rychlé dodání

Reakce obchodu Kufříček.cz

Děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu. Velmi nás potěšilo, že jste byli spokojeni s rychlostí dodání zboží. Věříme, že se Vám nový kufr British Traveller líbí a jsme přesvědčeni, že také organizéry a kosmetická taška budou užitečnými pomocníky na Vašich cestách.

• rychlost

Dobrý den pane Petře,
    děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu.
    Potěšilo nás, že jste byl spokojen s rychlostí doručení a věříme, že Vám budou popruhy na kufry skvělými pomocníky na Vašich cestách. Budeme se těšit na další nákup.

• rychlost

Dobrý den pane Danieli,
    děkujeme za objednávku a za čas, který jste si udělal na ohodnocení našeho obchodu.
    Jsme moc rádi, že zásilka u Vás byla včas. Doufáme, že se dětský kufr American Tourister líbil a že udělal radost.
    Lucie za Kufříček.cz

• Fast delivery, very good customer service
    • Superr

děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu.
    Jsme moc rádi, že jste byla s nákupem spokojena a věříme, že se dětský batůžek Samsonite líbil.
    Lucie za Kufříček.cz

• Velký výběr, příznivé ceny, rychlé dodání

Doporučuji obchod pro rychlost dodání, super ceny a velký výběr.

Dobrý den paní Angeliko,
    děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu. Potěšilo nás, že se Vám líbí náš sortiment a také ceny. Jsme přesvědčeni, že se Vám nový kufr American Tourister líbí. Model Soundbox je zákazníky velmi oblíben a na prázdninové cesty ideální.
    Lucie za Kufříček.cz

• Velice rychlé doručení objednaného zboží
    • Precizně zabaleno

Dobrý den pane Martine,
    děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu.
    Jsme moc rádi, že zásilka přišla rychle a že vše proběhlo v pořádku. Věříme, že jste s novým kufrem AmericanTourister Starvibe spokojen a že Vám bude dobře a dlouho pomáhat na Vašich cestách.

• Skvělá komunikace

Skvělá komunikace po telefonu. Nevím s kým jsem hovořila, ale pán byl neskutečně ochotný a zodpověděl všechny mé všetečné dotazy ohledně produktů.

Dobrý den paní Kateřino,
    děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu.
    Velmi nás potěšila Vaše milá pochvala. Všichni naši kolegové se snaží být zákazníkům co nejvíce nápomocní při výběru toho pro ně nejvhodnějšího modelu a věříme, že se to povedlo i u Vás a že jste s novým kufrem American Tourister spokojena.
    Lucie za Kufříček.cz

• Rychlé a přesné dodání, vše v pořádku.
    • Naprosto nic
    • Nádherný kufříček.

Dobrý den paní Jarko,
    děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu. Moc nás potěšilo, že se Vám nový kufr American Tourister Soundbox líbí a že jste byla spokojena s rychlostí dodání. Věříme, že Vaše cesty budou s tímto velmi oblíbeným modelem pohodové a plné zážitků.

Rychlé dodaní

Dobrý den pane Jane,
    děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu.
    Velmi nás těší, že jste byl spokojen s rychlostí dodání a věříme, že se Vám nový kufr Samsonite D´lite líbí a že Vám i visačky na kufry budou nápomocny na Vašich cestách.

Ryvhlé a ochotné jednání

Dobrý den paní Ludmilo,
    děkujeme za objednávku a Váš čas, který jste si udělala na ohodnocení našeho obchodu.
    Jsme moc rádi, že doručení proběhlo rychle a bez problémů. Věříme, že se Vám nový kufr Samsonite Nuon líbí a jsme přesvědčeni, že Vám bude tento prémiový produkt perfektním společníkem na cestách.

• - Velký výběr zboží
    • - Příznivá cena
    • - Dobře zabaleno, kufry přišly v pořádku
    • - Rychlost dodání

Dobrý den paní Anno,
    děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu.
    Velmi nás potěšilo, že se Vám náš sortiment líbí a jsme rádi, že jste byla spokojena i s cenami.
    Záleží nám na tom, aby měl zákazník zboží co nejrychleji u sebe a tak okamžitě po obdržení objednávky okamžitě expedujeme.
    Věříme, že se Vám nové kufry American Tourister líbí a že Vám budou užitečnými pomocníky na Vašich cestách.

