Jsem velmi zklamaná. Absolutně nedodržují pravidla, mění je, nabízí dárky, ovšem za cenu toho, že musíte stále nakupovat a nachází důvody, proč dárky nezašlou, i když byla jimi stanovená pravidla splněna. Sdělí vám, že si je můžete nárokovat při další objednávce. Naprosto neseriózní jednání. Zboží bylo objednáno 8.3.2018 a doručeno 20.3.2018

Reakce obchodu Království tianDe

Dobrý den, je nám velmi líto, že jste zklamaná. Nicméně jsme avizovali, že pokud využijete slevový kod v době 7.-8.3., tak zboží bude zpožděné o 10-12 dní. Ve vašem případě tedy vidím, že přišlo dříve, než jsme slíbili :) Všechny podmínky nákupu vám má vysvětlit člověk, který vás k TianDe přivedl a jak vidím, slučujete dvě rozdílné věci. Eshop jen a pouze balí zboží a odesílá zásilky, nejsme klasický eshop tak, jak jste asi zvyklá, tudíž o pravidlech čerpání dárků vás opět měl informovat člověk, který vás k TianDe přivedl a který je zodpovědný za to, že vás špatně informoval. Je nám velmi líto, že jste prostě nenašla kvalitního člověka, který by vám vše správně vysvětlil. Ze strany eshopu jsme splnili dokonce v předstihu vše, co jsme slíbili.

Obchod špatně, respektivě vůbec nekomunikuje. Objednala jsem zboží a hned zaplatila kartou. Přišla mi automatická odpověď, že mi děkují a pak se další týden nikdo neozvala a nic se nedělo. Na můj mail s dotazem nikdo nereagoval, je to již 11 dní a zboží stále nemám bez jakékoli omluvy.

Reakce obchodu Království tianDe

Dobrý den, objednávky vytvořené se slevovým kuponem měli předem avizovanou delší dobu expedice a to 7-10 pracovních dnů. Tuto dobu jsme splnili a balíček odeslali. V současné době je Vám balíček doručován.

• Kvalitní kosmetika

Šíleně dlouhá dodací lhůta.

Reakce obchodu Království tianDe

Dobrý den, o naše zboží je takový zájem, že odesíláme zboží do 7 dnů od objednávky, ale už jsme zareagovali a přijali více lidí do expedice :-) Děkujeme za vaší trpělivost.

Nelíbí se mi, že firma nabídla 8% - ní slevu, kterou nakonec neprovedla.

Reakce obchodu Království tianDe

Dobrý den, sleva 8% byla započítána všem, kdo zadal slevový kupon do správné kolonky. Je nám moc líto, že jste slevu zadala chybně.

čekám víc než týden na zakoupené zboží, zatím nedorazilo,v jiným internetových obchodech mi zboží dojde do 2-3 dnů, podotýkám,že jsem zaplatil ihned po objednání

Reakce obchodu Království tianDe

Dobrý den, je nám velmi líto, že vám 7 dní, které uvádíme v Obchodních podmínkách, přijde dlouhá doba. Velmi se snažíme tuto dobu zkrátit, ale o naše zboží je nadstardní zájem, proto nejsme v některých dnech schopni doručovat do druhého dne, jak jste možná byli zvyklí :)

- při zaplacení jim přišly peníze hned 2. den, ale balíček mi expedovali až za 6 dní, což se nestalo ani 1 týden před vánoci.
    - i když jsem psala 2 e-maily, nikdo mi do dnešního dne neodpověděl

Reakce obchodu Království tianDe

Dobrý den, je nám velmi líto, že vám 7 dní, které uvádíme v Obchodních podmínkách, přijde dlouhá doba. Velmi se snažíme tuto dobu zkrátit, ale o naše zboží je nadstardní zájem, proto nejsme v některých dnech doručovat do druhého dne, jak jste možná byli zvyklí :)

Tento eshop jsem si záměrně vybrala z důvodu záruky rychlého doručení, leč zboží dorazilo po 10 dnech, což mi nepříjde úplně rychlé. Do toho problémy s přepravní společností, suma sumáru - příště určitě budu objednávat jinde.

