Doporučuji.
Hezký den, Dano,
velmi si Vašeho doporučení vážíme a budeme se i nadále snažit zůstat pro Vás tou nejlepší volbou. :)
spokojenost
Rychle vyřízení. Dobra komunikace
Hezký den,
moc Vám děkujeme za pochvalu! Svých zákazníků si velice vážíme a snažíme se, abychom tu byli vždy pro Vás připraveni pomoci nebo poradit.
Zdraví,
tým KetoDiet -
- kvalita
- akční cena
- bez akcí je již cena přemrštěná
- pomohlo by výrobky nebalit do kvalitních papírových krabiček, stačilo by jako dříve tenka plastová folie
Hezký den,
děkujeme Vám za recenzi a zpětnou \vazbu, která je pro nás velice důležitá, abychom se mohli nadále zlepšovat v našich službách. ♥
Kristýna -
- Opravdu rychlé doručení.
- akční ceny
- kvalita
- běžné ceny jsou přemrštěné
Hezký den,
Děkujeme za recenzi! Jsme rádi, že jste spokojený s našimi akčními cenami a kvalitou. Naše KetoDiet produkty jsou tu, aby vám pomohly dosáhnout vašich cílů s úsměvem.
Máte nějaké další otázky nebo potřebujete poradit? Jsme tu pro vás!
tým KetoDiet -
Vše super!
Perfektni objednam a do 2 dnu mam super
Hezký den, Sabčo,
Děkujeme za skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste spokojená a že naše rychlost doručení je na jedničku. Těšíme se na Vaše další objednávky!
S pozdravem, Tým KetoDiet -
Kvalitní a chutné produkty, rychlé dodání.
- Přehledná nabídka, rychlé dodání, slevový kupon
Reakce obchodu KetoDiet.cz
děkujeme za Vaši skvělou recenzi a za to, že jste si vybrali KetoDiet. Jsme rádi, že jste byli spokojeni s naší přehlednou nabídkou, rychlým dodáním a slevovým kuponem. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a těší nás, že jsme splnili Vaše očekávání.
Pokud budete mít jakékoli další dotazy nebo připomínky, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na Vaši další objednávku!
Tým KetoDiet -
- VŠE PROBĚHLO NA VÝBORNOU.
SPOKOJENOST.
- Rychle doruření objednaného zboží, vše v pořadku.
nic, všechno bylo v pořadku a bezpečně zabalené.
Dobrý den, Ivet,
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a za to, že jste si vybrala KetoDiet. Jsme rádi, že jste byla s našimi službami spokojená a že doručení proběhlo rychle a bez problémů. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a těší nás, že vše bylo v pořádku a bezpečně zabalené.
Tým KetoDiet -
Jsem moc spokojená, nakupuji zde pravidelně
Tentokrát nebylo vše v pořádku. Sice došlo v pořádku, ale v objednávce, což byly omelety, byly prázdné balíčky, nepoškozené, jen v nich nic nebylo. Právě to řeším, ale nezlobím se, stává se to. Ale jedna omeleta je dost drahá, takže mě to trochu mrzí.
Dobrý den, Evo,
děkujeme za Vaši recenzi a za to, že jste si vybrala KetoDiet. Velmi nás mrzí, že tentokrát nebylo vše v pořádku a že jste obdržela prázdné balíčky omelet. Chápeme, že to může být nepříjemné, zvláště když se jedná o dražší produkt.
Vaši situaci již řešíme a uděláme vše pro to, aby se podobná situace neopakovala.
Děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení. Vážíme si Vaší důvěry a doufáme, že budete s našimi produkty i nadále spokojená.
RYCHLOST
Objednané zboží bylo rychle a v pořádku doručeno na výdejní místo.
Dobrý den, Blanko,
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a jsme rádi, že jste byli spokojeni s rychlostí a stavem doručení Vaší objednávky. Pro nás je důležité, aby naše produkty dorazily k zákazníkům včas a v perfektním stavu. Těšíme se na další příležitost Vám opět poskytnout naše služby.
S pozdravem, Tým KetoDiet -
- Jako vždy vše bez problémů:-)
- Funkční způsobem diety
Hezký den, Davide,
děkujeme za vaše slova! Jsme rádi, že KetoDiet je pro Vás cenově dostupná a že funkční způsob diety vám vyhovuje. Naše mise je nabídnout efektivní a přitom cenově přívětivé řešení pro všechny, kdo chtějí žít zdravěji. Těšíme se, že vás i nadále budeme podporovat na vaší cestě ke zdravějšímu životnímu stylu!
- rychlost, kvalita, doručeníé
- vysoké ceny