- Dobrá nabídka, solidní ceny
- Přes avízo zboží skladem a doručení na dobírku neskutečně dlouhá doba dodání - prakticky tři týdny. Obchod pouze po 12-ti dnech avizoval zdržení bez nějakého vysvětlení nebo náznaku omluvy. Mizérie. Pokud nemají zboží skladem, měli by jasně napsat dobu dodání.
- ??
- Dlouhá dodací lhůta!
Nespokojena
- Zřejmě žádná.
- Žádná
Zřejmě si děláte legraci. Chcete, abych hodnotil zboží, ktere mi LEDAKCE není schopno dodat. 8 dní po objednávce mi sdělí, že se dodávka zdrží. Smutné, že z Německa mi zboží přišlo za čtyři dny.
- Do 8 dnů zatím nedoručené
- dobré ceny
- zboží není skladem
Obchod nakonec zboží doručil, ale u zboží skladem si představuji rozhodně kratší dobu dodání než 2 týdny.
příliš dlouhá dodací lhůta
za zdržení se omlouváme, makáme na tom, jsme jen trochu zavaleni objednávkami.
- drahé dopravné a zboží ještě nemám!
drahé dopravné a zboží ještě nemám!
za zdržení se omlouváme, makáme na tom, jsme jen trochu zavaleni objednávkami.
objednal jsem,. ale po neklika dnech přišla jen fotografie smutného psa? ě prá toho máte moc. Zda byla objednávky vyřízena a předána dopravci, tak to dodnes nevím? Neobdržel jsem ani info, zda vubec to zboží máte či nemáte, a jen tak to natahujete a očekáváte že snad to nekde seženete, nevim? Zatím se mi to nestalo, tak zatím čekám, ale je tam i telefon, a kdyby nekdo zavolal, myslím človek, a neco mi k tomu řekl, asi bych toto nepsal. Jsem jen lidi, ale lidi komunikují.
za zdržení se omlouváme, makáme na tom, jsme jen trochu zavaleni objednávkami.
10 dnů čekám a nic nedorazilo, komunikace 0 .Teď mám strach že zboží nepřijde. Zaplaceno samozřejmě předem. S takovým e-shopem jsem se ještě nikdy nesetkala. Kontakt jen emailem telefon není uveden.
Dotazník spokojenosti přišel dřív než zboží a zboží nikdeReakce obchodu LEDAKCE.cz
za zdržení se omlouváme, makáme na tom, jsme jen trochu zavaleni objednávkami. Dotazník bohužel odesílá Heuréka automaticky.
zboží nemám, obchod se neozval
Reakce obchodu LEDAKCE.cz
Dlouhá doba dodání, která nebyla nijak avizována před nákupem (jinak bych nakoupil jinde!). Objednáno 29.11. a zatím nebylo ani odesláno, takže nemám co hodnotit, kromě této nespolehlivosti.
Po této zkušenosti rozhodně další objednávku neudělám.Reakce obchodu LEDAKCE.cz
- DODACÍ LHŮTA
Reakce obchodu LEDAKCE.cz
před 14 dny jsem objednal, přišla zpráva že objednávka se vyřizuje a od té doby již nic
Reakce obchodu LEDAKCE.cz
za zdržení se omlouváme, makáme na tom, jsme jen trochu zavaleni objednávkami. Dotazník bohužel odesílá Heuréka automaticky (objednal jste před 7 dny)
- Neskutečně dlouhé dodací lhůty, na které neupozorní. Po třech dnech od objednání přijde e-mail, že se na objednávce pracuje... Není to má první objednávka a je to pokaždé stejné.
Reakce obchodu LEDAKCE.cz
Dobrý den, za zdržení se omlouváme, makáme na tom, jsme jen trochu zavaleni objednávkami.
- nekomunikuje
27.11.22.odpověděly že přijaly objednávku a od té doby nic
Reakce obchodu LEDAKCE.cz
Dne 26. 11. 2022 jste zakoupil a zatím nedorazílo nic,co mám teda hodnotit!!!
- Asi levný sortiment
- Vyřízení objednávky trvá dlouho na to že je vše skladem
24.11.objednano.. Pak email ze to trvá 4-5 dnů. 2.12.a nic nedorazilo a už došlo hodnocení obchodu takže za mě je tu něco špatně.
Reakce obchodu LEDAKCE.cz
I když jsem objednala a zaplatila objednané zboží, do dnešního dne jsem neobdržela informaci o jeho zaslání. Což je již týden.
Reakce obchodu LEDAKCE.cz
- Špatná komunikace se zákazníkem po zaplacení zboží on-line. Není žádné průběžné info o ujištění, že se na zakázce pracuje.
Reakce obchodu LEDAKCE.cz
- Obchod se tváří jako český, ale následně vygenerovaná faktura je na firmu na Slovensku, v ČR zastoupení nemají
- Poslali mi dotazník na hodnocení zboží, to ale (snad zatím) nedorazilo, už je to týden od objednávky.
- Obchod neposlal žádnou informaci o tom, kdy má být zboží dodáno, ani možnost sledovat zásilku (tracking)