• rychlé dodání

Hezký den,

děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu na rychlost našeho dodání. Jsme rádi, že jste byl spokojen s naší službou a těšíme se na Vaši další objednávku.

• Vyhovuje

Bez problemu

Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši recenzi a za doporučení našeho obchodu. Jsme rádi, že byl Váš nákup bez problémů a doufáme, že budete i nadále spokojen s našimi produkty a službami.

Vždy rychle vyřízeno.

• Jen příliš velké krabice i na menší množství

Milá Ireno,

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a za doporučení našeho obchodu. Oceníme Vaše upozornění na velikost našich krabic a budeme pracovat na jejich optimalizaci, aby odpovídaly velikosti objednávek a byly tak šetrnější k životnímu prostředí. Děkujeme, že jste si všimla a pomáháte nám zlepšovat naše služby.

tým KetoDiet

rychlost dodání,

Nikdy nebyl žádný problém,zboží bylo doručeno podle objednávky a dodací lhůta nebývá delší, jak 4 dny od objednání

Milá paní Hrudíková,

děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a za doporučení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste byla spokojena s rychlostí doručení a že Vaše zkušenost s námi byla bez problémů. Těšíme se na další objednávku a přejeme Vám mnoho úspěchů s KetoDiet.

tým KetoDiet

Jen to nejlepsi :-)

VŠE NA VÝBORNOU.

Dobrý den Lucie,

velké díky za vaši recenzi a podporu. Jsme rádi, že jste s nákupem spokojená. Těšíme se na vaše další objednávky!

• Jsem spokojena

Jsem moc spokojená, nakupuji zde pravidelně

Dobrý den Alice,

děkujeme za vaši zářivou recenzi a za to, že jste součástí naší KetoDiet rodiny! Jsme nadšení, že jste s námi pravidelně a vaše spokojenost je pro nás tou nejlepší motivací.

Těšíme se na vaše další nákupy a přejeme vám mnoho úspěchů na vaší cestě ke zdravějšímu životnímu stylu. Pokud budete potřebovat jakoukoliv podporu nebo poradenství, jsme tu pro vás.

S pozdravem a přáním krásného dne, Tým KetoDiet

Rychlé a bezproblémové jednání, dobrá informovanost.

Veliká spokojenost!

Dobrý den, Simono,

děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a za doporučení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste s nákupem u KetoDiet spokojená a že zboží dorazilo v pořádku a tak rychle. Těšíme se na Vaše další nákupy a přejeme mnoho úspěchů na cestě za Vašimi cíli s KetoDiet.

S pozdravem, Tým KetoDiet

• Chutné produkty

S obchodem mám dobré zkušenosti. Rychlé dodání zboží a v pořádku.

Hezký den, Věro,

děkujeme, za vaši pozitivní recenzi na KetoDiet! Jsme rádi, že máte s naším obchodem dobré zkušenosti. Rychlé dodání zboží je pro nás důležité a těší nás, že jste s ním byla spokojená. Pokud budete mít další otázky nebo potřebujete další pomoc, neváhejte se na nás obrátit. Přejeme vám úspěšnou cestu na vašem keto dobrodružství! ♥

za tým KetoDiet zdraví,
    Kristýna

• Rychlé dodání

• Vysoké ceny

Rychlost, kvalita

Hezký den, Miki,

Děkujeme za vaši recenzi a za to, že si ceníte rychlosti a kvality našich produktů. V KetoDiet se snažíme nabízet produkty, které jsou nejen rychle doručené, ale také vyrobené z nejlepších dostupných surovin.
    Často u nás můžete narazit na nejrůznější slevové akce nebo kódy, a nakoupit tak za výhodnější ceny. :-)

za tým KetoDiet zdraví,
    Kristýna

Jednoduché objednání, rychlé dodání. Dieta funguje a chutná:-)

• Nakupovali jsme poprvé, objednávka přišla rychle

Reakce obchodu KetoDiet.cz

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a jsme velmi potěšeni, že Vaše první zkušenost s nákupem u KetoDiet byla pozitivní a že objednávka dorazila rychle. Náš tým si zakládá na efektivitě a snaží se zajistit, aby každá objednávka byla expedována co nejrychleji.

Těšíme se na Vaše další nákupy a přejeme Vám mnoho úspěchů s produkty KetoDiet.

S pozdravem, Tým KetoDiet

• Rychlé a snadné dodání