- v zásilce chyběl kapesní nůž Mikov, přestože byl vyúčtovaný
Nikdo nereagoval na mail, že je zásilka nekompletní.
Z 20 kusů dorazilo pouze 18. Člověk by měl umět počítat do 20.
- Zboží nedorazilo neboť nedorazila faktura. Nikdo nekomunikuje.
- Nabízejí něco co nedokáží sehnat a nabízejí alternativu. 9
Sice omluva za storno že strany obchodu proběhla, ale i tak velké zklamání.
Zboží bylo poškozené. Vzhledem ceně zboží, jsem to s obchodem neřešil.
Dlouhý čas mezi doručením objednávky a objednáním dopravy. Neskutečné.
O své objednávce jsem nic neslyšel. Již jsem poslal 2 e-maily s žádostí o další informace, bez odpovědi. Bylo to před více než týdnem.
- Dopředu nenapíší, chtějí platbu předem. Proč to tedy inzerují?
Dobry den váš obchod je katastrofa zboží sem neobdržel , na muj dotaz nikdo nereagoval . A ani nevím jestli obědnané zboží vůbec dostanu a kdy .
- Vrácení zboží v zákonné lhůtě.
- Problém s navrácením hotovosti.
Dobrý den. Zakoupil jsem zboží u výše uvedené firmy. Jelikož jsem chtěl zboží jako dárek vybíral jsem na internetu. Objednávku jsem vyzvedl a zaplatil v hotovosti na kamene prodejně na Praze 5. Při vrácení zboží mě dali potvrzení o převzetí zboží a bylo mé sděleno že mě budou informovat o vrácení hotovosti. Čekal jsem a nikdo mě nedal žádnou informaci. Tak jsem minulý týden volal a zaměstnancem na telefonu mě bylo sděleno že mě zavolá někdo s vedení firmy ohledně vrácení hotovosti v zákonné lhůtě. Opět nic. Tak nevím. Zavolal jsem na českou obchodní inspekci a ta mě sdělila že po uplynutí lhůty což je začátkem příštího týdne se začnou zabývat porušením obchodních podmínek. Lži při vrácení zboží a při komunikaci po telefonu mě vedou k názoru že firma není seriózní. Další nákup určitě nedoporučuji.
21.7. objednávka zboží uvedeného skladem
26.7. můj dotaz na dodání zboží
28.7. storno ze strany obchodu -
you sent me wrong product also was is faulty.I have returned the wrong faulty product and you do not answer my E-mails. So I think I am a good customer and you ignor me ? Not good service at all.
- Zboží bylo rychle připraveno k odběru
- Kupoval jsem svojí první zbraň. Prodejce mi zbraň dal k dispozici a vůbec se mi nevěnoval. Čekal bych prozákaznické jednání.
Objednal jsem zbraň, vše ok, po týdnu nic ani zpráva. Volám do obchodu, prý zbraň není skladem a že se neví kdy přijde. Přitom při objednání se tvářila jako skladem. Ruším objednávku, žádné informaceod obchodu.
Nic jsem po 14 dnech nedostal a obchod nekomunikuje.
- Zadna komunikace, nikdo ne odpovida na maili a telefoni
- Zboží zaplaceno předem, nikdo nekomunikuje pouze záznamník
- O žádné nevím
- Objednáte a nic vám nepřijde krom spamu do emailu a to dost často.
Obchod nekomunikuje, zboží nemám. Spamuje jen email.
nekomunikace ,nezvedání tel.
- neaktuální informace na stránkách
- ne-zákaznické chování
Na webu jsem si chtěl objednat novou pistoli, kde mi byla nabídnuta doprava, kterou jsem chtěl využít. Druhý den přišla informace, že nelze zaslat kurýrem (proč je to nabízeno?) a následně přišlo storno objednávky (a co bude dál?). Nevěděl jsem co mám dál dělat, tak jsem napsal, že se pro ni klidně zastavím na prodejně až dorazí, na to mi bylo odpovězeno, že daný set již nebudete objednávat (proč je v nabídce?). Hodnotím to jako neproaktivní přístup k zákazníkovi a neaktualitu webových stránek, chápu, že toho je teď hodně, ale tohle nee :-) objednal jsem si ji u jiného prodejce, kde jsem se setkal s přívětivějším přístupem.