- komunikace
Při zakoupení chyběl šroub na pouzdře zbraně. Napsal jsem dva e-maily prodejci o tomto nedostatku. Reakce obchodu nulová.
- za celý týden se nikdo neobtěžoval mě informovat zda a kdy zboží přijde
Obchod nabízel zboží, které nedokázal zajistit.
- jak mám hodnoitit,když nic nepřišlo
předražené zboží, nakup za 400 Kč jinde 295 nebo 315 Kč
- Žádná komunikace že strany prodejce o nedoručení zasilky
- Pomalé odeslání
- Dražší než ostatní
Nedoporučuji, poslali mi email kde psali že jim nedošla platba a za cca 20 min mi došlo oznámení o potvrzení platby, ani nemluvím že balík odeslali po týdnu,
celkově veliké zmatky -
J'ai commandé un pistolet, et je l'ai payé.
Ma commande a été annulée sans raison.
Il a fallu que je demande des explications pour savoir que le magasin n'avait pas le droit d'expédier des armes.
Pourquoi ne pas l'indiquer en tête du site ???
Heureusement, j'ai été remboursé sans problème ! -
Jsou to totální dementi, neodpovídají na email, neberou telefony, že to nepošlo ani nenapíšou. ODPAD FIRMA
- Máji tam kolónku,,dorucujeme na slovensko,, a není to pravda!!!
Celé zlé.
Diabolky poslány jiné než jsem si objednal a u vzduchovky nedošel puškohled poslán email ohledně vysvětlení proč ale nikde se mě neozval
- za tyzden sa nikto neozval a objednavka nebola asi ani expedovana i ked tovar ukazovalo ze maju skladom
Objednávka zůstala nevyřízená a bez reakce.
- Objednané zboží k vyzvednutí stále nemám, již jsem urgovala, ale zcela bez odezvy, ani telefon nikdo nebere.
- Zboží skladem, odesláno až několik dní po přijetí objednávky. Zasláno jiným přepravcem než jaký byl zadán v objednávce a navíc nulová komunikace v průběhu zpracování objednávky.
- přepočítejte si vše v balíku ... asi mají brigádníky :-/
Zásobník 17+2 nerovná se 19 ran, ale patrně dle shopu 15 ran pro G19 :-/ Bohužel jsem si toho všiml až když jsem si ho označil barvou ... ale za cenu toho většího se přece vyplatí koupit malý zásobník :-/
Asi nechtěli zbohatnout, ale na dodávku se spolehnout zrovna nedá ... -
Nekupoval jsem si žádný kapesní nůž MIKOV 10-NH-SB, nýbrž školní náboje cal. 9 PAK Blank dural, to za prvé. Objednaná položka doposud není, to za druhé.
Byl zakoupen teleskopický obušek,který po chvilce se nechtél vracet zpét.Docela překvapení když to byl dárek pro ženu,která chodí z práce domu sama.Nic moc za 7stovek.Asi lepší kytka.
- Zboží nebylo doručeno a ptát se jak jsem spokojený je poněkud absurdní. Pokusil jsem se po telefonu zjistit co se děje, ten mi nikdo nezvedl. Možná, že by bylo dobré pokud vznikla nějaká potíž se zákazníkem komunikovat Karel Hornych
- Zboží nemám
Nemám co hodnotit. Učinil jsem objednávku, na kterou nikdo nereagoval, takže nemám tušení, zdali se s ní něco děje a jestli obchod nakonec proběhne.