- Výběr her
Reakce obchodu Key4you
Dobrý den. Díky za recenzi a zpětnou vazbu, jsme rádi, že vše proběhlo podle očekávání! Budeme doufat, že se brzo uvidíme a vše proběhne k vaši spokojenosti tak, jak očekáváte.
- Priznive ceny, vyhody za pravidelne nakupy
- Ceny
- Nedá se platit kartou ČSOB
Reakce obchodu Key4you
O problému víme, bohužel aktuálně nezávisí čistě na nás. Stále se dá platit přímo přes banku, bankovní převod, nebo jinou z desítek nabízených možností. Věříme, že minimálně jedna vám přijde vhod. :)
Rychlost dodání.
- Vše vyřízeno okamžitě
- Super přístup podpory při mém špatném postupu :))
- Objednávám jedině tady, systém odměňování - zdarma klíče nebo slevy - jako bonus při splnění různých milníků
Spokojenost jako vždy!
Reakce obchodu Key4you
- Ještě mě dali zdarma několik dlc
jsem spokojem
- Rychlé dodani
- Levné ceny
- Sbírání bodu
- Nákup z pohodlí domova
Reakce obchodu Key4you
Doručeno rychle, bez problému.
Reakce obchodu Key4you
Kupoval jsem elektronickou verzi hry, aktovační klíč přišel asi za hodinu. Vše funguje, nemám co bych vytknul.
- super ceny
- rychlost dodání
- komunikace
všechno proběhlo bez problému, herní klíč jsem obdržel do cca. 1 hod,
- Rychlost a vše OK
- Ceny na shopu
Reakce obchodu Key4you
- Nákup z pohodlí domova.
- vše ok
Dobrá
- přehledný eshop
- umožňuje nákup naplnění peněženky do steamu
- při platbě kartou čekání na schválení koupě ze strany technické podpory