- velmidlouhé dodání
Reakce obchodu LEDAKCE.cz
Dobrý den, 17.11. jste udělal objednávku o 10 večer, zásilku jsme expedovali 20.11. a hned po víkendu, tedy 23.11. Vám byl balík doručen. Doručení na 4. pracovní den v plné Vánoční sezóně, zvláště s ohledem na aktuální vytížení kurýrních společností je v maximálním pořádku.
Výhoda : Objednávka z domova, možnost rychlého zaplacení
Nevýhody:Přesto,že rychle uhradíte zboží ani po jedenásti dnech nemáte doma. -
Objednané zboží mi nebylo doručeno protože chyběla jedna část a o týden později zase chyběla jiná část tak nevím asi si musíte objednat pouze jeden produkt a doufat ze bude jinak vám budou volat za týden to bude a další týden jee to zboží co chybělo už máme ale mezi tím sme vám prodaly zboží co jste měl rezervované a teď ho nemáme chcete aspoň dodat to zboží co chybělo před tím ne dekuji je spousta i jiných obchodu co si svých zákazníků kteří u nich pravidelně nakupuji váží a snaží se jim vše co potřebuji hned dodat jo hold tak to je Martin
- Dobrá cena, přehledný eshop
- Zboží dorazilo poškozené (oba led panely)
- Ihned jsem reklamoval, zaslal fotku i video rozbalení a poškození.
- Obchod reagoval okamžitě, poté se nicméně zcela odmlčel a mé pokusy o kontakt ignoruje.
Reakce obchodu LEDAKCE.cz
Dobrý den, nerozumíme recenzi, vše bylo vyřešeno, zaslali jsme nabídku lepší ceny na další nákup jako kompenzaci poškozeného zboží, přesně podle Vašeho návrhu. Na tuto už jste nám neodpověděl, stále čekáme na vyjádření.
- Příznivá cena
- Rychlé vrácení pee, doufám...
- Zboží nebylo dostupné, ačkoliv bylo v nabídce e-shopu
Je to na zvážení objednávajícícího...
Zbozi nefungovalo, doporucuji vyzkouset, nez odeslete
Zboží bylo neúplné u všech světel chybí zapichovací část, do firmy se nedá dovolat neberou telefony
Reakce obchodu LEDAKCE.cz
zboží je samozřejmě v pořádku a kompletní, zaslali jsme vysvětlení, zapichovací část je součástí zboží a je třeba jen danou část otočit :)
Dovolat se samozřejmě je možné v rámci pracovní doby. Zmeškaný hovor ani email od Vás jsme bohužel nenašli. -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- zboží dosud nedorazilo!!!!!!
Reakce obchodu LEDAKCE.cz
platbu jste zvolil převodem a nezaplatil 10 dní. Až po telefonickém kontaktu jsme Vám objednávku po dohodě zasílali na dobírku. Doručení teda trvalo dlouho, ale rozhodně se nejednalo o chybu z naší strany. -
- NEDOŠEL KOMPLETNI VÝROBEK ,KTERÝ JSEM SI PŘEDSTAVOVAL,PRAKTICKY DOŠLA JEN POLOVINA A DRUHOU JSEM SI MUSEL DOKOUPIT V OBCHODĚ,TAKŽE DOST MĚ TO VYŠLO DRAHO,ŠPATNÉ OZNAČENÍ VÝROBKU
- ZBOŽI DOŠLO AŽ ZA 10 DNI MISTO SLIBOVANÝCH 3 DNŮ
- BYL JSEM DOST ZKLAMANÝ
Reakce obchodu LEDAKCE.cz
Dobrý den, objednal jste 1ks LED pásku. Opravdu Vám nic jiného přijít nemělo. Doručili jsme Vám přesně to, co jste si objednal. K doručení, jednalo se o 7 dní, vrátaně víkendu a jednoho dne, kdy vás kurýr nezastihl. Objednávku jste vytvořil 12.5.2020 o 19:19:42, expedována byla 13.5.
Z naší strany bylo vše vybavené korektně, rychle a 100% v souladu Vaší objednávkou. -
- velmi špatná kvalita LED žárovek , z pěti kusů dva vadné tzn. zmetkovitost 40 %
Nedoporučuji
Reakce obchodu LEDAKCE.cz
Dobrý den, bohužel se k nám dostala špatná série daných žárovek. Stačilo nás kontaktovat a ihned by jsme Vám beze všeho zaslali nové kusy.
