- objednano v sobotu, zbozi melo dorazit v utery, odeslali ho az po telefonickem dotazu, jak to vypada s objednavkou
i kdyz jsem jim telefonoval, nevolali s5, jen poslali e-mail o odeslani objednavky
Reakce obchodu Kuchyňsképotřeby.cz
bohužel Vaše zásilka byla zpožděna o 1 den protože přepravce v pondělí dorazil dříve než s ním máme sjednáno a Vaše objednávka se již nestihla zabalit.
V době vašeho úterního telefonátu byla již zásilka z minulého dne zabalena a připravena k odeslání.
Jsme rádi, že Vámi objednané velmi křehké zboží, které kolegyně co nejpečlivěji zabalila dorazilo v pořádku.
Ing. Lukáš Blažek -
- - na obrazku byla bila barva zavesneho kosiku a prisla mi modra - hruza
- - plastove organizery maju hrozne hrany - trci z nich plast a maji na sebe nalepky, ktere se nedaji normalne odstranit
zbozi z tescomy bylo fajn
Reakce obchodu Kuchyňsképotřeby.cz
pod obrázkem v popisu produktu máme jasně a tučně uvedeno, že barva záleží na dodavateli. Pokud nám zákazník dá nějakým způsobem vědět, že požaduje určitou barvu, vždy vyhovíme.
Co se týče stavu zboží, nevím, že bychom něco tak hrozného jak popisujete prodávali. Pokud Vám zboží nevyhovuje vždy ho můžete vrátit bez udání důvodu do 14 dnů.
Ing. Lukáš Blažek
KuchynskePotreby.cz -
Objednal jsem 3 věci, všechny měly být skladem. Po odeslání objednávky mě kontaktovali s tím, že 2 věci budou do týdne. Po týdnu mě kontaktovali s tím, že 1 věc bude o 30% dražší než inzerovali. Obchod nedoporučuji.
Dobrý den, pane Procházka,
kávovar jste si objednal i přesto, že jsme na eshopu měli uvedeno, že je zboží vyprodané. Toto Vám telefonicky připomněla kolegyně, která Vám také sdělila, že poslední kus bábovky Delícia silicone nemáme ve Vámi požadované barvě a že ho budeme muset objednat – s čímž jste souhlasil. Po týdnu nám dorazilo nové zboží, ale dodavatel nebyl schopen dodržet smluvenou cenu. V bodu 10 Nákupního řádu v obchodních podmínkách uvádíme, že máme právo odstoupit od smlouvy pokud se zásadně změní cena od dodavatele. Váš případ je ojedinělý, bohužel jsme museli aplikovat, tento postup vzhledem k vysoké ztrátě na naší straně. -
- Zboží jsem nemohla sehnat v kamenném obchodě
- Nedokáží zařídit kvalitní, povaze zboží odpovídající zabalení a přepravu zboží
Nebrat, zboží mi přišlo rozbité a jejich
manažer je velmi nekomunikativní.Reakce obchodu Kuchyňsképotřeby.cz
Vážená paní Krenčová,
římský hrnec byl kvalitně zabalen do Flopaku, několika kartonových krabic a několika fólií. Za to že byl rozbit PPL při přepravě vskutku nemůžeme - reklamaci nám PPL uznalo.
Reklamaci jste nahlásila v sobotu v 12:50 min. ještě v SOBOTU v 15:46 Vám emailem odpověděl náš manager. Jelikož jste nereagovala, zkoušel Vám volat v pondělí dopoledne a jelikož se nedovolal opět Vám zaslal email. Následně jsme Vám objednali odvoz rozbitého zboží, který jste nevyužila a raději nám zaslala zboží poštou. I přes to, že bychom Vám v tomto případě měli zaslat nový kus zboží jsme vyhověli Vašemu přání a vrátíme Vám peníze.
Velmi nás mrzí takovéto neobjektivní recenze zákazníků, kterým se nikdy nikdo nezavděčí. -
Jedna doza z objednavky dorazila s urazenou uzatvaraci pacickou - urazena byla vlozena dovnitr dozy a zvysnyma pacickama byla doza uzavrena, takze o tom obchod musel vedet. Doporucuji nakoupit jinde, zde si nedokazi uhlidat kvalitu/neposkozenost odesilaneho zbozi.
Reakce obchodu Kuchyňsképotřeby.cz
zboží před odesláním pečlivě kontrolujeme, pokud i přesto přišlo poškozené můžete ho reklamovat viz: http://www.kuchynskepotreby.cz/cz-texty-19.html -
- Výhody nevidím.
