Balíček byl zaplacený, nedorazil. Při kontaktu se zákaznickým centrem mi bylo sděleno, že je chyba na straně dopravce, peníze že vrátí, ale nelze mi objednat to samé, protože již dva produkty nejsou k dispozici. Jelikož produkt už nelze nikde sehnat a počítala jsem s tím, jsem zklamaná.

Vážená paní Lucie K.,

velice nás mrzí tato nemilá zkušenost. Bohužel došlo k poškození zboží během dopravy. Dle komunikace s naším reklamačním oddělením Vám byla nabídnuta vhodné kompenzace za tuto nepříjemnost.

V případě dalších dotazů kontaktujte náš zákaznický servis: E-mail: [email protected], Telefon: +420 491 204 251.

Kosmetika-zdraví.cz s.r.o.

• All good. Fast delivery.

Zbozi dorazilo rychle, ale namisto poskozene krabičky byla spis krabicka poloprazdna. Balení očního krému nebylo plné, sérum OK.

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaše hodnocení. Je nám líto, pokud Vám bylo doručeno takto neúplné zboží. V případě takovéto komplikace je vždy třeba kontaktovat naše reklamační oddělení, nebo produkt zaslat k reklamačnímu řízení.

Kontakt: E-mail: [email protected], Telefon: + 420 491 204 256.

Poslali mě poškozený dárek,zklamání,

Vážený Řetízku,

děkujeme za Vaše hodnocení. Je nám líto, pokud Vám bylo doručeno poškozené zboží. V případě takovéto komplikace je vždy třeba kontaktovat naše reklamační oddělení, nebo produkt zaslat k reklamačnímu řízení.

Kontakt: E-mail: [email protected], Telefon: + 420 491 204 256.

Kosmetika-zdraví.cz s.r.o.

• Objednávka za 12 000 Kč a žádný dárek, žádný slevový kupon na další nákup...

Vážená paní Zuzano,

děkujeme za Vaše hodnocení. Bohužel v momentě vytvoření Vaší objednávky neprobíhala žádná akce na dárky, vzorečky ani slevové kupony.

Kosmetika-zdraví.cz s.r.o.

Doba dodání dlouhá ještě mi nic nedorazilo

Vážená paní Renato,

velmi nás mrzí tato nepříjemnost s doručením Vaší objednávky. Pokud nebyl balíček doručen, kontaktujte naše zákaznické oddělení: tel. kontakt: +420 491 204 251, e-mail: [email protected].

Kosmetika-zdraví.cz s.r.o.

• Objednala jsem si parfemovanou vodu. Myslím, že je to padělek. Voní pouze chvíli.

Nedoporučuji tento obchod!!!

Vážená zákaznice,

děkujeme za Vaše hodnocení. Pokud máte pocit, že je vůně v nepořádku, můžete jí zaslat k reklamačnímu řízení. Případně kontaktujte naše reklamační oddělení: e-mail: [email protected], telefon: + 420 491 204 256.
    Náš obchod je certifikovaný a nenaleznete zde žádné padělky.

Kosmetika zdraví.cz s.r.o.

• Parfém byl ve dvojitém obalu, vnější bílý a vnitřní šedý - v něm je parfém usazený. Vnitřní obal byl potrhaný, jako by se někdo dobýval přímo na parfém. I krabička s adresou, ve které byl parfém zabalen, byla nedostatečně uzavřena (zalepena).

Vážená zákaznice,

velmi nás mrzí pokud Vám bylo doručeno takto poškozené zboží. V tomto případě je třeba neprodleně kontaktovat naše reklamační oddělení: e-mail: [email protected], telefon: + 420 491 204 256.

Věříme, že nám nám i nadále zachováte svoji přízeň.

Kosmetika-zdraví.cz s.r.o.

V popisu zboží jsem se dočetla, že se jedná o chemický peeling, ve složení krému jsem noc takového nenašla, takže vlastně nevím, co jsem si v obchodě zakoupila

Vážená zákaznice,

v případě jakéhokoli dotazu ohledně zakoupeného produktu, prosím kontaktujte naše zákaznické oddělení: tel. kontakt: +420 491 204 251, e-mail: [email protected].

• Rychlost
    • duplikovani objednávky

Vážený zákazníku,

velmi nás mrzí komplikace při doručení Vaší objednávky. Pravděpodobně došlo k chybě systému a objednávka byla zaznamenána dvakrát.
    Věříme, že se již tato nepříjemnost nebude opakovat a zachováte nám svoji přízeň.

