohužel se nám Vaše platba nespárovala.
    Důležité je, že jsme vzniklé nedorozumění vyřešili a zboží již máte doma :)

• rýchle doručenie
    • Reálny obrázok sa nezhoduje s obrázkom na eshope
    • Farby nesedia, ak chcete aby obraz vyzeral normálne, musíte si dokúpiť alebo úplne vymeniť farby. Pre príklad: Black Panther je v ich podaní ZELENÝ!
    • Kvalita tlače na plátne je žalostná, veľakrát nieje rozoznať číslo farby alebo políčka sú malé, niekoľko vedľa seba a čísla farieb cez seba...
    • dodané štetce nepoužitelné

Je to úplne rovnaký produkt ako sa dajú objednať z aliexpress za 1/3 ceny. Štetce a nádobky na farby úplne rovnaké.
    Smutné je že z ali sú plátna kvalitnejšie, lepšie potlačené, farby sú pribalené také ako majú byť.

Vážený zákazníku,
    velmi nás mrzí, že jste s naším malováním podle čísel nespokojený.
    Nemohu se Vám dovolat abychom mohli Vaší reklamaci vyřešit k Vaší plné spokojenosti.
    Kontaktovali jsme Vás i emailem...
    Pavla z Maluješ.cz

• Skvělý zpusob, jak vyhodit peníze...

Při objednávce zvolen expresní zpusob vyřízení za připlatek 200kč, který slibuje vyřzení ještě ten den, v případě objednání do 12:00... Ojednáno v 13:30, takže jsem odeslání s takovým připlatkem druhý den povazoval za jistotu.. bohužel odesláno až třetí den od objednání, což má být standartní doba na odeslání. Samotný obraz byl do rámu vypnut špatně.. ve dvou rozích volný a zvlněný....

Reakce obchodu Maluješ

velmi nás mrzí, že Vám obrázek neodešel v den objednání.
    Reklamaci jsme spolu vyřešili po telefonu.
    Ke zpoždění objednávky došlo omylem a věřím tomu, že už se to nebude opakovat.

• rychlé dodání
    • velký výběr obrazů
    • kvalitně zabalené
    • nejsem moc spokojená s kvalitou zboží
    • na plátně není možné přečíst čísla na malých plochách
    • v některých částech obrazu nejsou ani zřetelné obrysy
    • barvy nejsou jednotné - při vybarvování velkých ploch jsou vidět fleky, když se snažím o jednotnou sytě vybarvenou plochu, potřebovala bych 3 kelímky a ne 1

Byla jsem nadšená, že malování podle čísel vyrábí i česká firma. Bohužel jsem zklamaná z kvality. Dříve jsem již vyzkoušela několik levnějších obrazů z Číny a vymalovávaly se mi podstatně lépe.

Vážený zákazníku,
    děkujeme Vám za reakci :)
    Prověřím obrázek, který jste si objednala.
    Zavolám Vám abychom mohli vše vyřešit k Vaší spokojenosti.

• Zboží mělo být do 24.7., dnes je 28.7. a stále nic

Reakce obchodu Maluješ

zboží je na cestě k Vám už od 24.7. a stále je někde u Zásilkovny.
    Hned zítra budeme celou situaci řešit a dáme Vám co nejrychleji info.
    Celá situace nás velmi mrzí, bohužel jsme nevěděli, že Zásilkovna ještě balíček nedoručila.
    Pavla z Maluejš.cz

• dlouhá doba doručení

Na balík jsem čekala o hodně dýl než mají uvedeno na eshopu. Byl to dárek pro neteř takže jediné štěstí že jsem objednávala s předstihem.

Vážená paní Terezo,
    objednávku jste vytvořila, ale nikdy nezaplatila.. tudíž Vám nebyla ani odeslána a v tuto chvíli je již stornována.
    Telefonní číslo, co jste uvedla vlastní někdo, kdo Vás prý nezná...
    Na uvedený email jste nereagovala... tak nevím jestli to není celé vymyšlené a reakce je napsána proto aby jste nás pošpinila...

• nekvalitni potisteni platna

Potisteni platna neni kvalitni, smyva se.

• Odstin barvy neopovida oznaceni. Priklad: A1 je jednou cerna, jednou fialova. Toto se stalo u vice barev.

Dobrý den Vážený zákazníku,
    bohužel na tuto reklamaci nedokáži reagovat. :(
    Ráda bych s Vámi situaci probrala a nabídla možnou kompenzaci.
    Bohužel nechcete s námi mluvit...tudíž nemohu říci, že by byla chyba na naší straně .

• Nedostal jsem kompletní zakázku

Dobrý den Vážený zákazníku,
    velmi se omlouváme za vzniklé komplikace.
    Hned zítra Vám zavoláme abychom mohli reklamaci vyřešit k Vaší spokojenosti.
    Pavla z Maluješ.cz

Za rychlé doručení (do 24 hodin) jsem zaplatila , ale už na třetí den čekám na objednávku.

Reakce obchodu Maluješ

objednávku jste platila 7.5. odpoledne a 8.5. byla zásilka předána dopravci.
    Bohužel Zásilkovna je přetížena a nedoručuje tak rychle jak bychom všichni chtěli.
    Omlouváme se Vám za vzniklé komplikace.

čakanie na zaslanie tovaru 14 dni je veľmi dlho, predtým to išlo rýchlejšie

děkujeme za recenzi.
    během Covidu, jsme opravdu expedovali pomaleji.
    Dnes již expedujeme do 4 dnů a tak věříme, že příště budete s objednávkou spokojena.