- Nesplní přání zákazníka.
Ostatní kupující budou mít třeba větší štěstí, než já.
Reakce obchodu Kuchyňsképotřeby.cz
je nám líto, že jsme nebyli schopni sehnat Vámi požadovanou barvu rukavic. Bohužel nás dodavatel o tom, že je již nevyrábí zapomněl informovat.
Celou věc jsme s Vámi řešili telefonicky a dle domluvy jsme objednávku stornovali. -
- žádné
- při sepsání negativ špatná reakce od prodávajícího
Na dodaném zboží odtrhané etikety po cenách, přelepeno izolepou, pokud byla cena na zboží, tak se dost lišila od fakturované.
Při dodání zboží není v krabici vůbec žádný dodací list, faktura, prostě bez komunikace.
Nikdy více !!!!!Reakce obchodu Kuchyňsképotřeby.cz
o tom, že posíláme faktury emailem byla zákaznice informována:
1) Na eshopu + v emailu s obchodními podmínkami („Faktury posíláme v elektronické podobě a na požádání vložíme do zásilky.“).
2) V emailu o informujícím o odeslání zásilky.
Poté co nás zákaznice emailem kontaktovala s tím, že vrací zboží (z důvodu nenalezené faktury a zbytků strhaných štítků), jsme se jí vysvětlili, kde fakturu najde a proč štítky odstraňujeme. -
- zboží jsem objednal, ale přišlo jiné !
Reakce obchodu Kuchyňsképotřeby.cz
u Vaší zásilky vskutku došlo k záměně zboží, což bylo způsobeno tím, že pod stejným kódem přišly od dodavatele jiné věci.
Situací jsme na základě telefonické dohody řešili zasláním štítku a stáhnutím špatného zboží zpět k nám. O výměnu zboží jste neměl zájem, takže Vám vracíme veškeré vynaložené peníze.
Za způsobené komplikace se omlouváme.
KuchynkePotreby.cz -
- Objednala jsem skleněnou konvici ze skláren Kavalier, název Alena. Předpokládala jsem, že přijde v originálním balení, na kterém bude název vidět (je to pro moji maminku, která se jmenuje Alena a chtěla jsem ji tím potěšit). Konvice byla ručně zabalená v kartonové krabici bez jakéhokoliv popisu, na spodní straně konvice byl napůl odstraněný čárový kód pravděpodobně s původní cenou. Ke konvici byla přibalená faktura, ale ne návod na použití. Nevím, jestli je to opravdu z varného skla a tedy si ani nejsem jistá, jestli je do ní možné nalít vařící vodu. Rozladilo mě to. Jinak nemůžu nic vytknout, ale důvod, proč jsem se rozhodla koupit právě zde, to co jsem koupila, byl úplně pokažen. Vracet to nebudu, ale už se nevrátím.
Objednané zboží bylo deklarované jako bezvadné. Bohužel ve skleněném díle /poklop na sýry/ byly vzduchové bubliny - evidentně zboží druhé kategorie. Objednal jsem 2 kusy - oba vadné.
Reakce obchodu Kuchyňsképotřeby.cz
zasílám oficiální vyjádření od výrobce poklopů na sýry:
Skleněný poklop je ruční práce, bublinky ve skle jsou tedy běžné a standardní.
Bublinky nemají žádný vliv na užívání výrobku a jeho funkčnost.
Nejedná se o výrobní vadu, nýbrž běžný prvek při výrobě.
Pokud nejste s výrobkem spokojeni můžeme Vám vrátit peníze. -
- Komunikace se zákazníkem
- nekvalitní zboží
nespokojenost...
Reakce obchodu Kuchyňsképotřeby.cz
pokud jste narazila na vadný výrobek, můžete ho reklamovat zde:
http://www.kuchynskepotreby.cz/cz-texty-19.html -
Zboží neodpovídalo popisu.
Reakce obchodu Kuchyňsképotřeby.cz
popis jsme překontrolovali a plně odpovídal teflonovému potahu, který jste zakoupila. Pokud nejste s výrobkem spokojena, můžete nám ho zaslat zpět. -
- Úplně zapomněli na moji objednávku! Jsem rozhořčen, potřeboval jsem dárek k narozeninám s dodací lhůtou do 5 dní a ikdyž obchod garantuje že dodání je do 3 dnů, i paní prodavačka mě ujistila, že zboží hned ráno dají do přepravy - po 5 dnech vůbec nevěděli, že jsem nějakou objednávku učinil!
