produkty jsou doručeny vždy včas cca 2-3 dny od objednání
Hezký den,
jme rádi, že jste spokojeni s naší spolehlivostí a rychlostí dodání. Co se týče rychlosti dodání, je skvělé, že produkty doručujeme vždy včas, obvykle do 2-3 dnů od objednání.
Krásné jarní dny.
Za tým KetoDiet.cz
Pavlína -
- Rychlé vyřízení objednávky.
- Žádná.
Milá Jaro,
děkujeme za Vaše hodnocení objednávky! Jsme rádi, že balíček rychle dorazil a Vy můžete do diety skočit rovnýma nohama za vysněnými cíli!
rychlé dodání, super akce
Jsem moc spokojená, nakupuji zde pravidelně
Milá Alice,
velmi si vážíme Vaší pravidelné podpory a jsme nesmírně šťastní, že jste s nákupy u nás 100 % spokojená. Děkujeme Vám za důvěru v naše produkty a těšíme se na Vaši další návštěvu!
S pozdravem,
Tým KetoDiet -
- většina balíčků "v akci" obsahuje čokoládu
Dobrý den Radku,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a jsme rádi, že doporučujete náš obchod. Chápeme, že preference každého zákazníka se liší, a proto nabízíme možnost sestavit si balíčky na míru z jednotlivých produktů. Tímto způsobem si můžete vybrat přesně to, co vyhovuje Vašim chutím a dietním potřebám, bez nutnosti kupovat čokoládu, pokud není ve Vaší přízni.
S pozdravem,
- Rychle dodání
- Nedodržují co píší. Slibují a slibují.
Produkty jsou většinou chutné.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Vaši recenzi a omlouváme se za jakékoli nepříjemnosti. Pokud máte pocit, že jsme nesplnili Vaše očekávání, rádi bychom se o tom dozvěděli a učinili kroky k nápravě. Prosím, neváhejte kontaktovat náš zákaznický servis na emailu [email protected] nebo na telefonním čísle +420 234 726 926, kde Vám náš tým ochotně pomůže a odpoví na jakékoli dotazy.
Ještě jednou se omlouváme a doufáme, že Vám budeme moci v budoucnu poskytnout služby, které překonají Vaše očekávání.
S úctou a přáním hezkého dne,
Tým KetoDiet -
Rychlé vyřízení a doručení.
rychlé dodání
Vždy velká spokojenost, rychlost doručení především
Milá Marcelo,
děkujeme Vám za Vaši pozitivní recenzi a za to, že doporučujete KetoDiet. Vaše spokojenost je pro nás tou nejlepší odměnou a motivací k další práci.
Těšíme se na Vaše další objednávky a přejeme Vám mnoho úspěchů na cestě za Vašimi zdravotními a fitness cíli.
S úctou,
- rychlost dodání
- některé zboží těsně před koncem spotřeby
- slibovali dárek
- dlouhá doba doručení
Hezký den, Zuzano,
mrzí nás, že jste s nákupem nebyla spokojena. Věříme, že příště třeba budete mít lepší dojmy. :-)
Co se týče trvanlivosti produktů, snažíme se zákazníkům poskytovat zboží s dostatečně dlouhou dobou spotřeby. Pokud jste obdržela zboží s krátkou dobou spotřeby, prosím, kontaktujte náš zákaznický servis.
Ohledně dárku k objednávce, byl určen pouze pro prvních 200 objednávek, případně u jiných dárků do vyčerpání zásob. O této podmínce bylo informováno na našich webových stránkách i v propagačních materiálech. Pokud došlo k nedorozumění, je nám to velmi líto.
V neposlední řadě se omlouváme za delší dobu doručení. Během státních svátků může docházet k zpoždění, což je bohužel mimo naši kontrolu. Proto je třeba provést objednávku včas a počítat i s variantou, že může dojít i k vytížení dopravců.
- Rychlé doručení.
- Slevové kupony.
- Výborné zboží.
Skvělá jídla. Skvělé chutě. Rychlé dodání. Rozmanitost jídel.
Milá Pavlo,
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Jsme rádi, že jste spokojena s našimi produkty a službami. Skvělá jídla, chutě a rychlé dodání jsou pro nás prioritou, a těší nás, že jsme splnili Vaše očekávání. Rozmanitost jídel je také důležitým aspektem, a rádi se snažíme nabízet pestrou nabídku, aby si každý našel to své oblíbené. :-)
Vše Ok !
Hezký den,
to nás nesmírně těší! ;-)
Budeme se těšit na další Vaše objednávky.
Velka spokojnist
Skvělé
děkujeme Vám mnohokrát za recenzi. ♥
Kristýna -
Rychlé jednání, chutné produkty a dobré výsledky.
- rychlost dodání
- dobrá komunikace s obchodem
- možnosti slevy
v místě bydliště mám možnost doručení zásilky do Z-boxu, toto ale obchod nenabízí (tedy konkrétně tenhle Z-box, netuším důvod, ale každopádně by mi Z-box Stebno vyhovoval, aktuálně jsem odkázána na kurýra)
Hezký den, Mirko,
děkujeme za Vaši recenzi a zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste spokojena s rychlostí dodání a komunikací s naším obchodem. Co se týče možností slevy, vždy se snažíme nabízet naše produkty za co nejvýhodnější ceny a pravidelně připravujeme akční nabídky pro naše zákazníky. ♥
Lituji, že v současné době nemůžeme doručit do Z-boxu ve Stebně, ale vaše připomínka je pro nás důležitá a budeme se snažit situaci co nejdříve vyřešit. Mezitím doufáme, že služby kurýra budou pro Vás přijatelnou alternativou.
Děkujeme za pochopení a těšíme se na další spolupráci.
Kristýna