Kosmetika-zdraví.cz s.r.o.

Dne 16.7.jsem obdržela zprávu, že obchod zboží odeslal. Dnes je 27.7.a stále nic. Nejspíše mají nějaký problém s přepravní společností.

Vážená zákaznice,

je nám líto, pokud Vám nebyla doručena Vaše zásilka a za tuto skutečnost se Vám velmi omlouváme. Abychom mohli Vaši objednávku prověřit u přepravní společnosti, kontaktujte prosím v této záležitosti naše zákaznické oddělení.

Věříme, že se vše podaří co nejdříve dořešit k Vaší spokojenosti.

Kosmetika-zdravi.cz s.r.o.

Zaplatil jsem kartou i hotove, do dnesniho dnes se mnou nikdo nic neresi a peníze nemam, jiz dvakrat jsem urgoval zasilkovnu ale bez uspechu.

Vážený pane Tomáši,

ve Vaší objednávce jste si zvolil platbu na dobírku na Vámi zvolené pobočce zásilkovny, nikoliv ptabu předem.
    Pokud jste však platil 2x na zásilkovně, jak uvádíte výše, je třeba v této záležitosti kontaktovat přímo danou pobočku zásilkovny.

Kosmetika-zdravi.cz s.r.o.

při objednávce jste přímo napsali,že bude doručeno 15.7.2020. Zařídila jsem si ten den práci z domu abych věc převzala. PPL dovezla o den dříve, takže jsem nebyla doma, s tím, že si to mohu vyzvednout na výdej.místě.

Vážená zákaznice,

velmi se omlouváme za doručení balíčku k dřívějšímu datu.
    Objednávky jsou předávány přepravní společnosti v den objednání (v případě vytvoření do třinácté hodiny) a poté jsou standardně doručovány následující pracovní den. Tímto se tedy omlouváme za přepravní společnost.

Kosmetika-zdravi.cz s.r.o.

Testr parfému vůbec nevoněl jako originál a neměl ani žádnou výdrž,vůbec nevoněl!

Vážený zákazníku,

o originalitě našich produktů nemusíte pochybovat. Veškeré produkty, které nabízíme, vybíráme pečlivě a pouze od našich prověřených dodavatelů. Pokud se Vám však zboží nezná v pořádku, určitě kontaktujte naše reklamační oddělení.

S pozdravem a přáním hezkého dne,
    Kosmetika-zdravi.cz s.r.o.

Parfémovaná voda vůbec nevoní tak jak má.....slabá vůně...

Vážený zákazníku,

pokud produkt není v pořádku, obraťte se na naše reklamační oddělení, případně infolinku, kde vše vyřešíme k Vaší spokojenosti.
    Děkujeme za pochopení

S pozdravem a přáním krásného dne,
    Kosmetika-zdravi.cz s.r.o.

• Cena je příznívá, ale.....
    • Vůně je jiná než originál i když psali že tester má vůni stejnou.

Vážený zákazníku,

pokud nejste se zaslaným zbožím spokojen, máte samozřejmě možnost jej zaslat zpět na posouzení k reklamaci. Můžeme Vás však ujistit, že prodáváme pouze originální zboží od našich prověřených dodavatelů, jsme certifikovaný obchod.

• Přijatelné ceny

Vážený zákazníku,
    děkujeme za Vaši recenzi a mrzí nás, že není pozitivní. Vše se však snažíme dělat proto, aby byly naši zákazníci spokojený.

S pozdravem a přáním hezkého dne,
    Kosmetika-zdravi.cz s.r.o.

• Zásilka mi nebyla doručena ani po urgenci, a nikdo mi nebyl schopen oznámit stav mé objednávky

Vážená paní Ivano,
    vždy se snažíme vyřešit vše ke spokojenosti našich zákazníků. Můžete nás kontaktovat na emailu [email protected] případně na telefonu +420 491 204 251.

Kosmetika-zdravi.cz s.r.o.

• Poslali mne jiný krem, než jsem objednala.

Vážená paní Dášo,
    doporučujeme kontaktovat naše reklamační oddělení na emailu [email protected], kde s Vámi celou situaci vyřešíme.

• zboží bylo poškozeno

Vážený zákazníku,
    děkujeme Vám, že jste se s námi podělil o svou zkušenost a mrzí nás, že není pozitivní. V tuto chvíli doporučujeme kontaktovat naše reklamační oddělení na emailu [email protected]. nebo na čísle 491 204 256, kde s Vámi celou situaci vyřešíme.

Kosmetika-Zdravi.cz s.r.o.