- Od minulého roku se změnila podoba zabalení zboží - samozřejmě k horšímu. Nechápu, jak tak dobrý obchod může knihy zabalit přeloženým pruhem lepenky tak, že vyčnívají rohy knih. Horší balení jsem neviděl. Zboží navíc přišlo poškozené v místě, kde bylo shodou náhod i onou lepenkou překryto, jistě již z obchodu.
Vzhledem k balení nedoporučuji, na reklamaci zatím neodpovědli, asi je nestíhají zpracovávat.
Reakce obchodu knihy.cz
Vážený zákazníku, moc Vám děkujeme za cennou zpětnou vazbu. Denně od nás odchází veliké množství balíčků a pevně věříme, že kolegové ve skladu jen výjimečně pochybili (prvně slyšíme o takovém případu). Přijměte naši upřímnou omluvu. Poničenou knihu samozřejmě můžete reklamovat na [email protected], i když je nám dost jasné, že jste ji měl jako dárek... Opravdu nás to mrzi! Veselé Vánoce, Vaše Knihy.cz
- Máte ještě hodně daleko do služeb firem Mall , nebo Alza . Ty vařizují objednávky maximálně do dvou dnů . Já mám u vás objednávku 10 dní a pořád se nic neděje . Proto tímto svoji objednávku u vás ruším .
Už si u vaši firmy nic nebudu objednávat ,
Protože to trvá moc dlouho
Posílal jsem i dotaz na vaši firmu a nikdo se neobtěžoval mi odpovědětReakce obchodu knihy.cz
Vážený zákazníku, Vaše hodnocení nás mrzí a omlouváme se Vám. Přejeme i tak veselé Vánoce, Vaše Knihy.cz
- dobré vyhledávání, všechno zboží bylo prý skladem...
- zboží mi nedodali, po reklamaci po týdnu od objednání mi paní napsala, že dá objednávku do přednostních, od té doby se zase nic nedělo, zítra tam píšu znovu!
nakupovala jsem proto, že všechno zboží bylo teoreticky skladem, čekala jsem brzké doručení... čekám marně... zatím nedoporučuji.
Reakce obchodu knihy.cz
Vážená zákaznice, děkujeme za cennou zpětnou vazbu. Pošlete nám, prosím, opětovně číslo své objednávky na [email protected] a informaci, že se odvoláváte na komunikaci přes Heureka.cz (!), a my obratem prověříme, proč od nás objednané zboží stále nemáte. Heureka.cz je jedním z našich kontrolních orgánů a naši pracovníci díky zde posbírané zpětné vazbě křížem kontrolují, že svoji práci jako tým dělají k maximální spokojenosti zákazníků. S úctou k Vám, Vaše Knihy.cz
- nízká cena, rychlé dodání, automatické informování o stavu objednávky
- Dodádní jiného, než objednaného, zboží.
Kniha dorazila v jiné vazbě, než byla inzerovaná a mnou objednaná (místo pevné vazby - brožovaná). Na moje emaily (doručené, přečtené) se nikdo ani neráčil odpovědět.
- Aktuální zboží,knihy které jsou čerstvě vydány,jsou zde brzy k dispozici.
- Nepotvrdil objednávku
- Neposlal fakturu.
- Už je to 14 dní a ticho po pěšině.
Dobrá cena
Katastrofální přístup k zákazníkovi.
Všem kolegům čtenářům budu nákup u Vás rozmlouvat.Reakce obchodu knihy.cz
Vážený zákazníku, děkujeme za cennou zpětnou vazbu. Svou práci děláme svědomitě, nicméně ve Vašem případě jsme museli výjimečně, avšak pořádně pochybit. Pošlete nám, prosím, číslo své objednávky na [email protected] a my obratem prověříme, proč od nás nemáte žádné zprávy ani objednané zboží. S úctou k Vám, Vaše Knihy.cz
- Zboží nedorazilo, ačkoliv je zaplacené.
- Na dotaz na termín dodání jsem nedostala odpověď.
