• není
    • Vůbec nekomunikují

• Zboží nedorazilo ani žádná reakce z obchodu.

• Komunikace ze strany obchodu na 0

Zboží objednáno 16.6.2018 ! Dnes je 30.6.2018 a zboží nedorazilo, obchod vůbec nekomunikuje !

• Nízké ceny
    • Málo rozsáhlý popis zboží

Nakupovat u tohoto obchodu lze, pokud získáte o zboží dostatek informací, třeba i jinde.

• Velká rychlost dodání

• Dobrý
    • Nejsou

Slusné jak by to mělo být

Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení. Kolektiv LIBOLI.cz

Zboží přišlo velmi pečlivě zabalené, překapávač funguje bez problémů, u pressa to chce zřejmě ještě k dokonalému výsledku vychytat správnou jemnost mletí kávy, zatím naprostá spokojenost.

Reakce obchodu Liboli.cz

děkujeme za Vaše hodnocení, velmi nás potěšilo a doufáme, že Vámi vybraný presovač bude fungovat bez problému.
    Za tým elektrohned.cz Petra Svobodová

• klidný nákup
    • je doprava , jelikož dají vědět pouze 2 hodiny dopředu a to už jsme třeba pryč z domu a musím obvolávat sousedy , aby mne zboží odebrali,

Reakce obchodu Liboli.cz

Děkujeme za Vaše hodnocení a Váš nákup...
    Omlouváme se za dopravce Geis, bude upozorněn na tuto výtku.
    My stav o odeslání nabídky odesíláme zákazníkovi den předem.
    Přeji krásný den.
    Za tým elektrohned Petra Svobodová.

VELKY POZOR PRED TIMTO INTERNETOVYM OBCHODEM.ZBOZI DORAZILO S VELKYMI PROBLEMY A CO JE NEJHORSI UPNE POSKOZENE.TOTO ZBOZI JSEM SI OBEDNAL PRED DVEMA MESICI U LEVNE ELEKTRO.CZ,PRISLO TAKE POSKOZENE,VSE JSEM SI NAFOTIL A VRATIL.BYLO TO JEDNO A TO SAME ZBOZI.KOMUNIKACE SPATNA,STALE SE NECEMU SNAZI VYHNOUT A SLIBUJI A PREKRUCUJI.VELMI SPATNA ZKUSENOST.JIZ JSEM DAL PODNET NA COI.VUBEC NEDOPORUCUJI !!!!

Reakce obchodu Liboli.cz

Jedná se o reklamaci pana Ladislava Kačína. Pokud se jedná o reklamaci potřebujeme vrátit poškozený produkt zpět do firmy. k reklamačnímu řízení. Pan Kacín má dovolenou a produkt produkt zpět neposílá. Píše, že se nemáme reklamací zabývat. Tuto reklamaci jsem se snažil řešit běžným reklamačním řízením uvedený pán pomocí ČOI. Úsudek nechť si každý udělá sám.

• cenově výhodný

spokojen

• Cena
    • Komunikace přes telefon
    • E-mailová komunikace
    • Rychlost doručení
    • Informace o zboží na webu

Doba doručení byla dost dlouhá z důvodu nedostupnosti zboží, obchod nabídl alternativu. Komunikace přes e-mail ale byla velmi zmatečná, nevim jestli byl všechno problém prodejce nebo i dodavatele (Geis). Kdybych nezašel na místo převzetí tak bych čekal na správu s potvrzením o dodání zboží snad do nekonečna...
    Při tak velké konkurenci prodejců bych tenhle obchod už bohužel nemohl doporučit.

• dobré ceny
    • nevím o nich

Maximální spokojenost !!

Zboží bylo odesláno velmi rychle, bohužel místo na pomezí čsch a moravy omylem do Ústí nad Labem. Pak se to 18 dní vleklo. Byl to ale preventivní nákup náhradního dílu, tak mi to nevadilo.

• široký sortiment
    • nízké ceny
    • dodací lhůta
    • komunikace

• Žádné
    • Tvrzení, že je zboží skladem,ale skladem vlastně vůbec není a nedokáží absolutně určit jakýkoli ani vzdálený termín dodání.Prostě tahají lidi za nos!!!

• dobre,nizke ceny
    • zadne jsem nenasel

spolehlivy obchod s dobrymi cenami

• Cena , komunikace , kvalita

Skvělá komunikace , nejlevnější , kvalita zboží

Děkujeme.

• Dobrá cena i kvalita
    • Chybí mi přehled kde se právě objednávka nachází

• Dobré ceny
    • nic

doporučuji

• rychlost
    • dobré ceny

Toto byl první nákup a proběhl jak měl. Na hodnocení je ale brzy, kvalita e-shopů se obvykle pozná hlavně při reklamaci.