- Obchod zásilku vyřídil a zaslal na zásilkovnu do ruky a dobirku.
- Dal jsem nespokojen ale s dopravou.Která mi zboží nedoručila do ruky al do Alsa boxu za stejnou cenu.Doma jsem byl.
Doručení v pořádku a rychle
Objednala jsem si hodinky s kovovým řemínkem, přišly s plastovým. Jsem neskutečně zklamaná, protože tohle bych nikdy neobjevila. Silikonové řemínky nesnáším. Na objednávce je jednoznačně kovovým řemínek
Reakce obchodu Madvell.cz
kontrolovali jsme vaší objednávku a kovový řemínek jsme do objednávky přikládali. Pravděpodobně jste si jej pouze nevšimla, kovové řemínky vždy přikládáme do balení navíc, řemínek je v bublinkové obálce.
- česky obchod
Hledal jsem hodinky bez nutnosti aplikace, nepotrebuji tisíce sportů hodinky mam jen na běhani. Nejde nastavit skutecny max tep, 400m kolečka, signalizace po ubehnute vzdalenosti, nebo dosazeni zóny.....
Vzhledem k informacím které prodejce udává že celé hodinky jsou v češtině v četné ciferníku nemůžu souhlas jelikož pokud si dám vlastní motiv je datum v angličtině snažil jsem se spojit přes fb a prozatím bez odezvy prodejce
- Rychlost dodání
- V poznámce jsem prosila o delší náramek u hodinek, bohužel byl dodán stejně dlouhý,jako mám já, takže manžel hodinky nemůže nosit.
Jsou moc velké a nechodí mi zprávy z Messengeru většinou..
- Katastrofa -měsíc se doporučuji a žádám po domluvě a všem z mé strany splnění podmínek pro Odstoupení od smlouvy tak měsíc se musím doprošovat aby mi vrátili usmrcených 189 Kč a je to brutální problém z jejich strany
- Urcite nenakupovat !!!!!!
NEDOPORUČUJI V ZADNÉM PŘIPADĚ !!!!!
Dobrý den paní Boženo,
největším problémem vašeho případu je ten, že jste nám zadala špatné číslo účtu. Standartně platby odesíláme maximálně vždy do 7 dní od vrácení zboží k nám. Takže celé se to protáhlo jen kvůli tomu. Trochu nás mrzí, že ačkoliv je problém na vaší straně tak to házíte na nás.
S pozdravem Tomáš Prošek, Madvell -
- Špatný počítání kroků a vzdáleností až o čtvrtinu, ale kdo chce náramek který bude pouze ukazovat čas tak proč ne.
Aplikace k hodinkám je šílená! To nelze používat. Koupím jiné hodinky a dám si pozor hlavně na aplikaci. T
- Hodinky nefungují jak maj, od začátku jsou k nicemu
Objednané zboží bylo oproti dohodnutému místu doručení doručeno do jiného místa s tím, že jsem byl vyzván abych se dopravil do jiného místa doručení, a tam abych si objednané zboží vyzvednul s tím, že si i zaplatím toto doručení do místa odlišného od místa požadovaného !!! Proto nyní svou objednávku RUŠÍM, a do budoucna Váš obchod já ani nikdo jiný z mé rodiny určitě nepoužijeme !
Poslali jste mi jiné hodinky jak jsem chtěla.
6.4.jsem zaplatila zboží a do dnešního dne 18.4.zboží nedorazilo a ani zmínka.
- Velmi rychlé dodani6
Děkujeme :)
- Nefunkční
Reakce obchodu Madvell.cz
Děkujeme za recenzi. Moc nás mrzí, zda nastala závada na zboží. Určitě nás kontaktujte telefonicky, či emailem a rádi pomůžeme, případně navrhneme další postup. Za kvalitou našich hodinek si stojíme i v rámci prodloužené záruční doby na 3 roky. Nicméně u drobné elektroniky běžně dochází ke slabším kusům z výroby, za což se omlouváme a rádi dáme vše do pořádku! Jsme tu pro Vás :)
Žádná komunikace přes e-mail.