- Prostě tam na to někdo pořádně kašle a jen si lakuje nehty! Dále se ani nesnažili nabídnout adekvátní řešení této situace, jen se vymlouvali na systém, že jim "zapadla" objednávka...což je samozřejmě nesmysl. Doufám, že obchod si z této kritiky vezme ponaučení.
Rozhodně bych se poohlédl po jiném obchodě!
Reakce obchodu Kuchyňsképotřeby.cz
všechny objednávky se do našeho systému odesílají pomocí emailové komunikace a výjimečně se stane, že některý email nedorazí. Přesto že na konci dne kontrolujeme zpracování všech objednávek, ta Vaše nám bohužel unikla. Kdyby jste se ozval po uplynutí dodací lhůty 3 dnů, tak jsme situaci mohli ještě adekvátně řešit, bohužel v pátek odpoledne, když přepravci odjeli a zboží jste potřeboval v sobotu už nic dělat nelze. Za způsobené komplikace se Vám omlouváme. -
- široký sortiment
- žádná komunikace a informovanost zákazníkovi
zatím mě nepřesvědčil - nedoporučuji
po 30ti letech se mi rozbil plastový dřez,tak jsem si chtěla zakoupit nový.Našla jsem ho na Vašich stránkách a zakoupila,přišel mi ale nekvalitní,kazový.Vím,že mám nárok dřez vrátit,ale vzhledem k ceně lavoru 107 Kč a 99 Kč za dopravu nechci platit další dopravné,aby se cena nezvyšovala.V Praze bych Vám ho určitě vrátila.
Využívám nákupy přes internet,ale jste PRVNÍ ,kdo mi poslal nekvalitní zboží.
Jsem zklamaná,určitě si u Vás nic nekoupím,
měla bych strach,že mi přijde nekvalitní zboží,i když tady jde jen o obyčejný lavor za stovku.Reakce obchodu Kuchyňsképotřeby.cz
Vážená paní,
velice nás mrzí, že nejste spokojena s dodaným dřezem.
Jelikož jste nás ohledně této skutečnosti nekontaktovala, nevíme jaké povahy je vada na výrobku. Zboží se snažíme před odesláním kontrolovat, ale je možné, že jsme nějakou vadu přehlédli - jsme přeci jen lidi nebo závada mohla vzniknout vinou dopravy, což nemůžeme ovlivnit.
Kdyby jste nám oznámila, že jsme obdržela vadné zboží, tak aby nevznikly zbytečné náklady s posíláním zpět,
mohli jsme v tomto případě domluvit výměnu zboží u některé z našich spolupracujících prodejen přímo v Praze.
Omlouváme se za způsobené potíže.
Roman Haering -
- Slabší přehlednost a orientace stránek. V dnešní době to chce něco lepšího.
Zboží jsem koupil, nicméně bylo nekvalitní. Konvička nedoléhala na šálek, na keramice byly oděrky. Zboží z tohoto obchodu bych lidem nedoporučoval. Peníze mi však byly bez problému vráceny.
Objednala jsem si formičky na velikonoce,dostala jsem formičky na vánoce.Protože se jedná o dárek,dávám velký palec dolu. Jinak zbytek zboží byl v pořádku.Hlavně že mi automaticky přišlo shrnutí nákupu a v dalšim e-mailu ještě faktura,bylo to poněkud zbytečné.Byl to můj první a poslední nákup.
- Velký výběr zboží
- Dobré ceny
- Zboží není kvalitní.
Objednávka byla na vícero druhů zboží. Talíře byly zaprášené, jeden má špatně natištěný dekor, jeden se dekorem liší. Hrnek
s dekorem, který jsem vybrala a uvedla do poznámky, přišel jiný.
Komunikace s obchodem a rychlost dodání výborná, velký výběr, ale bohužel zde, už z výše uvedených důvodů, neobědnám. -
- mapka, na které byl výběr dodacích míst PPL určila výběr na adrese nějakého obchodu, který nebyl na netu dostupný. Musel jsem opakovaně žádat depo Č. Budějovice o dodánína adresu, kterou jsem v objednávce uvedl. V této oblasti jsem se ocitnul poprvé i když mi PPL už doručovala řadu objednávek, jen u vás je to zmatené. Proto již nikdy nic od vás. V. Šulista Drahotěšice