Zboží nemám!

Po objednávce a platbě mi bylo sděleno, že zboží již není dostupné. Byly mi vráceny peníze.

Komunikace uplne nulova - po doruceni chybela vetsi cast zasilky - shop absolutne nekomunikuje. Kdyby to bylo za vice penez tak to predam PČR.

Reakce obchodu LEDAKCE.cz

Dobrý den, tuhle situaci teď řešíme. Snažíme se zjistit kde nastal problém, jestli už od nás zásilka šla nekompletní, nebo je problém jinde. Ale je opravdu těžké teď něco dohledat, když jste zásilku převzal 13.11.2017 bez jakýchkoliv výhrad a napsal nám, že něco chybí až 28.11.2017. Po 15 dnech od doručení se část zboží opravdu mohla stratit kdekoliv... nicméně zjistíme co se dá a dáme Vám vědět.

Zboží mělo být na skladě, nebylo dodáno ani za 14 dnů jak telefonicky slibili. Musel jsem je aktivně kontaktovat aby vrátili zpět peníze. Nekomunikují mailem. Nakonec peníze vrátili .

Reakce obchodu LEDAKCE.cz

Dobrý den, za nepřijemnosti se omlouváme. Bohužel jsme jenom podávali dále informaci od našeho dodavatele, který po několika posunutích termínu dodání nakonec oznámil dostupnost Vašeho tovaru až příští rok. Chápeme, že Vás to nezájíma, ale neměli jsme to jak ovlivnit. Ještě jednou se omlouváme za jakékoli nepříjemnosti.

Zboží mi nebylo doručeno

Reakce obchodu LEDAKCE.cz

velice se omlouváme za spoždění, Vaše platba nám proklouzla. Už na tom makáme, doufáme, že jsme nespůsobili moc problémů.

Samozřejmně se příště ozvěte a dáme Vám slevu na nákup, aby jsme zahojili rány :)

koupil jsem svítilnu pod stejnou značkou ale uplně jinou zjistil jsem to až po rozbalení

Reakce obchodu LEDAKCE.cz

Jak jsme se bavili, doručili jsme správné zboží, bohužel to nebylo úplně přesně to, co jste si představoval. Možnost vrácení zboží jste taky nevyužil. Bohužel, s tímhle opravdu nic nenaděláme.

Snad příště objednáte přesně to, co potřebujete.

• Zboží jsem objednala ale nic mi nebylo doručeno a nefunguje ani komunikace. Na email mi nikdo doposud neodpověděl a telefony asi nikdo nezvedá.

Reakce obchodu LEDAKCE.cz

Dobrý den, snažili jsme se Vás mnohokrát kontaktovat telefonicky, bohužel neúspěšně. Telefon je trvale nedostupný. Mrzí nás, že teď máte pocit, že komunikace z naší strany neproběhla podle Vašich představ.

Reklamoval jsem nekompletnost zboží a doposud mi nepřišla žádná odpověď.

Reakce obchodu LEDAKCE.cz

Dobrý den, za nepříjemnost se omlouváme. Jedná se opravdu o nestandardní věc, že přímo v balení chyběli držáky panelu. A taky se omlouváme za pomalší reakci, klukům se Váš email někam stratil.

Pokud by jste v budoucnu potřeboval další zboží, ozvěte se, dáme tam slevu aby jsme zacelili rány :)