- Rychlé
- Levné
- Spolehlivé
- Poradci jsou spolehlivý a vyznají se
- Někdy to trvá ale málo kdy.
- Rychlost doručení
- Návody na aktivace kódů
Nakupoval jsem poprvé a všechno bylo naprosto v pořádku, rychlé doručení, krásné ceny a podrobné návody na aktivace
Rychlost vyřízení objednávky, dobrá komunikace, odpovědí na případné dotazy.
Jsem velmi spokojen rychle vyřízení
- Ceny oproti Steamu
- Rychlost doručení
- nejlepší ceny na netu!
- po zaplacení klíče, do pár minut klíč odeslán na email!
- ceny
- délka dodání
Všechno je v pořádku
- V CZ jazyku
- Šířka nabídky
- Časté slevové akce
- Žádné
Spolehlivý obchod, který dělá hry dostupnější.
- rychlost dodaní
- Spolehlivý nákup
vše vždy vyřízeno rychle a bez problémů
- S obchodem jsem velmi spokojen. I jednání v rámci nefunkčního klíče bylo jednání a výměna za již fungující klíče velmi rychlé a příjemné.
objednání i doručení bez problémů a rychlé vyřízení
Reakce obchodu Key4you
Dobrý den. Díky za recenzi a zpětnou vazbu, jsme rádi, že vše proběhlo podle očekávání! Budeme doufat, že se brzo uvidíme a vše proběhne k vaši spokojenosti tak, jak očekáváte.
- rýchle dodanie
- všetko vporiadku
- rychlost
- levné ceny
- Rychlost zaslání klíče
- rychlé doručení
- funkční produkt
- způsob platby mobilem je velmi pomalý
Reakce obchodu Key4you
Pokud preferujete rychlejší platby, doporučuji například platbu kartou. Ta je ze všech nejrychlejší.