Reakce obchodu knihy.cz
Vážená zákaznice, mrzí nás, že na zboží čekáte. Pokud jste objednala knihu, která ještě nevyšla, není naše chyba, že je nakladatel neschopný sdělit datum distribuce do prodeje. Vězte, že jakmile naskladníme u nás, bezodkladně posíláme přímo Vám. S úctou k Vám, Vaše Knihy.cz
- měl vybrané tituly skladem
- rychle jsem je dokázal najít
Reakce obchodu knihy.cz
Děkujeme za hodnocení! ;)
- nízká cena
- přišla mi pouze část objednávky a to až po telefonické urgenci
Reakce obchodu knihy.cz
Dobrý den vážená zákaznice, mrzí nás, že jste nedostala kompletní objednávku. Vězte, že jsme Vám poslali alespoň nějaké tituly, abyste měla co číst, než nám dojdou dotisky na sklad. Doposlání chybějících titulů děláme VŽDY s nulovým poštovným, tzn. platíme poštovné za klienta, protože si uvědomujeme, že jste chtěla knížky najednou. S omluvou, Vaše Knihy.cz
- Zboží skladem nebylo odesláno ani po dvou týdnech (po dotazu bylo slíbeno odeslání, ale ani v novém termínu k němu nedošlo).
Nespolehlivý obchod, nevhodný pokud spěcháte.
Reakce obchodu knihy.cz
Dobrý den vážený zákazníku, prosíme Vás o zaslání čísla Vaší objednávky na [email protected] a my obratem prověříme, proč stále nemáte objednané knihy u Vás. Pokud na internetu tvrdíme, že jsou tituly skladem, měly by Vám přijít maximálně do 2 dnů. S díky a hlubokou omluvou, Vaše Knihy.cz
Obchod vás nechá objednat zboží, nechá si zaplatit (pokud chcete například ušetřít za poštové a zaplatíte předem na účet) a pak vás ani nehodlá informovat, že má problém s vyřízením dodávky. Výsledek je ten že ani po 10 dnech nemám zboží a ani peníze
Reakce obchodu knihy.cz
Dobrý den vážený zákazníku, prosíme Vás o zaslání čísla Vaší objednávky na [email protected] a my obratem prověříme, v čem tkví Váš problém s námi. Sám se můžete přesvědčit z recenzí zde na Heureka.cz, že jsme slušný obchod a zákazníci na zboží zbytečně nečekají. Pokud jsme někde pochybili, s Vaší pomocí můžeme vše dát do pořádku. S díky, Vaše Knihy.cz
V podstatě nění co hodnotit. Zboží po dvou týdnech od objednávky stále nedorazilo a nikdo se ani neozval.
Reakce obchodu knihy.cz
Vážený zákazníku, dejte nám, prosím, vedět číslo Vaší objednávky, nebo email, z něhož jste objednával a např. Vaše celé jméno, a to na email: [email protected]. Obratem prověříme, kde Vaše objednávka vázne, protože 2 týdny rozhodně není akceptovatelná dodací lhůta. Tituly expedujeme okamžitě, pouze v případě předobjednávek, tedy objednávek knih, které ještě ani nevyšly, v takových případech musíme nechat klienty čekat. S úctou k Vám, Vaše Knihy.cz
- Klamave informace o knihách skladem!
Reakce obchodu knihy.cz
Vážený pane Tomáši, prosíme Vás o zaslání čísla objednávky, příp. emailu, z něhož jste objednával, abychom mohli Vaši stížnost prověřit. Použijte, prosím, email: [email protected]. Náš web je napojený na skladový systém a ručně do stavu skladů nezasahujeme; proto není možné, že bychom zákazníky záměrně klamali. Nevylučujeme však jinou možnou chybu, kterou s Vaší pomocí obratem spravíme. S díky za pochopení a pomoc, Vaše Knihy.cz
- Žádná zpětná vazba po objednávce.
- Po několika týdnech od objednání přišel místo knihy pouze tento formulář.
Reakce obchodu knihy.cz
Vážený zákazníku, mrzí nás, že jsme Vás zklamali. Rádi bychom s Vaší pomocí prověřili, kde se stala chyba, aby se nikdy neopakovala. Určitě bychom Vám také nabídli kompenzaci. Prosíme Vás o zaslání emailu, z něhož jste objednávku učinil, příp. Vaše celé jméno a adresu, a to na email: [email protected]. Děkujeme Vám, Vaše Knihy.cz
- Komunikace mezi výdejním skladem a oddělením objednávek. I když jsme zaškrtla, že chci jen kompletní objednávku zboží mi přišlo na dvakrát a nikde ani slovo o o tom, že obj. byla rozdělena. Musela jsem volat proč mi nedošlo kompletní.
Reakce obchodu knihy.cz
Dobrý den vážená zákaznice, omlouváme se Vám, že Vám přisla zásilka ve 2 balíčcích, přestože jste měla zájem jen o jednu zásilku. V případě chyby naší expedice nicméně vždy zasíláme chybějící tituly s nulovým poštovným, resp. za chybu sami platíme. S pozdravem Vaše Knihy.cz.
