- rychlé dodání
Hezký den,
děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu na rychlost našeho dodání. Jsme rádi, že jste byl spokojen s naší službou a těšíme se na Vaši další objednávku.
- Vyhovuje
Bez problemu
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši recenzi a za doporučení našeho obchodu. Jsme rádi, že byl Váš nákup bez problémů a doufáme, že budete i nadále spokojen s našimi produkty a službami.
Vždy rychle vyřízeno.
- Jen příliš velké krabice i na menší množství
Milá Ireno,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a za doporučení našeho obchodu. Oceníme Vaše upozornění na velikost našich krabic a budeme pracovat na jejich optimalizaci, aby odpovídaly velikosti objednávek a byly tak šetrnější k životnímu prostředí. Děkujeme, že jste si všimla a pomáháte nám zlepšovat naše služby.
tým KetoDiet -
rychlost dodání,
Nikdy nebyl žádný problém,zboží bylo doručeno podle objednávky a dodací lhůta nebývá delší, jak 4 dny od objednání
Milá paní Hrudíková,
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a za doporučení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste byla spokojena s rychlostí doručení a že Vaše zkušenost s námi byla bez problémů. Těšíme se na další objednávku a přejeme Vám mnoho úspěchů s KetoDiet.
tým KetoDiet -
Jen to nejlepsi :-)
VŠE NA VÝBORNOU.
Dobrý den Lucie,
velké díky za vaši recenzi a podporu. Jsme rádi, že jste s nákupem spokojená. Těšíme se na vaše další objednávky!
- Jsem spokojena
Jsem moc spokojená, nakupuji zde pravidelně
Dobrý den Alice,
děkujeme za vaši zářivou recenzi a za to, že jste součástí naší KetoDiet rodiny! Jsme nadšení, že jste s námi pravidelně a vaše spokojenost je pro nás tou nejlepší motivací.
Těšíme se na vaše další nákupy a přejeme vám mnoho úspěchů na vaší cestě ke zdravějšímu životnímu stylu. Pokud budete potřebovat jakoukoliv podporu nebo poradenství, jsme tu pro vás.
S pozdravem a přáním krásného dne, Tým KetoDiet -
Rychlé a bezproblémové jednání, dobrá informovanost.
Veliká spokojenost!
Dobrý den, Simono,
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a za doporučení našeho obchodu. Jsme rádi, že jste s nákupem u KetoDiet spokojená a že zboží dorazilo v pořádku a tak rychle. Těšíme se na Vaše další nákupy a přejeme mnoho úspěchů na cestě za Vašimi cíli s KetoDiet.
S pozdravem, Tým KetoDiet -
- Chutné produkty
S obchodem mám dobré zkušenosti. Rychlé dodání zboží a v pořádku.
Hezký den, Věro,
děkujeme, za vaši pozitivní recenzi na KetoDiet! Jsme rádi, že máte s naším obchodem dobré zkušenosti. Rychlé dodání zboží je pro nás důležité a těší nás, že jste s ním byla spokojená. Pokud budete mít další otázky nebo potřebujete další pomoc, neváhejte se na nás obrátit. Přejeme vám úspěšnou cestu na vašem keto dobrodružství! ♥
za tým KetoDiet zdraví,
Kristýna -
- Vysoké ceny
Rychlost, kvalita
Hezký den, Miki,
Děkujeme za vaši recenzi a za to, že si ceníte rychlosti a kvality našich produktů. V KetoDiet se snažíme nabízet produkty, které jsou nejen rychle doručené, ale také vyrobené z nejlepších dostupných surovin.
Často u nás můžete narazit na nejrůznější slevové akce nebo kódy, a nakoupit tak za výhodnější ceny. :-)
za tým KetoDiet zdraví,
Kristýna -
Jednoduché objednání, rychlé dodání. Dieta funguje a chutná:-)
- Nakupovali jsme poprvé, objednávka přišla rychle
Reakce obchodu KetoDiet.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a jsme velmi potěšeni, že Vaše první zkušenost s nákupem u KetoDiet byla pozitivní a že objednávka dorazila rychle. Náš tým si zakládá na efektivitě a snaží se zajistit, aby každá objednávka byla expedována co nejrychleji.
Těšíme se na Vaše další nákupy a přejeme Vám mnoho úspěchů s produkty KetoDiet.
S pozdravem, Tým KetoDiet -
- Rychlé a snadné dodání