• Dobré ceny, výběr
    • Nic mě nenapadá

Doporučuji

Reakce obchodu Levné-dýmky

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a doporučení. Snažíme se, aby byl každý zákazník našeho e-shopu s nákupem spokojený.

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Cena, doprava, komunikace se zákazníkem
    • Špatně zobrazené skladové zásoby ze 4 položek 2 neměly a s informací, že nebudou, bylo nutné je změnit, bez nabídky počkat na dodání.
    • Balení nebylo nejlepší, přesto balík nebyl poškozen

Nečekejte, že co si objednáte a mají napsáno skladem opravdu dostanete, ale vše je o dohodě a vybral jsem si jiné zboží.

• Slušné ceny
    • Dobrý výběr sortimentu
    • Rychlé dodání

Rychlá reakce na emaily, když jsem chtěl dodat zboží do objednávky před odesláním, ochotně vyhověli, nemám co dodat a doporučuji.

Levné-dýmky.cz

• objednán tabák granátové jablko, dorazil ovocný koktejl, zboží fólie a melasa na webu uvedeno jako "na skladu" již nebylo a muselo být v objednávce dodatečně zrušeno a nahrazeno jiným

Reakce obchodu Levné-dýmky

Děkujeme za hodnocení. Je možné, že se stala chyba při balení a tabák Vám můžeme vyměnit. Zboží jsme zaslali ihned, jakmile nám přišly peníze na účet. Objednala jste 13.12. Platba trvá většinou 3 dny. 18.12. jste si zboží vyzvedla. Kvalitu komunikace jste ohodnotila 0,5. Na všechny Vaše dotazy jsme Vám zaslali odpověď.

Děkujeme za nákup a přejeme hezký den.

Zakoupila jsem si vodní dýmku TopMark Eset 45 cm zelená, ale přišlo mi, jako by už byla používáná. Nebyla úplně poškozená nebo k nepoužití, ale byla poškrábáná,v neorigálním balení (obalená v časopisech), těsnění bylo natrhnuté a vadí mi na ní malá korunka. Vleze se do ní malé množství tabáku a po chvilce kouření jde cítit nejen tabák, ale i uhlík. Jinak dým je super. Myslím, že v tomto obchodě koupíte lepší. Obchod doporučuji! :)