- Objednala jsem balik do ruky a nic mi neprislo. Psala jsem na reklamace, je streda (tzn uplynuly dva pracovni dny) a nikdo se mi jeste neozval.
Jdete do kamenneho knihkupectvi.
Dobrý den, paní Moniko,
velmi se Vám omlouváme, ale na e-mail pro reklamace bohužel Vaše stížnost nedorazila. Můžete mi prosím zaslat na e-mail [email protected] Vaše číslo objednávky. Určitě budeme Vaši situaci řešit.
Děkuji
Vaše knihy.cz -
- Jsou zde k mání i méně dostupné tituly
- Neuvěřitelně předražené poštovné, i kvůli způsobu zabalení, balíčku 1 knihy a 1 diáře neúměrně přidalo na váze a tím i na ceně. Měl by existovat způsob zásilku vyzvednout osobně. Takovou šanci jiné e-shopy mají!!
Obchod má tituly, které se již špatně shánějí, ale způsob distribuce (a obaly k distribuci) je KATASTROFÁLNÍ. Není-li (ani v Praze) možnost osobního odběru, kniha, jejíž cena není malá, tak "získá" při dobírce dalších 80% původní ceny navíc. Kvůli tomu si další nákup pořádně rozmyslím.
Reakce obchodu knihy.cz
Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Drasticky jsme snížili cenu poštovného a momentálně nabízíme, ve srovnání s našimi konkurenty, velmi dobré podmínky dopravy, při zachování nízkých cen samotných knih. Možnost osobních odběrů v budoucnosti samozřejmě nevylučujeme, nicméně trend je dnes osobní odběry zpoplatňovat (praxe největších a nejúspěšnějších českých e-shopů), tzn. zákazník ztrácí čas cestováním na místo osobního odběru a ještě si připlatí, což z našeho pohledu nedává smysl. Kouzlo internetového nakupování my vidíme v tom, že Vám zboží přijde až domů. Vaše Knihy.cz
- Přiliš drahe poštovne.
Reakce obchodu knihy.cz
Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Podařilo se nám vyjednat lepší podmínky s Českou poštou a mohli jsme tak dopravné výrazně zlevnit. Děkujeme Vám, že nám pomáháte naše služby zlepšovat! Vaše Knihy.cz
- atraktivní tituly
- nevím
zajímavý pro mne, ale jinak standardní.
- nevím
- Předražený způsob zaslání na dobírku
- Platba za 220g dodané zásilky (obchodní balík)vč dobírky převýšila cenu zásilky!!
- CENA více než 130Kč za zásilku nepatrných rozměrů!!! - pomáhá zjevně hlavně plnit plán obratu České pošty.
Nakoupil jsem náhodně,už bych to neudělal znovu.
Způsob úhrady zboží jednoznačně okrádá zákazníka, a to i ten druhý doporučený: při platbě předem(!) se vyžaduje Kč 99!!!
Takže: koho potkám, tomu tuto negativní zkušenost sdělím a budu odrazovat od nákupu
u vás. Rychlost není vše, akceptoval bych dodání do 5dnů (místo 3), pokud by cena reálně odpovídala službě.Reakce obchodu knihy.cz
Dobrý den vážený pane Jane,
mrzí nás, že jste byl nespokojený s cenou dopravného. Zákazníkům se snažíme cenu kompenzovat, jak jen umíme: rychlostí dodání, kvalitními informacemi, perfektním servisem a férovými reklamačními podmínkami. Srovnáte-li si ceny našich knížek s konkurencí, sám uznáte, že si vlastní marži vždy snižujeme na minimum.
Přejeme Vám příjemné léto, Vaše Knihy.cz -
- Zatím mi žádné výhody nikdo nenabídl.
- Nedokáži posoudit.
Nejsem spokojená s dodací lhůtou, ale to je jistě tím, že byly dny volna. Věřím, že v ostatní dny probíhá vše jinak a rychleji.
Reakce obchodu knihy.cz
Dobrý den paní Ivo, mrzí nás, že jste musela čekat. Skutečně vzhledem ke státním svátkům u nás ve skladu probíhala inventura a objednávky jsme tak zhruba týden vůbec neexpedovali. Tato situace se opakuje pouze 1x za rok. S díky za pochopeni, Vaše Knihy.cz