První problém s nákupem na zaslaný Klíč u Steamu, který již byl použit na jiném účtu. Dlouhé peripetie s dopisováním a pořízením několika screenu obrazovky, následně po týdnu předáno na obchodní oddělení.

Reakce obchodu Key4you

Komplikace a problémy nás velmi mrzí, předání na obchodní oddělení však určitě znamená úspěšné vyřízení. Tyto případy se stávají v jednotkách a věříme, že při případné druhé šanci se nám zadaří lépe. Děkujeme za zpětnou vazbu.

Nevím, kde jste vzali moji adresu, nic jsem neobjednával !!!
    A nejsem asi první, který se stal obětí podvodu !!!

Reakce obchodu Key4you

Pokud jste se stal obětí podvodu, určitě doporučujeme kontaktovat příslušné orgány a také provozovatele platební brány, přes kterého byla platba učiněna, rádi se budeme podílet na součinnosti při vyšetřování.

• nemožnost nakupovaní přes SMS, s jakýmkoliv operátorem

Reakce obchodu Key4you

Dobrý den, toto hodnocení nás obzvlášť mrzí, protože není pravdivé.

• Když ti funguje tak super, ale jen když to funguje
    • Některé banky vyhodnotili web jako rizikový, takže je pak problém s platbami. Nejspíš to není problém obchodu ale naštve to.

Za mě v pořádku pokud vše funguje.

Reakce obchodu Key4you

Děkujeme za informace a zpětnou vazbu, po prošetření s bankou a platební bránou jsme však dostali trošku jiné informace.

Špatná komunikace s podporou přes e-mail.

Reakce obchodu Key4you

Ať se ve vašem případě stalo cokoliv, mrzí nás, že nejste spokojen a určitě prověříme, co se stalo a co by mohlo být uděláno jinak.

• Hra nejde spustit

Hra nejde spustit mám hry: IV A VII

Reakce obchodu Key4you

Z tohoto hodnocení jsme trošku zmateni, ale kvůli 100% se domníváme, že se nakonec podařilo rozjet? Pokud ne, neváhejte se obrátit na kolegy na emailu.

Takze po odeslání peněz mi na mail přišlo, že Prachy nedorazily a fuck off. Divne je to, že jediný způsob, jak se dostat na hru jenže stránek Blizzard. A kurva navíc to tam mají o polovinu levnější. Takže scam.

Reakce obchodu Key4you

Dobrý den, pokud se peníze nepropsaly s objednávkou, pak samozřejmě bude platba navrácena. Co se týče cenové politiky, o té jste informován vždy před kliknutím do košíku. Některé produkty jsou levnější, některé dražší, to je pravda. Slevám přímo z blizzardu se rovnat skutečně nedokážeme, to je pravda a není to tajemství. O to víc nás toto hodnocení mrzí, že jste o všem informován včas, před dokončením objednávky, ale hodnocení na nezaplacený produkt si dle vás stejně zasloužíme. Nepřijde nám to úplně fér, ale jak se říká, kdo chce psa bít, hůl si najde. I tak díky za čas při zpětné vazbě.

key ke hře k ničemu vyhozene penize -maj napsta že je to přes americky servr -bez připojeni hra nehraje- i spřipojeninim se hrou stele problem

Reakce obchodu Key4you

Tomuhle hodnocení bohužel vůbec nerozumíme. Pokud máte jakékoliv potíže, samozřejmě nás kontaktujte na náš email, podíváme se na to.

• Paysafecard není k dispozici již

Reakce obchodu Key4you

Ano, to bohužel již není, věříme však, že z široké nabídky platebních možností si stále najdete tu svoji. :)

Poslaný klíč nebyl platný. Hra nešla aktivovat. V obchodě jsem nakoupil více her. Ostatní klíče byly v pořádku.

Reakce obchodu Key4you

Dobrý den, pokud problém přetrvává, určitě se na neváhejte obrátit na kolegy na emailu. Společnými silami věřím, že se nám problém podaří odstranit.

• rychlost dodání
    • dodán již použitý licenční kód (nebylo možné hru stáhnout)
    • reklamace - zdlouhavé prokazování nefunkčnosti
    • peníze mi dosud nebyly vráceny

Po dlouhé době jsem si v tomto obchodě objednal hru s tím, že si případně objednám další. Pochopím, že nějaký z licenčních kódů může být nefunkční. Zboží jsem obdržel i úspěšně reklamoval tentýž den včetně složitého zaslání potřebných důkazů nefunkčnosti s následným požadavkem na vrácení peněz, abychom si objednali hru jinde a neměli ji pak dvakrát. Požadavek byl potvrzen, ale platba vrácena zatím nebyla. Jedná se o 150 Kč, takže žádná tragédie. Tuto hru JUMANJI a další dvě hry FIFA 22 + Mafia Trilogy jsem si však raději objednal v jiných obchodem a vše proběhlo bez problémů.

