Vždycky moc spokojeni
Dobrý den, paní Evo,
moc děkujeme za vaši krásnou recenzi a pět hvězdiček! Velmi si vážíme vaší dlouhodobé spokojenosti a těšíme se, že vás budeme moci potěšit i při dalších objednávkách.
S přáním hezkého dne
Děkuji
Dobrý den, paní Viero,
moc děkujeme za vaši recenzi a pět hvězdiček! Jsme rádi, že jste byla spokojena, a těšíme se na vaši další objednávku.
Doporučuji, vše bylo bezva
Dobrý den, pane Jánský,
děkujeme za pětihvězdičkovou recenzi a doporučení! Máme radost, že bylo vše bezva a že jste byl spokojený s našimi službami. Těšíme se na vaši další objednávku!
Přejeme hezký podzimní den
za tým KvětinyOnline Daniel -
- Vyborne sluzby a vztahy se zakaznikem
- Velmi prijemny dorucovatel
- Jediny maly nedostatek: tentokrat nebyl dorucen sacek, ktery se dava do vody pro kvetiny, aby dele vydrzely
Vyborne sluzby. Objednavam vzdy na dalku, zadavam vzdy kytici veselych barev, s touto spolecnosti se to dari a vysledek je vyborny, kytice ruzi je vesela a krasne barevna. Kytice jsou dorucovany na venkove a pro me je dulezite, ze vyber, ktery je inzerovan na strankach, je k dostani i tam. Dekuji.
Dobrý den, paní Jano,
Moc děkujeme za vaši krásnou recenzi a pět hvězdiček! Jsme potěšeni, že jste s našimi službami i zákaznickým přístupem spokojena a že kytice vždy splní vaše očekávání – zejména s důrazem na veselou barevnost. Také děkujeme za zpětnou vazbu ohledně sáčku do vody; omlouváme se za jeho opomenutí a příště si na to dáme pozor.
Děkujeme za vaši věrnost a těšíme se na další objednávku!
Hezký den
Daniel a tým KvětinyOnline -
Ordered from UK. Had no issues, easy and reliable service. Highly recommend.
Dekuji.Reakce obchodu KvětinyOnline.cz
Hello,
Thank you so much for your five-star review! We’re delighted to hear that you found our service easy and reliable, even ordering all the way from the UK. We truly appreciate your recommendation and look forward to serving you again in the future!
Best regards,
Velká ochota
Reakce obchodu KvětinyOnline.cz
Děkujeme za pětihvězdičkovou recenzi! Jsme rádi, že jste ocenil/a naši ochotu. Máme radost z Vaší spokojenosti a těšíme se na další spolupráci!
Přeji hezký den.
Vstřícný přístup. Děkuji
Reakce obchodu KvětinyOnline.cz
Děkujeme za pětihvězdičkovou recenzi! Jsme rádi, že jste ocenil/a náš vstřícný přístup. Moc si vážíme Vaší spokojenosti a těšíme se, že Vám budeme moci znovu udělat radost při další objednávce!
Vynikající - objednávka z Uherského Hradiště do Českých Budějovic
Ahoj,
Moc děkujeme za skvělou recenzi a plný počet hvězdiček! Jsme nadšení, že jste byl/a s našimi službami spokojený/á, a že překvapení z Uherského Hradiště do Českých Budějovic proběhlo k vaší plné spokojenosti. Vaše doporučení si velmi vážíme a těšíme se na další objednávku!
Přejeme hezký den.
Daniel a tým KvětinyOnline -
- Zavolali už ráno a dovezli květiny do práce, I když byly objednané na večer domů.
Reakce obchodu KvětinyOnline.cz
děkujeme za Vaši recenzi a plný počet hvězdiček! Omlouváme se za změnu času doručení, ale jsme rádi, že květiny dorazily v pořádku a udělaly radost. Moc si vážíme Vaší spokojenosti a těšíme se na další objednávku!
- Vše O.K.
Vše perfektní O.K.
Dobrý den, pane Václave,
Děkuji za Vaši 5hvězdičkovou recenzi a pochvalu rychlosti, kytice a spolehlivosti našich služeb! Jsem rád, že jste spokojen.
Přeji hezký začátek září.
Daniel, KvětinyOnline -
- Kytice karafiátů byla nádherná, jako ta na obrázku, doručená až ke dveřím bytu. Udělali jste nám opravdu velkou radost. Děkuji.
Nakupovala jsem poprvé, a byla jsem opravdu mile překvapená, květiny byly krásné čerstvé, a doručené v domluveném termínu. Po téhle zkušenosti mohu tento obchod určitě doporučit.
