- Celkem rychlé dodání.
- "Rám" obrazu byl posunutý tak že na spodním okraji je a na hornim není, vypadá to dost hrozně a když jsem do obchodu toto napsala, vůbec se nevyjádřili, což mi přijde hodně nekorektní...
Reakce obchodu LuxusníObrazy.cz
Dobry den, velmi se Vam omlouvame za pomalejsi odpoved. Pred nekolika malo minutami jsme se Vam ohledne problemu vyjadrili, verim, ze to probehne k Vasi spokojenosti.
LuxusniObrazy.cz -
nedodržená dodací lhůta .Stále zboží nemám...
kvalita výrobku neodpovídá ceně
- za ty peníze - strašná kvalita
NEDOPORUČUJI !
zakoupen obraz z 5. dílů - na jednom plátně jsou dvě šmouhy a další dva mají odřené hrany. Jinak kvalita natažení plátna na rám - horší než z tržnice od našich zahraničních spoluobčanů a to měl být dárek ke svatbě. Skončil ve sklepě, protože za tu ostudu mi to nestojí. A navíc je to jako polotovar - na zadní stranu obrazu si držáčky na pověšení přidělejte sami.
Jsem zklamaná a tady už NIKDY.Reakce obchodu LuxusníObrazy.cz
Dobry den, situace nas velmi mrzi, k poskozeni muselo dojit pri doprave. Napiste nam prosim na [email protected], vyrobime a zasleme Vam novy.
LuxusniObrazy.cz -
je lepší obrazy vidět na živo než přes internet,nejste potom tolik zklamaný
- špatné napsaná adresa, doručení jsem musela několikrát urgovat
Reakce obchodu LuxusníObrazy.cz
Dobrý den, děkujeme za recenzi, nicméně do Vaší vyplněné adresy jsme nijak nesahali. Balík jsme poslali přesně na adresu, kterou jste vyplnila. Pokud došlo ke špatné komunikaci na straně kurýra, mrzí nás to, nicméně bohužel to nemůžeme ovlivnit.
Nekvalitní práce
- Zbozi nedorazilo a obchod se neozyva
obraz predrazeny,na obrazku vypada kvalitni ale cena podle me tak maximalne 500 kc
- velký výběr
- nelze víc vyfiltrovat zboží
- kolem plátna to jen prošlo a je tam max ta vazba, je to na nějaké gumové folii
- rám je na překližce
- kvalita vůbec neodpovídá ceně
už nikdy tam nenakoupím
- Velmi pěkné a přehledné stránky e-shopu
- o žádných nevím
Obchod je naprosto v pořádku, ale obrazy které nabízejí jsou velice přehnaně nazvané luxusnímu
Obraz vypadá úplně jinak než na internetu, velké zklamání.
- Nelíbí se mi kvalita natažení plátna obrazu.
Lákavý název obchodu
Delší doba dodání
Obraz mírně znečištěn a nekvalitně natažen na rám.
Celkově zklamání -
- Velký výběr
- Vysoká cena.
- Nízká kvalita.
- Dlouhá dodací lhůta.
Nejraději bych ho vrátil.
Objednala jsem si obraz, který se mi podle nabídky na internetu hodně hodil do obýváku. Obraz přišel v pořádku, proti tomu nic nemám, co je ale horší je to, ze obraz neodpovídá barvami. Bohužel červená, která je na obraze neni červená, ale spíš oranžová. Čímž se mi už do obýváku nehodí. Zatím přemýšlím, jestli ho vrátím nebo pověsit jinam, proto na otázku, zda-li ho budu vracet, neodpovídám.
Jedno velké sklamaní. Vzhled a kvalita obrazu jedna velká katastrofa.
JE TO KVANTITA NÉ KVALITA
- LUXUSNI OBRAZY TO NEMYSLITE VAŽNĚ NIKDY VICE SI NEOBĚDNAM DIKY
- Provedení obrazů je odstrašující. Na obrazy jsou použity ty nejhorší (zřejmě odpadové) materiály. Název "Luxusní obrazy" by měl být uveden pouze v úvozovkách a se :-).
Rozhodně nedoporučuji! Strašně mě zklamala kvalita obrazů, je to jako by je vyráběli učni nebo děti z těch nejhorších odpadových materiálů.
- Hezký obraz na velmi nekvalitním rámu z dřevotřísky !!!Kvalita provedení rámu není na stránkách nikde avízovaná, ale i tak to bylo pro mne nepříjemné překvapení.
Je lepší si koupit jinde obraz bez rámu a nechat si jej u odborníků zarámovat.
Pěkný den,
obrazy jsou tištěny stálobarevnými speciálními barvami na plátno a toto je napnuto a přetaženo přes nosný rám. Tento rám je z lisovaného dřeva a vyznačuje se vynikajícími mechanicko-fyzikálními vlastnostmi, např.je rovný, nekroutí se apod. Nicméně tento nosný rám je v obraze skrytý tzn.neviditelný. I z boku obrazu vidíte stále plátno a motiv obrazu, což pak celé vytváří prostorový efekt.
LuxusniObrazy.cz