Reakce obchodu Key4you

Dobrý den. Za komplikace se omlouváme, pokud problémy přetrvávají, určitě se na nás neváhejte obrátit. S kolegy rádi zjistíme, kde se co stalo špatně, aby vám mohla být částka navrácena.

• Až po zaplacení kreditu na mě vybaflo oznámení, že při nákupech přes PayPal to bude ještě někdo ručně schvalovat = zdržení. Jelikož to bylo mimo pracovní dobu, musel jsem si to koupit ještě jinde (jinou cestou).

Reakce obchodu Key4you

Toto hodnocení nás obzvlášť mrzí, jelikož se nezakládá ani trochu na pravdě. Tato informace je uvedena při výběru platební metody, viz přiložený odkaz:

Obchod odmítl prodat, aniž by doložil důvod a už pátý den čekám na vrácení peněz do bitcoinové peněženky, doufám, že mi peníze vrátí

Reakce obchodu Key4you

Komplikace nás mrzí, pro více informací se neváhejte obrátit na kolegy z emailu [email protected]

zboží mi bylo doručeno ale hra mi nejde nainstalovat na steijm

Reakce obchodu Key4you

Toto hodnocení nás mrzí, ačkoliv jste nás s problémem vůbec neinformoval, abychom věděli, že je něco v pořádku. Obraťte se na kolegy na emailu [email protected]
    Podívají se, jestli půjde s chybou něco udělat.

To, že to je heslo k CD, které je už dnes mrtvý formát je dozvíte až po zakoupení kódu, takže zbytečně vyhozené peníze

Reakce obchodu Key4you

Toto hodnocení nás obzvlášť mrzí, jelikož se jednak nezakládá na pravdě, protože je toto uvedeno u produktu dokonce hned 2x a druhak neevidujeme od vás žádný kontakt s popisem problému a možností řešení problému. Chápeme však, že obchod vždy může za vše a negativní hodnocení než zájem řešit vlastní chybu je vždy pohodlnější. Třeba s tím ještě půjde něco dělat. ;)

Produkt nemohu dosud hodnotit, bohužel po zaplacení nepřišlo oznámení kam a jak bude odeslán. Prosím o zaslání nového dotazníku, až CD obdržím.

Reakce obchodu Key4you

Dobrý den, toto hodnocení nás mrzí, jelikož vše je uvedeno u daného produktu, případně v sekci, čím se zabýváme. CD tedy nezasíláme a pokud nebylo zboží uhrazeno ani vám nedorazí. Z důvodu digitální distribuce je jediná možnost platby předem. Pokud hrazeno bylo, emailem vám dorazí veškeré informace o dalším postupu.

Bohužel měl e-shop technické problémy, takže objednávka neprošla bezpečnostní kontrolou. A k platbě se načítala o 200 Kč větší cena, než bylo v součtu košíku.

Reakce obchodu Key4you

Děkujeme za zpětnou vazbu, ačkoliv není nijak přívětivá, takové konstruktivní kritiky si vážíme. Problémy by již měly být opraveny, v případě jakýchkoliv potíží nebo dotazů se neváhejte obrátit na kolegy přes chat nebo email, rádi vám pomohou.

• Rychlost
    • Spolehlivost
    • Spokojenost
    • Při placení byla cena vyšší než uvedeno na webu

Reakce obchodu Key4you

Děkujeme za zpětnou vazbu a komplikace nás mrzí, kolegové vás budou kontaktovat o navrácení rozdílné ceny. Pokud by vám email nedorazil, určitě napište kolegům také vy, na vrácení rozdílu to nic nemění.

• rychlé zakoupení a komunikace
    • zboží zakoupeno (klíče k doplňkům sims 3), bohužel nefungují a to ani po konzultaci s členem key4you, mrzí mě že nedokážu identifikovat kde je problém a situace zůstává nevyřešena

Reakce obchodu Key4you

Toto hodnocení nás mrzí, ačkoliv jsme se snažili udělat vše, co je v našich silách, v některých případech jsme z naší strany skutečně na technické problémy krátcí a do chyb serveru nijak nevidíme. Přesto doufáme, že se hru nějakou záhadou podaří opravit, například patchem aplikace, jakmile bude vydán.

• Ceny neodpovídají těm co mají v košíku

Reakce obchodu Key4you

Toto hodnocení nás obzvlášť mrzí, tím spíš, že jsme vás o skutečnosti informovali. Případně řešíme samozřejmě také individuálně. Na odstranění problému intenzivně pracujeme a jakmile se nám podaří škodnou odstranit, budeme rádi za ještě jednu šanci.