• rychlost, serioznost

Dobrý den paní Evo,
    děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu.
    Jsme moc rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojena. Věříme, že se Vám nový obal na kufr líbí a jsme přesvědčeni, že bude užitečným pomocníkem při ochraně Vašeho zavazadla.

Rychlost dodání,komunikace.

Dobrý den pane Pavle,
    děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu. Jsme moc rádi, že Vám zásilka dorazila včas a že jste byl s rychlostí dodání spokojen. Věříme, že se Vám nový kufr Travelite Air Base líbí a jsme přesvědčeni, že cestování s ním bude pohoda a radost.
    Lucie za Kufříček.cz

Zbozi skladem doruceno do druhyho dne. Cena ok.

Dobrý den pane Martine,
    děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu.
    Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlostí dodání a také s cenou. Snažíme se mít opravdu co nejvíce zboží skladem a objednávky okamžitě expedovat zákazníkovi. Věříme, že se Vám nový kufr Travelite líbí a jsme přesvědčeni, že Vám bude spolehlivým pomocníkem na Vašich cestách.
    Luie za Kufříček.cz

• Rychlé vyřízení objednávky
    • Nic

Dobrý den pane Petře,
    děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu.
    Velmi nás těší, že jste byl spokojen s rychlostí vyřízení objednávky - snažíme se vše hned expedovat, aby měl zákazník zboží co nejdříve u sebe. Jsme přesvědčeni, že budete s novým kufrem Travelite spokojen a budeme se těšit na další nákup v našem obchodě.
    Přejeme mnoho úspěšných cest a krásných zážitků.

• Rychlost
    • Skvela komunikace

Dobrý den paní Veroniko,
    děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu.
    Velmi nás těší, že jste byla spokojena s rychlostí dodání a také s komunikací s našimi zaměstnanci. Věříme, že se Vám nový kufr American Tourister líbí. Model Sounbox je u zákazníků velmi oblíbený a my jsme přesvědčeni, že Vám bude skvělým pomocníkem na Vašich cestách.
    Přejeme mnoho úspěšných cest a krásných zážitků.

• Výběr
    • Renomované značky
    • Rychlost

Dobrý den pane Davide,
    děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu.
    Jsme moc rádi, že se Vám náš sortiment líbí a věříme, že Vám vybrané obaly a visačky na kufry usnadní Vaše cesty za zážitky a pomohou ochránit Vaše zavazadla.
    Přejeme mnoho úspěšných cest
    Lucie za Kufříček.cz

Vše je zde přehledné,dodání rychlé,zboží dobře zabaleno.

Dobrý den paní Jano,
    děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu. Velmi nás potěšilo, že se Vám náš obchod líbí a a jsme rádi, že jste byla spokojena jak s dodáním, tak se zabalením zásilky. Věříme, že Vám nový kufr American Tourister bude dobře a dlouho sloužit. Budeme se těšit na další nákup v našem obchodě.
    Přejeme mnoho úspěšných cest a krásných zážitků
    Lucie za Kufříček.cz

• rychlost, spolehlivost, zboží dle očekávání, bez problémů

Baťoh dorazil rychle, a je skvělý :)

Dobrý den paní Renato,
    děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu. Velmi nás těší, že se Vám nový batoh Samsonite líbí a jsme moc rádi, že jste byla spokojena s rychlostí dodání. Věříme, že Vám batoh bude skvělým každodenním pomocníkem a parťákem na Vašich cestách.

Rychlost,serióznost

Dobrý den paní Lenko,
    děkujeme za objednávku a Váš čas při hodnocení našeho obchodu.
    Těší nás, že jste byla spokojena s rychlostí dodání a věříme, se Vám nové kufry American Tourister líbí. Model Soundbox je u zákazníků velmi oblíbený a určitě Vám bude skvělým pomocníkem na Vašich cestách. Budeme se těšit na další nákup u nás.