Reakce obchodu Království tianDe

Velmi nás mrzí že se kurýrní službě nepodařilo doručit balíček hned druhý pracovní den.

• Velmi dlouhá čekací lhůta na zásilku

Reakce obchodu Království tianDe

• Spousta akcí, dárky a informace o produktech, webináře
    • Neustále něco není skladem, objednávky chodí po týdnu a více, někomu ale dojde za 3 dny - nechápu podle čeho to odesíláte, snad první odešlu objednávky, které došly dřív a ne naopak. Je mi jedno, že e-shop nabral zpoždění kvůli slevové akci, to zákazníka nezajímá.

Nemám možnost kam jinam to napsat, než sem, všude stížnosti mažete a to se mi nelíbí takové praktiky. Vím, že děláte, co můžete, ale pokud nestíháte odesílat, tak přiberte lidi. Berte to jako dobré doporučení, protože jinak od Vás budou jinak spokojení zákazníci jako já, odcházet k jiným eshopům, které zvládají odesílání a zásobování.

Jinak musím e-shop i pochválit - slevové akce, dárky k nákupům, to všechno funguje.

• Jsem zklamaná přišlo mi úplně jiné zboží. Příště si už neobjednam.

Reakce obchodu Království tianDe

Dobrý den, přišlo vám jiné zboží? Prosím, toto samozřejmě reklamujte, nemělo by se to stávat a rozhodně přijmeme taková opatření, aby se to nestalo.

• musí se objednávat pravidelně,jinak vyprší registrace a pro svoje potřeby té kosmetiky tolik nepotřebuji

Reakce obchodu Království tianDe

Dobrý den, nevíme, kdo vás informoval, že je nutné nakupovat pravidelně? Je to totiž nepravdivá informace.

• Nikde není napsané složení výrobků dříve než si ho koupím a je velmi složité se ho dopátrat, což pro atopika a alergika je jedna z nejdůležitějších informací.
    • Psala jsem dotaz do poznámky v e-shopu, ale nikdo mně stále neodpověděl do dnešního dne a už je to více jako týden i po opakovaném dotazu.
    • Je velmi zdlouhavé se dopátrat jakýchkoliv informací k výrobkům.
    • Objednala jsem si brožuru Slaviton a je tam pouze napsané, že je na nohy, o tom, že by měl být i na nachlazení, jak někteří tvrdí, ani zmínka.
    • Také jsem se dotazovala na papírky ve vložkách jak to funguje a na co přesně to je atd. Nikdo dodnes mně tuto informaci nedal, i když jsem se na ni několikrát ptala.

Upřímně této kosmetice nevěřím a velmi mě zklamala. Potřebuji znát složení výrobků, jelikož po několika věcech z této kosmetiky jsem zcela olezla a řešila to na kožním, i když mně byla doporučena pro atopika a alergika. Jenže složení mně nikdo neřekl. Může mně někdo říct, proč nikde není uvedené složení výrobků a je tam jen popis nějaký strohý?

Zboží dorazilo za 1 měsíc

• Predem zaplacene zboží mi dorazilo asi o 3 a pul tydne protoze ho kuryr dal nekomu jinemu a tvrdil ze mi bylo dorucene
    • Musela som vypisovat emaily kuryrske spolocnosti a aj firme tiande aby s tym zacali neco delat
    • Zbozi mi nakonec dorazilo ale pristup tiande by mnel byt k zakaznikum jiny a mali mi okamzite poslat nove zbozi alebo vraceni penez lebo je to ich vizitka ze maji kontrakt s takou doprani spolecnosti co da zaplaceny balik hocikomu a pak jeste ja musim prosit a zistovat co sa vlastne deje