• Siroky sortiment
    • Vysoke ceny

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, mrzí nás, že jste nebyl s nákupem spokojený. Ceny se odvíjejí od poptávky a nacenění dodavatele.

část zboží došlo poškozené, dosud čekám na vyřízení reklamace

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, mrzí nás, že jste nebyl s nákupem spokojený. Za poškozené zboží se samozřejmě omlouváme. Nicméně kolega s Vámi komunikoval ihned 12.1.2023 a domluvili jste se na poslání nového kusu, který dnes bude odcházet přepravní službou.

• velký výběr
    • možnost filtrování v eshopu
    • skladové zásoby na eshopu neodpovídají realitě
    • opakovaně nedodržen datum dodání
    • občas dojde v průběhu nákupu ke smazání obsahu košíku

11 dní od objednání a zaplacení objednávky, ve které bylo všechno zboží v době objednání označeno jako "skladem", stále čekám na odeslání objednávky. Ze strany eshopu žádná komunikace.

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, omlouváme se za komplikace, objednávka byla vytvořena v době kdy jsme zboží neexpedovali (mezi svátky), proto se expedice protáhla a zboží jsme odeslali po Novém roce. Ještě jednou se omlouváme.

Zboží doručovalo PPL při převzetí vypadalo v pořádku, ale zářivky byli má střepy. Obchod semnou nekomunikuje.

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, velice nás mrzí, že jste nebyl s nákupem spokojený. Ihned jak nám dorazila reklamace jsme jej předali na reklamační oddělení. Kolegy zaurgujeme, aby situaci vyřešili co nejdříve.

• Mnoho zboží skladem
    • Než zboží odešlou, může uplynout i několik dní.
    • Zásilkovna, Svévolně změní bez upozornění a bez domluvy výdejní místo
    • Dlouho zadržují zboží(od 30.11 do 5.12.

Od objednání 7dní a zboží nemám. Neschopnost odesílatele pružně reagovat na objednávku.

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, Adame, mrzí nás, že jste nebyl spokojený s nákupem. Objednávku jsme předali přepravci v nejkratším možném termínu. Bohužel už neovlivníme dobu dodání přepravce.

• velký výběr
    • pomalé odeslání

Čtyři věci, vše skladem v jednom skladě, objednáno a zaplaceno před úsvitem a stejně potřebují tolik dní zásilku připravit a předat přepravci. To by se akceptovalo před dvaceti lety, ne dnes s takovým výběrem obchodů, kdy jiné elektro obchody to zvládnou odeslat ještě ten den.

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, velice se omlouváme za opožděné odeslání vaší objednávky. Situaci napravíme a nebude se již opakovat.

Zboží dorazilo za 1 měsíc

• Zdlouhava komunikace

Pokud mate cas cekat mesic na dodani, nevahejte nakupovat.
    Pokud se ale nebudete pravidelne pripominat, tak si mozna pockate i dele.

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, omlouváme se za dlouhé čekání, bohužel nastala chyba na straně zásilkovny, u které došlo ke ztrátě zásilky.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Zboží nebylo odesláno v daném termínu.

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, velice se omlouváme, z důvodu zvýšené nemocnosti došlo v jednotkách případů ke zpoždění doručení zboží.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

KV odmítá reklamovat dodávku u Zásilkovny.

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, je nám velice líto, že nejste s nákupem spokojený. Kolegyně ihned zásilku u zásilkovny urgovala tak jak slíbila, nicméně ze zásilkovny byla odpověď taková, že zboží čeká na kurýra, který Vaší zásilku zaveze do Z-BOXU. My jsme zakázku přepravci předali ve standardním termínu.

