• Recenzi nesmí psát konkurenční obchody. Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek.

• Objednala a zaplatila jsem světlo, nedodáno, telefony nikdo nebere, ..

Zboží nedorazilo ani po 3 týdnech od objednání. Nedorazila ani žádná informace o novém termínu dodání (zboží bylo původně podle e-shopu skladem).

• světla si můžete prohlédnout. Ostatní obchody toto nedokáží.
    • Ochotný pers

• Ochotný personál
    • Rychlost vyřízení

• perfektní přístup, ochota

nakupuji dlouhodobě, vždy bez výhrad - řešení reklamace bez problémů

Zboží jsem před 26 dny uhradila, ale stále nedorazilo. Toto hodnotím velice negativně.

• Solidní jednání
    • Kvalita polštářků

U tohoto obchodu je zákazník pán. Ochota a skvělé jednání. To se málokdy vidí.

hezké a kvalitní zboží, dobrá a příjemná komunikace

Rychlé dodání.

Špatná komunikace, spíš žádná, p. Vyklická byla neochotná a nepříjemná při jednání , na zboží se čekalo přes 2 měsíce, 3 krát jsme museli potvrzovat a opravovat objednávku a povedlo se to až na 4 pokus po 2 měsících čekání.

Rychlost, spolehlivost.

• výhodou byla rozhodně cena
    • rychle vyřešený problém - objednala jsem si 2 světla, obdržela jen 1 kus. Po zavolání do firmy okamžitě reagovali a poslali i druhé světlo.
    • problém vidím v tom, že obrázky ne zcela odpovídají realitě. Stínidlo světla je stejné jako na obrázku, ale samotná montura (část, co se přidělává ke stropu a je vidět) má odlišnou barvu: na obrázku je černá, obdržela jsem bílou s tím, že ji dávají do základu všech svítidel - nechápu tedy proč není na obrázku. Už jsem světla nechtěla posílat zpátky, takže jsem si je ponechala s bílou monturou, byť jsem chtěla tu černou.

Rychlé dodání, bytelně zabaleno.
    Fakturační adresa bohužel nebyla dodržena (zaměněna s adresou dodací)

Reakce obchodu Luxprim.cz

děkujeme za recenzi i nákup v našem e-shopu. Špatná fakturační adresa nás mrzí. Budeme se snažit, aby se to již neopakovalo.
    Hezký den,

Simona| Luxprim.cz

• Rychlá dodací lhůta

Simona | Luxprim.cz

• Rychlé vyřízení objednávky i dodání.

Reakce obchodu Luxprim.cz

velice děkujeme za recenzi i nákup. Z každé pozitivní recenze máme obrovskou radost. Budeme se snažit takto pokračovat i nadále a velice oceníme, pokud nás doporučíte i svým známým nebo kamarádům.

Lukáš | Luxprim.cz

Bleskové dodání zboží. Jsem spokojená.

Lukáš | Luxprim.cz

Nic nevím zaplatil jsem a napsali že se vyskladňuje a je to cca 10 dnu a zboží je skladem.

Reakce obchodu Luxprim.cz

velice nás mrzí vzniklá situace i Vaše negativní hodnocení. Bohužel došlo k rychlejšímu vyprodání zásob, než se předpokládalo a náš interní systém nedokázal včas přepsat zboží na nedostupné. Vaši objednávku už jsme odeslali a moc se omlouváme za delší termín dodání.

Lukáš | Luxprim.cz

Jsem naprosto nadšená s jednáním a přístupem slečny nebo paní Simony Šichnárkové. Měla jsem nadstandartní požadavek a vyřešila ho k mé velké spokojenosti. Takže ještě jednou děkuji. Heda Klůjová

Reakce obchodu Luxprim.cz

děkujeme moc za skvělé hodnocení, pochvalu naší kolegyni samozřejmě vyřídíme! Jsme velice rádi, že jste spokojená.

S přátelským pozdravem a poděkováním
    Lukáš | Luxprim.cz

Objednávka byla vyřízena rychle a k plné spokojenosti