• Docela dobrý výběr zboží.

Reakce obchodu kksport

Děkujeme za pochvalu. Chceme se i nadále zlepšovat a vaše hodnocení je pro nás důležité.

• Velký výběr ekotašek značky Ecozz, možnost osobního odběru.

První nákup u této společnosti určitě nebyl mým posledním. Obchod vřele doporučuji. Využila jsem možnosti osobního odběru objednaného zboží, bohužel v obchodem dané lhůtě jsem si objednávku ze závažných důvodů nestihla vyzvednout. Díky ochotnému personálu nebyl problém lhůtu prodloužit. Jeden typ mnou objednaného zboží nebylo již možné u dodavatele obchodu objednat, což však nevadí, přímo v prodejně jsem si vybrala ekotašku jinou. Přístup obchodu oceňuji, je vstřícný a přátelský.

Reakce obchodu kksport

Děkujeme moc za milá slova. Rádi jsme Vám vyhověli. Tašky ECOZZ jsou velmi úspěšný sortiment a snažíme se přímo ve spolupráci s holandským výrobcem držet nabídku v naší prodejně co nejširší.

Zatím nevím, dárek bude předán po 26.10.23

Děkujeme za uznání. Bylo nám potěšením.

• Rychlé zpracování a doručení objednávky
    • Dobrá komunikace
    • Adekvátně zabalené poměrně křehké zboží

Reakce obchodu kksport

Děkujeme za vaše uznání. Ať vám naše zboží dlouho a dobře slouží. Těšíme se na příště.

Už jsem vám to jednou vyplnil.Vše proběhlo tak jak mělo.

Reakce obchodu kksport

Děkujeme velice za pochvalu. Těšíme se na příště.

Rýchle vybavenie a doručenie na Slovensko. Platba dobierkou v eurách. Spokojnosť

Reakce obchodu kksport

Děkujeme za vaši pochvalu. Máme radost z vaší spokojenosti a těšíme se někdy příště.

• super přístup, děkuji

Reakce obchodu kksport

Děkujeme za pochvalu. Bylo nám potěšením.

• Dobrá komunikace , rychlé dodání

skvělá komunikace, rychlé doručení

Reakce obchodu kksport

bohužel až po objednání zboží jste zjistili že uvedené zboží je již vyprodáno a přesto bylo nabízeno k prodeji

Rychlá komunikace e-mailem, velmi rychlé dodání. Spokojenost.

• Ochotný personál.
    • Vše proběhlo rychle a bez komplikací.

Reakce obchodu kksport

Děkujeme za pochvalu. Rádi jsme vám vyhověli a těšíme se zase někdy příště.

• Rychlé dodání
    • Platba bankovním převodem

Děkujeme za uznání. Bylo nám potěšením.

Super nákup, prodávající podal vyčerpávající informace a k tomu slevu při placení v hotovosti.

Reakce obchodu kksport

Děkujeme za uznání. Bylo nám potěšením a budeme se těšit i na příště.

• Bunda sedí přesně,rychlost dodání

• Rychlost,výběr
    • Nic

• Vstřícnost

Reakce obchodu kksport

Skvělá komunikace, výměna proběhla v expresním čase, mohu jen doporučit. :-)

Reakce obchodu kksport

Děkujeme za uznání. Rádi jsme Vám vyhověli. Ať Vám naše zboží dobře a dlouho slouží.

• Skvělý obchod s opravdu kvalitním vybavením
    • Při osobní návštěvě majitel skvěle poradí a nesnaží se jen prodat co nejdráž
    • Celkem malý obchod

Menší výběr, ale za to kvalitní věci a majitel dobře poradí.

Reakce obchodu kksport

Děkujeme za pochvalu. Náš sortiment už celých 25 let pečlivě vybíráme a stále se snažíme rozšiřovat. Těšíme se, že Vám budeme moci poradit s výběrem i příště.

Vybral jsem si zboží prezentované na stránkách, nedostal jsem jej, není na skladu prodejce ani u výrobce. Nic jsem nedostal.
    Přesto jsem kontaktován dotazníkem s údajem, že jsem si 19.1. koupil nějaké zboží??
    Dotazník spokojenosti???

Reakce obchodu kksport

Velmi nás mrzí, že jsme Vám nemohli vyhovět. Dotazníky spokojenosti automaticky zasílá srovnávač Heureka, který však registruje pouze Vaši uskutečněnou objednávku a naprosto netuší, jak byla nakonec vyřízena a zda bylo zboží dostupné, či nikoliv. Tuto skutečnost (zaslání dotazníku) není náš obchod schopen jakkoliv ovlivnit. Zboží, které jste objednával, máme stále v nabídce na stránkách a NEBYLO ve chvíli Vaší objednávky označeno jako ,,skladem". Tato skutečnost Vám byla ve chvíli objednání známa. Je tomu tak proto, že se zboží bude opět vyrábět a v průběhu jara bude znovu naskladněno. O tom jsme s Vámi na základě Vašeho dotazu po vysvětlení, proč je zboží momentálně nedostupné, komunikovali ještě samostatně ve 3 emailech. V těch jste vyjádřil spokojenost s touto komunikací a dohodli jsme se, že jakmile bude zboží naskladněno, můžeme objednávku realizovat (korespondenci jsme schopni doložit). Mrzí nás proto Vámi vyjádřená nespokojenost na tomto místě a upřímně příliš Vaší reakci nerozumíme. Přesto budeme doufat, že se nám na příště podaří Vám vyhovět.