• Široká nabídka
    • Podivně se chovající e-shop

Přes několik chybových hlášek se povedlo dokončit nákup. Po úhradě kartou jsem využil nabídku registrace, abych mohl sledovat dodávku. Byl jsem vyzván k zadání hesla. Poté jsem se tímto heslem měl přihlásit. To se nezdařilo. Ani opakovaně. Proto jsem využil reset hesla. Ani poté se mi nepodařilo přihlásit. Druhý den ale přihlášení proběhlo. U dvou položek byl uveden statut zpracování, u třetí nebyl žádný. Volal jsem na infolinka, jak to s touto položkou je a byl jsem ubezpečen, že je to v pořádku.
    Další den mi přišla zpráva, že zboží je připraveno k odběru. Zajel jsem na pobočku v Plzni, abych si ji jej zde vyzvedl. U vchodu pobočky jsou boxy. Očekával jsem, že je zde zboží připraveno. Po zadání čísla zásilky se nic nenašli. Uvnitř pobočky bylo třeba na vyvolávacím zařízení vybrat volbu Vyzvednutí zboží. Přišel pracovník A po zjištění čísla zásilky pro zboží odešel. Na můj dotaz, proč není zboží v externím boxu mi sdělil, že ten je ve zkušebním režimu. Je třeba zadat i informaci o zájmu vyzvednout si zboží v boxu do položky Poznámka. U té je nápověda, že když se toto pole využije, dojde k prodloužení zpracování objednávky.
    Celkově hodnotím koupi jako zmatečnou.

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, mrzí nás, že jste nebyl s nákupem spokojený na 100%. Co se týče eshopu nastala zřejmě technická chyba, kterou se kolegové snažili odstranit. Úložné boxy jsou skutečně momentálně ve zkušební verzi. Zboží ukládáme do boxů na požadavek zákazníka. Blokované zakázky na základně poznámky pravidelně kontrolujeme, aby příprava zakázky byla ve standardní době.

• Dobrá cena
    • Mizerná logistika při vychystání zakázky

Pokud potřebujete koupit pár položek a máte na to celý den a ještě čas druhý den ráno, je to přesně pro vás.

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, mrzí nás, že jste nebyl s nákupem spokojený. Bohužel momentálně máme ze zdravotních důvodů podstav zaměstnanců, proto přípravy objednávek trvají déle než je u nás obvyklé.

• ŽÁDNÁ
    • Zboží nebylo připraveno ve slíbený termín a při vyzvednutí jsem musel zaplatit téměř o 500 korun více, protože mi údajně nemohli zakázku vychystat.
    • Vyhněte se tomuto obchodu.
    • velmi nepříjemný personál

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, omlouváme se za vzniklé problémy spojené s vaším nákupem. Z kapacitních důvodů na vámi vybrané pobočce jsme bohužel nebyli schopni, vychystat zboží dříve. Vždy, je potřeba vyčkat na potvrzovací sms či email. Ceny na kamenné pobočce oproti eshopu se skutečně mohou lišit, proto vám bylo účtováno více než v internetové objednávce. Vše je uvedeno v obchodních podmínkách. Informaci o nevhodném jednání zaměstnance na prodejně předáme vedoucímu pobočky, aby se situace již neopakovala.

• Skutečná dodací doba
    • Komunikace obchodu

Předpokládaná doba doručení byla 2 dny od objednání.
    Po týdnu od objednávky zboží stále nemám.
    O problémech s objednávkou jsem se dozvěděl až 3. den, po aktivním shánění informací.

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, velice se omlouváme za prodlouženou dobu vyřízení objednávky. Bohužel se dodání prodloužilo kvůli přeskladňování zboží z centrálního skladu. Vidím, že v tuto chvíli je již objednávka předaná dopravní společností. Věříme, že v budoucnu se tato situace nebude opakovat.

• Odlišné ceny na e-shopu a na prodejně.
    • Oproti e-shopu cena na prodejně o 40% vyšší.

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, mrzí nás vaše nespokojenost, nicméně veškeré informace o cenách máme v obchodních podmínkách.

Byla dodána pouze část objednávky.
    Při osobním odběru a doplňujícím nákupu na pobočce KV Benešov jsem zaznamenal velkou neochotu personálu s čímkoli poradit, jelikož jsem laik.
    Měl jsem silný pocit, že je na této pobočce obtěžuji s jakýmkoli dotazem.

S podravem
    Karel Vacek

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, velice se omlouváme za nepříjemnou zkušenost. Informaci předám vedoucímu pobočky aby se již tato situace neopakovala.

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Peníze za zrušenou objednávku obratem vrátí
    • Nejsou schopni zboží, které se již nevyrábí a mají jej skladem na pobočkách mezi sebou přeposlat a dodat.

Reakce obchodu kvelektro.cz

Dobrý den, Michale, mrzí nás, že jste nebyl s nákupem spokojený. Po telefonu jsme se Vám snažili nabídnout vhodnou alternativu, bohužel Vám žádná nevyhovovala. Skutečně není možné z malých poboček zboží přeskladnit.