Špatně napsaná doručovací adresa ! 2x jsem upozorňoval jak ji máte napsat správně a bez žádné odpovědi !!!

Reakce obchodu LEDAKCE.cz

Dobrý den, žádnou zprávu od Vás neevidujeme. Bohužel pokud je adresa špatně zadaná, moc s tím nenaděláme.

Nabidka i ceny velmi pěšné, ale zřejmě vám kazí pověst kurýrní služba která je velmi drahá a navic nezodpovědná. Dva dny jsem byl doma napsali že doručí a nikdo nepřijel. Dosud objednané zboží nemám.

• není dodržen termín dodávky

nemám názor

Reakce obchodu LEDAKCE.cz

Úprimne ani my, nakoľko ste objednávku neuhradil a nemohla byť vybavená :)

• Nikde žádný telefonní kontakt
    • Adresa Slovensko

Na objednávku vám chodí zpráv jedna za druhou, ale na reklamaci vám už nikdo NEODPOVÍ !!!

Reakce obchodu LEDAKCE.cz

k reklamaci, nahlásil jste nám ji 14. 9. 2022 v 18:48 večer, což je mimo naší pracovní dobu. Další email jste poslal následující den - 15. 9. 2022 v 9:18 ráno.

Nechal jste nám celé 2 hodiny a 18 minut pracovní doby na odpověď a když se Vám to zdálo dlouho, tak jste psal s vykřičníky, aby někdo četl emaily.

Kolegové s Vámi reklamaci řeší ai když svítilnu vyzdvihujeme na naše náklady od Vás a chceme poslat nový kus, děláte obstrukce a kladete si podmínky, za jakých by se to mělo odehrát.

Myslím, že by to chtělo se trochu zamyslet nad tím, jak se chováte a jednáte s lidmi, kteří Vám v podstatě chtějí vyřešit problém, aby bylo všechno ok.

Ještě že jsem to neplatil převodem je to hrůza tak dlouho čekat na zboží

Reakce obchodu LEDAKCE.cz

o zdržení objednávky jsme Vás informovali, každopádně se za zpoždění omlouváme.

6.9 objednáno,
    9.6 oznámeno , že se zásilka zdrží.
    13.9 ..nic se neděje

Reakce obchodu LEDAKCE.cz

Dobrý den, za zdržení se omlouváme, vše je doručeno :)

• týden od nákupu a zboží nikde
  • Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Komunikují jen mailem a Arogantně!

Ihned po objednávce, jsem dostal slevový kód na další nákup, který jsem chtěl využít. Podotýkám, že dané zboží nemohlo být ani náhodou zabaleno, jelikož byla platba Převodem !!!
    Telefon nemají !!! A v mailu mi sdělili, že to jinak nejde! Mohli to poslat za jedno poštovné, mít navýšenou objednávku, ale dohadovat se s někým kdo je na Slovensku a přitom se tváří, jako že je z Čech.... tak to mne otrávilo zcela !
    Doména je z Čech, ale oni podnikají z obýváku či pracovny !

Reakce obchodu LEDAKCE.cz

kolegové s vámi maximálně slušně komunikovali. Bohužel místo toho, abyste napsal, co si přejete do objednávky přidat, jste se už v první zprávě hodil o zem, napsal, že bez telefonu se s námi nedá komunikovat a máme smůlu. Další komunikace s vámi bohužel byla bezvýsledná.

Naše firma sídlí na Slovensku (toto nikde neskrýváme), aktuálně provozujeme e-shopy v 6 zemích s obratem cca 200 milionů korun. Obávám se, že do obývacího pokoje bychom to asi nevešli.

A mít za špatné lidem ještě i to, že pracují z „pracovny“, to už bude na hlubší zamyšlení.

Zboží objednáno - ani po týdnu nedorazilo - obchod nekomunikuje

Reakce obchodu LEDAKCE.cz

Dobrý den, žádnou zprávu jsme od vás neobdrželi a bohužel vaše objednávka nemohla být odeslána, protože jste neuhradil zálohovou fakturu.

První zkušenost s tímto obchodem. Objednal jsem zboží,. Místo zprávy o odeslání předem zaplaceného zboží, které měli dle nabídky skladem, došel meil: "doručení Vaší objednávky xxxx se bohužel zdrží. Doručení objednávky předpokládáme v průběhu příštího týdne.

Za zdržení se omlouváme

Komunikace = 0

Reakce obchodu LEDAKCE.cz

všechny oznamovací emaily i SMS zprávy Vás průběžně informovaly o stavu Vaší objednávky. Také jste nás ohledně ničeho nekontaktoval. Nerozumíme tedy Vaší recenzi.

Pokud byl nějaký problém se samotným doručením a s kurýrní společností, dejte nám prosím vědět.

• Člověk si objedná 90 lumenovou zarovku a když mu přijde tak ta žárovka svítí jak 600 lumenova objednaná 3000 kelvinu. Ale podla bílé barvy bych řekl že to je tak 4500 kelvinu.

Reakce obchodu LEDAKCE.cz

Dobrý den, zboží jsme Vám odeslali přesně to, který jste také objednal. Pokud Vám zboží nevyhovuje, můžete nám ho bez problémů vrátit.

Objednány reflektory číslo 441/1 doručení 440/1
    Objednány reflektory číslo 408/1 doručení 407/1

• pýeposlano do jineho obchodu,a totalni neochota a navíc nerozumí

...uvidíme ,až zásilka dorazí ...!!!

• Webové stránky nespolehlivé. Během několika hodin cena navýšena nebo objednané zboží již není. Objednávka ze strany Ledakce stornována.

Kdo chce riskovat ,ať to vyzkouší a něco si objedná. Navíc kontakt- sídlo Bratislava...

z 25 led trubic 13 nefunguje

• Jsem spokojen doporučuji všem