• velmi příznivé ceny-doporučuji

• Rychlost
    • Cena

vše v pořádku

• Výhodná cena
    • Raději si telefonicky ověřit zda jde o pár či jednotlivý kus zboží jako se mne stalo u dorazů, vyobrazený dva dodán jeden aniž by bylo uvedeno že jde o jednotný díl a cena za kus.

Reakce obchodu KL Parts

chyba se stala na naší straně že obrázek je od dodavatele dat špatný a opravdu je vyobrazen jako sada ale správný počet je 1ks dorazů tlumiče včetně prachovky. Znovu se omlouváme jako již po telefonu že jsme Vám tímto způsobili potíže.

• Rychlost dodání

Reakce obchodu KL Parts

děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Doufáme že díly fungují a omlouváme se za delší dobu dodaní protože zboží SKLADEM expeduje okamžitě u vás to bylo o necelých 24hodin později.

Team KL Parts

Zboží bylo doručeno v krátké době a v pořádku již slouží

Team KL Parts

Rychle doručeno,vše ok naprostá spokojenost.

Reakce obchodu KL Parts

jsme rádi za váš nákup a kladnou recenzi. U dalšího nákupu od nás máte přepravné přes Zásilkovnu ZDARMA za vaše kladné hodnocení. Stačí se jen odvolat na tuto recenzi a poslat nám odkaz. Podmínkou je stejné jméno a vybraní stejného místa doručení jako u vaší poslední objednávky a musí se jednat o autodíly.

Team KL Parts

Přehledné www stránky pro všechny.

Reakce obchodu KL Parts

Jsme rádi za váš nákup a kladnou recenzi. U dalšího nákupu od nás máte přepravné přes Zásilkovnu ZDARMA za vaše kladné hodnocení. Stačí se jen odvolat na tuto recenzi a poslat nám odkaz. Podmínkou je stejné jméno a vybraní stejného místa doručení jako u vaší poslední objednávky.

Rychle vyřízení..

Reakce obchodu KL Parts

děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Budeme rádi pokud spolu uzavřeme další obchod. Doufáme že Vám brzdy které jste objednal dobře brzdí :-)

• ok

Reakce obchodu KL Parts

děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Budeme rádi pokud spolu uzavřeme další obchod. Doufáme že Všechny díly z Vaší rozsáhlé objednávky fungují podle představ :-)

• rychlé jednání

vše v přádku děkuji

• rychlost

Team KL Parts

spokojenost .rychlé dodání objednávky ...

Reakce obchodu KL Parts

děkujeme za pozitivní hodnocení a budeme rádi pokud se na nás znovu obrátíte.

Team KL Parts

• Ochota a vstřícnost pana Balíka - kontaktní osoby.

• cena, rychlost

Team KL Parts

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• Komunikace
    • Cena

Vše v pohodě. Ceny uplně jinde než Kelly nebo konkurence.

Reakce obchodu KL Parts

děkujeme za kladné hodnocení! Budeme rádi za další nákup.