- VŠE NA VÝBORNOU.
Nemam žádné výhrady
Reakce obchodu KetoDiet.cz
děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojen(a) a nemáte žádné výhrady. Vaše spokojenost je pro nás důležitá.
Přejeme Vám krásný den!
Rychlost,naprosta spokojenost
Rychlé dodání přesně dle objednávky, pečlivě zabaleno i doručeno.
Dobrý den, Ivet,
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Jsme rádi, že jste byla spokojena s rychlým dodáním a pečlivým zabalením. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.
Přejeme Vám krásný den!
Tým KetoDiet -
Super akce, široký výběr a bleskově dodání. Doporučuji.
- Dlouhá doba při spojení s obch. oddělením, čekala jsem více než 20 minut a nedočkala jsem se, musela jsem zavěsit, nikdo se neozval.
Reakce obchodu KetoDiet.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a omlouváme se za delší čekací dobu. Snažíme se maximálně věnovat každému zákazníkovi, což může někdy způsobit delší čekání, zejména při telefonických objednávkách. Jsme tu pro Vás kdykoli také na e-mailu a chatu, kde se Vám rádi budeme věnovat.
Děkujeme za pochopení a přejeme krásný den!
maximální spokojenost
Dobrý den, Akino,
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme nadšeni, že jste maximálně spokojen/a. Vaše spokojenost je pro nás největší odměnou a motivací.
S pozdravem,
Tým KetoDiet -
Vzdy rychle dodani, pri problemu skvela komunikace.
- Rychlé vyřízení
Reakce obchodu KetoDiet.cz
Děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojeni s rychlým vyřízením. Budeme se i nadále snažit ty nejvyšší standardy v poskytování produktů a služeb.
Se srdečným pozdravem,
Tým KetoDiet -
- Rychlé vyřízení a dodání zboží
Vse OK, akorát mi jednou přišly 4 prázdné sáčky u omelet.
Hezký den, Evo,
Děkujeme za vaši recenzi a omlouváme se za nepříjemnost s prázdnými sáčky. Doposud se nám to nestalo, ale možná mohlo dojít k chybě nastavení dávkovacího stroje. Prosím, kontaktujte náš zákaznický servis na [email protected] nebo na telefonním čísle +420 234 726 926, kde vám rádi pomohou s reklamací a zašlou nové balení.
Děkujeme za pochopení a přejeme vám krásný den!
Vše ok, není výhrad.
Bezchybne a rychle dodani.
Hezký den,
Děkujeme za skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste byli spokojeni s naším rychlým a bezchybným dodáním. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.
Pokud budete mít jakékoli další otázky nebo potřebujete poradit, neváhejte se na nás obrátit. Přejeme vám krásný den!
vše ok
spokojenost
Hezký den,
děkujeme za vaši stručnou, ale výstižnou recenzi! Vaše spokojenost je pro nás největší odměnou. ♥ |
za tým KetoDiet zdraví,
Kristýna -
- Rychlé dodání.
- Velký výběr produktů.
Doporučuji.
- obchod je flexibilný, reaguje na všechny dotazy i podněty
- na zák. lince jsou velice vstřícný, lze se bez problémů dovolat, příjemný
- mají přímo svého vyživového poradce pokud potřebuje někdo poradit
- velice rychlé vyskladnění zboží
- obchod zasílá i do Z-boxu, z nějakého důvodu ale Z-box, který mám u baráku, nelze využít, což je velká škoda, netuším důvod
Hezký den, Mirko,
Děkujeme za vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojeni s našimi službami a podporou.
Co se týče Z-boxu, omlouváme se za nepříjemnosti. Některé Z-Boxy bohužel nepřijímají zásilky kvůli rozměru nebo váze. Ale děkujeme za zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme. :)
Vaše spokojenost je pro nás prioritou!
Pokud máte další dotazy nebo potřebujete poradit, jsme tu pro vás!
za tým KetoDiet zdraví,
Kristýna -
Spokojenost
- JSEM MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÁ.
Všechno spojené s čokoládou přišlo rozteklé, musela jsem to vyhodit…
Reakce obchodu KetoDiet.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a omlouváme se za nepříjemnosti, které jste zažila. V letních měsících může bohužel dojít k roztečení čokoládových produktů během přepravy kvůli vysokým teplotám. Velmi nás mrzí, že jste musela zboží vyhodit.
Prosím, kontaktujte náš zákaznický servis na e-mailu [email protected] nebo na čísle +420 234 726 926 s volbou 2, kde Vám rádi pomohou s reklamací a najdeme pro Vás vhodné řešení.
Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den.
S pozdravem,
Tým KetoDiet