Dobrý den, paní Anno,
Moc děkujeme za Vaši krásnou recenzi a plný počet hvězdiček!
Jsme nadšení, že se Vám kytice karafiátů líbila a že jsme Vám mohli udělat radost. Je skvělé číst, že jste byla mile překvapená čerstvostí květin a spolehlivým doručením. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a takovéto zpětné vazby nás motivují dělat svou práci ještě lépe.
Děkujeme za udělení doporučení a těšíme se na Vaši další objednávku!
Daniel a tým KvětinyOnline -
- Rychlá a spolehlivá služba.
Reakce obchodu KvětinyOnline.cz
moc nás potěšilo Vaše 5hvězdičkové hodnocení a zmínka o rychlosti a spolehlivosti. Bereme si to jako velkou pochvalu a motivaci do budoucna.
Přejeme hezké pondělí.
- Spolehlivost
Reakce obchodu KvětinyOnline.cz
Děkujeme za Vaši důvěru a udělení 5 hvězdiček! Spolehlivost je pro nás priorita a jsme rádi, že jste si toho všiml(-a). Těšíme se na další spolupráci.
Přejeme hezký začátek týdne.
- Vstřícnost
- Kvalitní růže
Jsme maximálně spokojeni. Není co vytknout. Pan byl velice vstřícný a ochotný. Kytice růžových růži byla překrásná :). Dcera měla nejkrásnější kytici na promoci. Příště objednávám kytici zase v tomto obchodě. Děkujeme
Dobrý den, paní Danielo,
Děkujeme za nádhernou recenzi! Máme obrovskou radost, že jste byla spokojena s naší službou a že kytice na promoci dcery byla tak krásná. Vaše spokojenost a radost z naší práce jsou pro nás tou největší odměnou. Moc si vážíme vaší důvěry a těšíme se na další objednávku!
S přáním hezkých letních dnů
Daniel a tým KvětinyOnline -
Květinu jsem objednával za účelem překvapení mé ženy, kdy jsme byli ve složitém vztahu. Mělo to být překvapení na místě. Bohužel objednávka nebyla vyřízena dle slíbených časových možností. Poté volali mé ženě o tom, že ji mají dovést květinu, ale že to nestihnou a kde v danou dobu bude. Květina tedy nesplnila účel a dokonce zvažovala její převzetí. Jinak je květina dle očekávání.
Dobrý den, Honzo,
děkujeme za Vaši recenzi. Mrzí nás, že objednávka nebyla vyřízena v zadaném čase a že tím bylo překvapení pro Vaši ženu zkaženo. Pro nás je prioritou dodržet termíny a zajistit spokojenost našich zákazníků, a proto nás tato situace opravdu mrzí. Rádi bychom se z této situace poučili a do budoucna zlepšili naše služby. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.
Tým KvětinyOnline -
- Krasne kvetiny!
Dobrý den, paní Mileno,
moc děkuji za ohodnocení našeho servisu plným počtem hvězdiček. Mám radost, že se Vám naše květiny líbí.
Přeji hezké letní dny.
Vše v pořádku.
Reakce obchodu KvětinyOnline.cz
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že bylo vše v pořádku a že jste byl/a s našimi službami spokojený/á. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a snažíme se vždy zajistit, aby naše služby splňovaly Vaše očekávání.
Těšíme se na další spolupráci s Vámi!
Přejeme příjemný letní den.
Daniel a tým KvětinyOnline -
Kytice splnila účel ale byla úplně jiná než vybraná / pro mě trochu sklamání …nepodobala se asi tak
Dobrý den, paní Aleno,
děkujeme za Váš nákup na našem e-shopu. Je nám líto, že doručená kytice nesplnila Vaše očekávání na 100%. Uvědomujeme si, že při online objednávkách je obtížné přesně zachytit všechny detaily, které si představujete.
Přejeme hezké léto.
Daniel a tým KvětinyOnline -
- vše krásné a včas doručené
využívám mnoho let a jsou naprosto profesionální a spolehliví
Reakce obchodu KvětinyOnline.cz
Moc děkujeme za Vaši krásnou recenzi! Jsme rádi, že jste spokojený/á s našimi službami a že nás využíváte už mnoho let. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a vždy se snažíme doručit vše včas a v nejlepší kvalitě. Těšíme se na další spolupráci!
Přeji hezký letní víkend.
- Perfektni servis
Reakce obchodu KvětinyOnline.cz
mockrát děkujeme za vaši skvělou recenzi! Jsme velmi rádi, že jste potěšen(-a) s naším servisem. Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou a motivací do další práce.
Přejeme hezké léto a těšíme se na vaši příští objednávku!
Daniel a tým KvětinyOnline