Za nepříjemnosti se omlouváme. -
- Výrobek je nefunkční
Reakce obchodu LEDAKCE.cz
Dobrý den, proč jste nás nekontaktoval ohledně reklamace? Výrobek by jsme na naše náklady vyzvedli a zaslali nový kus. Když nám ale nic neřeknete, reklamace se opravdu řeší hodně obtížně.
zbozi vubec nedorazilo co vic dodat
Reakce obchodu LEDAKCE.cz
Dobrý den, bohužel balíček dopravce stratil a informaci nám sdělil až minulý týden.
Za komplikace se omlouváme, ale stačilo nám dát vědět mnohem dříve a problém by byl obratem vyřešen. -
- Jsme státní škola (příspěvková organizace) - zboží jsem objednal na fakturu a prodejci nestačilo IČO školy, tak objednávku sám zrušil.
Reakce obchodu LEDAKCE.cz
Dobrý den, slušně jsme žádali o doplnění všech fakturačních údajů. Bohužel zákony EÚ a pravidla, podle ktorých se fakturuje obcházet nebudeme.
nabízíte zboží, které nejste schopni dodat
můj první nakup z vaší stránky který sem objednával 23.12.2019 tam mi bylo jasné že zboží dojde nejspíš po novém roce ale je 11.1.2020 a zboží pořád nedoručeno
Reakce obchodu LEDAKCE.cz
objednávku sme odeslali ještě 23.12.2019, 6.1. byla uložena na výdejní místo, bohužel do dnešního dne nebyla vyzvednuta.
Pokud máte problémy s vyzvednutím, prosím kontaktujte nás emailem, nebo telefonicky. -
trubice přišli rozlámané
Reakce obchodu LEDAKCE.cz
to nás mrzí, počas přepravy se to stát může, stačí nás kontaktovat a trubice zašleme nové :) -
Absolutní neprofesionální a negativní přístup prodejce .
Reakce obchodu LEDAKCE.cz
bohužel, i když jsme se Vám snažili jak po telefonu, tak emailem vysvětlit, že jste vy špatně zadal fakturační údaje a my změny tohoto typu dělat nemůžeme. Místo uznáni chyby a vytvoření z Vaší strany korektní objednávky jste začal vyhrožovat špatnou recenzí.
Jsou nějaká pravidla, zákony a žádné výhružky, ani chování, které jste nám předvedl, je nezmění. -
....po 10ti dnech od objednání mě přišlel e.mail, kde mám hodnotit obchod. Nevím jak funguje, když mě doposud zásilka nedošla a ani obvyklé avizo o odeslání či předání přepravci. Nevím co si o tom mám myslet. Vím, že je objednávek pěkný nával, tak se asi stala chybička. Posílal jsem dnes shodou okolností dotaz, zda mám objednávku očekávat, nebo se zařídit jinde a k tomu pě přišel hodnotící e.mail ?!? Tož tak nějak to vypadá :-)
Reakce obchodu LEDAKCE.cz
Dobrý den, omlováme se za spoždění. Hodnotící emaily jsou automatické od Heuréky :)
Dodané zboží vůbec neodpovídá obrázkové nabídce. Klamete zákazníky! Místo 6 větších a 6 malých hvězd došel poloprázdný řetěz 3 obrovských 20cm hvězd a 4 malých a navíc zásuvka přes USB nedrží a problikavaji ledky. Za ty peníze jsem moc zklamaná. Příště, co si neosahám, to nekoupím. Přeji krásné, šťastné a veselé.
Reakce obchodu LEDAKCE.cz
bohužel máte pravdu, fotky dodavatele jsou trochu mylné. Za tohle se omlouváme, měli jsme si věrohodnost fotek skontrolovat. Zboží nám múžete kdykoliv vrátit, jako zákazník na to máte plné právo a my s tím nemáme nejmenší problém. Po zboží v tomto případě posíláme kurýra, takže se nemusíte o nic starat.
Stačilo nás kontaktovat, vše by jsme rychle vyřešili.