• Dlouhá doba doručení
    • Nepřišlo v krabici, kterou prezentují na webových stránkách, pouze zabalené plastovou fólií
    • Faktura zabalena s obrázkem ve fólii
    • Návod pouze k jednomu obrázku, opět zabalen ve fólii s obrázkem, takže nejde ani nakopírovat

Celkový dojem je příšerný. Objednala jsem dva obrazy jako dárek. Očividně je v dnešní době těžké zapojit hlavu. Faktura je zabalena společně s jedním obrazem ve fólii, takže se k ní nemám jak dostat! Návod to samé, pouze u jednoho obrazu, takže nejde taky nakopírovat!
    Vůbec to nepřišlo v krabici, kterou mají na obrázku a ve videu. Nechápu pak proč ji tam prezentují!

Rohy plátna špinavé!

Upřímně si i myslím, že ohledně doručovací doby nejsou upřímní. Napíši, jak to vypadá s objednávkou asi po 16 dnech čekání a ejhle další den odesláno. Zajímalo by mě zda to byla pouze shoda náhod... Obchod ale aspoň komunikuje a na email mi odpověděl.

Už zde nenakoupím, zkušenost velmi špatná, nedoporučuji. Radši zkuste vyhledat jiný obchod.

Vážený zákazníku,
    děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
    Vše dnes prověřím a zavolám Vám abychom řešili vhodnou kompenzaci.
    Pavla z Maluješ.cz

• Za 18 dni ma nikto nekontaktoval ohladne dorucenia. Tovar som zaplatila.

Velmi sklamana. Tovar som uhladila a nedostala. Ziadam o infirmaciu ohladne dorucenia alebo zaslanie penazi na ucet.
    Dakujem. Nina Svabova

Reakce obchodu Maluješ

zásilka je na cestě k Vám.
    Poslali jsme Vám email s číslem přepravy.
    Pokud Vám nepřišla zásilka včera tak bude doručována během úterý.
    Omlouváme se za vzniklé komplikace, opravdu nás velmi mrzí, že v tuto dobu nejsme schopni expedovat rychleji.
    Pavla z Maluješ.cz

• Kúpila som mojej mame kupón a nemohla ho použiť ani v českom obchode, lebo nechcelo pustiť Slovensku adresu a ani v slovenských lebo to bola česka poukážka. Mali by ste to čo najskôr vyriešiť.

Dobrý den Zuzano,
    omlouvám se Vám za vzniklé komplikace.
    Zítra se Vám ozve kolegyně ze zákaznické podpory aby jste mohli vzniklou komplikaci vyřešit.
    Pavla z Maluješ.cz

Dlouhá dodací lhůta. Žádné informace o průběhu objednávky. Pouze doklad o zaplacení předem a info, že výrobek se vyrábí... 11 dnů od objednání.

Dobrý den Veroniko,
    velmi se omlouváme za vzniklé komplikace.
    Bohužel v dnešní době nejsme schopni rychleji expedovat zakázky.
    Vaše objednávka byla dnes předána dopravci a tak ji očekávejte každým dnem.
    Pavla z Maluješ.cz

Nevěděla jsem, že expedice zboží trvá 2 týdny. Potřebovala jsem, abych dostala zboží o několik dnů dřív. Byl to dárek k narozeninám.
    Řekli mi "Vám momentálně nemohu slíbit doručení zboží do konce týdne. Jediné, co bych pro Vás mohla udělat, tak bych Vám mohla nabídnout službu: expresní expedice zboží, abyste tak měl jistotu, že Vám zboží do konce týdne dojde.”
    Zaplatila jsem 200 korun za expresní expedice zboží. Zboží mi ale do konce týdne nedodali. Příští týden bych dostala zboží i bez expresní expedice. Zklamání...

děkujeme Vám za reakci.
    Expresní příplatek jste zaplatili 31.3. a 1.4. Vám byl obrázek vyexpedován.
    Bohužel v dnešní době trvá dopravci dodáni zboží i déle než 4 dny.
    Chyba nenastala na straně Maluješ.cz.
    Omlouvám se Vám za komplikace s dodáním zásilky i za Zásilkovnu, mají toho opravdu hodně.
    Pavla z Maluješ.cz

• velice příjemná paní, která vyřizuje reklamace
    • ze 3 objednávek, 3 reklamace

2 x bylo špatné plátno, na kterém nebylo pořádně nic vidět, 1x namíchaná jiná barva v kelímku, tím obraz vypadal jinak. dlouhá dodací lhůta a docela drahé, když pak pořád řešíte reklamace. reklamace vyřízeny kladně, ale to je asi jediné plus

Dobrý den paní Vašková,
    děkujeme Vám za reakci.
    Velmi nás mrzí, že jste byla opakovaně nespokojena s naší službou.
    Děláme maximum aby k chybám nedocházelo.
    S pozdravem Pavla z Maluješ.cz

...nekvalitní plátno, i pod lupou těžko čitelný tisk

Dobrý den paní Vašková,
    děkujeme za reakci.
    Zítra se Vám ozve kolegyně Jana ze zákaznické podpory aby s Vám reklamaci vyřešila k Vaší spokojenosti.
    Pavla z Maluješ.cz

Zboží dorazilo v pořádku i rychle. Plátno má hrubší strukturu a číslice jsou těžko rozeznatelné i pod lupou. Barvy neodpovídají předloze a bohužel i množství některých barev je nedostačující. V pořadí asi desátý obraz který jsem začala malovat a taky první s kterým si nevím rady. Mrzí mě to protože doposud jsem byla spokojená.

děkujeme Vám za recenzi.
    Jana ze zákaznické podpory Vám zavolá a reklamaci vyřeší k Vaší spokojenosti.
    Omlouváme se za vzniklé komplikace.