Reakce obchodu Madvell.cz
Děkujeme za recenzi. Na dotazy a požadavky odpovídáme každý všední den od 09:00 - 15:00. Je možné, že někdy je zákaznické oddělení velmi vytížené a odpovědi mohou trvat až dva pracovní dny. Nicméně, věříme, že byl Váš dotaz vyřízen v co nejkratším čase. Mrzí nás, že nejste spokojen, nicméně rádi dáme vše do pořádku a pro Vaši spokojenost :)
- Vzhled
Absolutně vyhozený peníze!
Baterka nevydrží ani 4 dny při nejnižším nastavení a používání..
Datum má 2 hodiny i déle spoždění
Datum nemá evropský pořadí! A žádný ciferník nemá!Reakce obchodu Madvell.cz
výdrž baterie je mezi 4-8 dny. Záleží jak s hodinkami pracujete, voláte, máte nastavené automatické měření apod. Pokud máte pocit, že vám baterie vydrží méně, tak nás můžete kontaktovat na [email protected] a rádi to s vámi probereme a případně zpracujeme reklamaci.
Naše ciferníky mají evropský tvar. Tedy den/měsíc, takže nějak nerozumím proč vám přijde že ne, nepopletl jste si to náhodou?
S pozdravem Tomáš Prošek,
Madvell -
- ŠPATNÁ KOMUNIKACE
- REKLAMAČNÍ ODDĚLENÍ NEFUNGUJE
- VÝROBEK IHNED PŘESTAL FUNGOVAT
- NIKDY VÍC TUTO SPOLEČNOST
Před Vánoci jsem kupoval přítelkyní hodinky a po 14 dnech přestali fungovat vibrace. Po novém roce jsme to poslali na reklamaci. 14 dní po odeslání žádné info, jestli to přijali nebo jim to bylo doručené. Když jsem tam psal, nevěděli vůbec nic takže jsem jim musel poslat informace aby si to dohledali. Bylo nám sděleno, že to dají co nejdřív dohromady a ozvou se. Ejhle, přišla doba 30 dní tak jsem jim psal zase. Odpověď, že reklamační toho mají moc a ať jim napíšu info o zásilce. No to nám došli nervy a napsal jsem jim, že produkt nechci a chci vrátit peníze. Došel mi dobropis a paní napsala, že do 10 dní to dojde. Co myslíte? Nemáme peníze ani hodinky. Nikdy víc tuhle společnost. Velké zklamání. Jo a ještě musíte platit poštovné zpět. Většina eshopu má vratku zdarma.
Dobrý den pane Baňo,
během Vánoční sezóny jsme toho měli opravdu hodně a některé došlé Zásilky byly zpracované o něco později než zpracováváme standartně. Normálně reklamace máme zpracované do 4-6 dní od doručení, vaše trvala zhruba 26 dní, jelikož během Ledna jsme měli mnoho požadavků od zákazníků na výměnu zboží a spousty ostatních. Rozhodli jsme se proto vám rovnou vrátit peníze zpět na váš účet a peníze skutečně dle zákona můžeme vrátit do 10 dní od zpracování, nicméně je odesíláme zpravidla každý druhý až třetí den.
Mrzí nás, že máte takový pocit, jak píšete. Našich výrobků jsme prodali desítky tisíc a vždy se snažíme, aby zákazník byl maximálně spokojený. Bohužel, někdy se to prostě nepovede na 100% ikdyž bychom si to moc přáli.
Mějte se hezky
S pozdravem Tomáš Prošek, Madvell -
- Po zakoupení hodinek jsem je asi po 14 dnech zapnul ale nefungovaly tak Vám je vnučka poslala zpet a bylo ji odpovězeno že nemáme nárok na vrácení peněz že záruka je 14 dní a tak Vám je poslala k opravě-Je to již měsíc a hodinky jste ještě neposlali spravené nebo vyměněné-Netí to od Vás fér chtěl jsem si je nadělit k vánocům ale stále na ně čekám-Doufám že to v co nejkratší době vyřešíte jinak to dám na internet jako kvalitní službu vaší firmy, Tamchyna Antonín