Zboží dorazilo v pořádku. Děkuji
- bez starostí
S obchodem mám dobré zkušenosti. Zboží které mi bylo nabídnuto reklamou odpovídalo skutečnosti. Žádný reklamní trik. Se zbožím jsem spokojený, je už odzkoušeno a plně vyhovuje našim potřebám. Akorát čekací doba byla delší ale byli jsme na to upozorněni a dá se říci že jsme s tím počítali.
Vše v pořádku
- Velice rychlé dodání
- xxx
Naprostá spokojenost
Rychlé jednání, rychlé dodání, vše bez problému.
- Rychlost,srozumitelnost
Nádherné zboží,skvěle zabaleno,určitě se nebudu bát objednat opět někdy příště.
- rychlá reakce obchodu
- dražší doprava
Reakce obchodu Kupzidle.cz
Děkujeme za Vaši recenzi a vysoké hodnocení! Jsme rádi, že jste ocenila naši rychlost. Co se týče ceny dopravy, snažíme se nabízet co nejlepší možnosti a Vaší zpětné vazby si vážíme. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu!
Dodání v termínu, pružnost, spolehlivost
Reakce obchodu Kupzidle.cz
děkujeme za Vaši recenzi! Velmi nás těší, že jste ocenila naši spolehlivost, pružnost a dodržení termínu dodání.
Budeme se těšit na Vaši další objednávku! -
S obchodem jsem naprosto spokojen, dodávka zboží proběhla rychle a k mé spokojenosti.
Reakce obchodu Kupzidle.cz
děkujeme za Vaše milé hodnocení! Těší nás, že jste byl naprosto spokojen a že dodávka proběhla rychle a bez problémů. Vaše spokojenost je pro nás největší odměnou. Budeme rádi, pokud se na nás znovu obrátíte. -
- Rychlé doručení
- Dobrá cena
Reakce obchodu Kupzidle.cz
děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlým doručením i výhodnou cenou. Vaše spokojenost je pro nás prioritou. Budeme se těšit na Vaši další objednávku! -
Vše OK
děkujeme za Vaše hodnocení a recenzi. -
Určitě vřele doporučuji, jsem velice spokojený jak s kvalitou a provedením, tak s tímto obchodem jako první zkušenost, ale velmi příjemná. Děkuji.
Reakce obchodu Kupzidle.cz
velice Vám děkujeme za Vaše krásné hodnocení! Jsme nadšeni, že jste spokojený jak s kvalitou a provedením našeho zboží, tak s Vaší první zkušeností v našem obchodě. Vaše slova nás opravdu těší a motivují k dalšímu zlepšování našich služeb. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu a děkujeme, že jste si vybral právě nás! -
- Velmi dobrá komunikace s lidmi v e-shopu (fakturace konkrétně), ochotný personál.
- Skvělé ceny
- při odběru většího množství jsme měli dopravu zdarma
Reakce obchodu Kupzidle.cz
moc děkujeme za Vaše milé hodnocení! Jsme rádi, že jste byla spokojena s naší komunikací, cenami i nabídkou dopravy zdarma při větším odběru. Vaše pochvala nás motivuje k tomu, abychom i nadále poskytovali co nejlepší služby.
Těšíme se na Vaši příští návštěvu a budeme rádi, pokud se na nás znovu obrátíte. -
- Domluva byla v pozitivním duchu. Spokojenost.
děkujeme za Vaši milou recenzi a hodnocení. -
- nevím o žádné
Reakce obchodu Kupzidle.cz
děkujeme za Vaše hodnocení a recenzi. Jsme rádi, že Vám dopravce vše dodal včas. -
děkujeme za hodnocení a Vaši recenzi. -
- rychlost
- žádná
Reakce obchodu Kupzidle.cz
děkujeme za recenzi a hodnocení. -
- vše bez problémů
Reakce obchodu Kupzidle.cz
děkujeme za hodnocení a milou recenzi.