• Objednal jsem si 8 kusů ozdob a z toho byly 4 zmatky!

Vážený zákazníku marketplace Kaufland.cz,

děkujeme vám za vaši zpětnou vazbu. Je nám velmi líto, že jste byli nespokojeni, a rádi bychom se vám touto formou omluvili. Podle vámi uvedených údajů jsme našli danou objednávku a vytvořili k ní tiket. Aktuální průběh si můžete kdykoliv zobrazit ve svém zákaznickém účtu.

Dneska je krásná

Zboží zatim vubec nedorazilo!

váš tým Kaufland.cz

Vše v pořádku. Mohu doporučit.

Objednáno již týden a nic.

Vážený zákazníku marketplace Kaufland.cz,

děkujeme vám za vaši zpětnou vazbu. Je nám velmi líto, že jste byli nespokojeni, a rádi bychom se vám touto formou omluvili. V potvrzení o objednávce vám bylo předem sděleno plánované doručení od 14.12. do 20.12.2024, zásilka tedy není zpožděná. Jakmile prodejce zboží odešle, obdržíte další e-mail, kde najdete odkaz ke sledování zásilky. Uděláme vše pro to, abyste svou objednávku obdrželi v předpokládané dodací lhůtě.

váš tým Kaufland.cz

• dobrý sortiment a ceny
    • slabá komunikace a dlouhá dodací lhůta

Dvě hodiny po objednávce e-mail sděloval, že zboží bylo vypraveno a pak se týden nic nedělo. Zaslaný odkaz na sledování zásilky byl k ničemu. Takový přístup budí nervozitu a vášně. Kdyby upozornili, že to bude takto trvat, neměl bych problém. Celkově jsem ale nakonec s nákupem byl spokojen.

Vážený zákazníku marketplace Kaufland.cz,

děkujeme vám za vaši zpětnou vazbu. Je nám líto, že jste byli v jistém ohledu nespokojeni, a rádi bychom se vám touto formou omluvili. Vaši záležitost samozřejmě bereme vážně a vaši zpětnou vazbu předáme dál pro dlouhodobé zlepšení kvality našich služeb.

váš tým Kaufland.cz

Katastrofa, nekomunikuje ani Kaufland!, není možné vůbec vyplnit kontaktní formulář a zjistit stav objednávky, telefonní číslo/zákaznická linka neexistuje. Kontakt na samotný obchod není funkční. Fiktivní informace. Objednávku jsem poslala a zaplatila 5.11. s datem dodání nejpozději 14.11., zboží mi dodnes nedorazilo, nikdo nekomunikuje, nikde nejste schopni dostat informace, co se děje, jak dostat své peníze zpět. Jedná se o holandský e-shop s vůněmi Continents.

• Žádná
    • Zboží klamavá reklama na cenu a vše jinak.

Objednal jsem štítkovač Brother E550 a vybral jsem kaufland dle srovnání cen na heurece. Vytvořil objednávku, vše zaplatil hned, objednávka byla potvrzena a po asi 3 dnech mi přišel jen email, že objednávku “museli” stornovat bez udání jakéhokoliv bližšího odůvodnění. Podívám se znova na produkt a byl tam stále k dispozici, jen o asi 4000 dražší, což byla nereálná cena na jakýkoliv prodej. Za ty peníze máte dvě. Takže tolik má zkušenost = ztráta času a peněz, protože čas jsou peníze. Peníze za objednávku samozřejmě vráceny. Na kauflandu už nikdy více . Nejvíc zamrzí ta neinformovanost a bezohlednost.

• zajímavý sortiment
    • fajn ceny
    • rychlé doručení

první nákup a překvapivě dobré a rychlé.

Objednávka dorazila asi 4 den po vyřízení objednávky. Zboží dorazilo silné poškozené a prakticky nepoužitelné. Jednalo se o křehké zboží, ale napiš na krabici upozorňující na tuto skutečnost chybel

Vážený zákazníku marketplace Kaufland.cz,

děkujeme vám za vaši zpětnou vazbu. Je nám velmi líto, že jste byli nespokojeni, a rádi bychom se vám touto formou omluvili. Podle vámi uvedených údajů jsme našli vámi otevřený tiket, ve kterém zatím nebyl zapojen zákaznický servis Kaufland.cz. Nyní jsme zákaznický servis zapojili. Aktuální průběh si můžete kdykoliv zobrazit ve svém zákaznickém účtu.

váš tým Kaufland.cz

• Termíny doručení nedodrženy, ani stanoveny nové

Nedodržen termín doručení, žádná zpráva o novém termínu doručení, žádné konkrétní informace s novým termínem doručení. Stále čekáme, zboží za 20 000 Kč!!!

váš tým Kaufland.cz

Mám zboží, ale nemám fakturu. Proto nezaplaceno

Chybí banka pro platbu

a chybí variabilní symbol, podle kterého si platbu najdete

Hezký večer MUDr. Jaroslava Micková

Vážený zákazníku marketplace Kaufland.cz,

děkujeme vám za vaši zpětnou vazbu. Je nám velmi líto, že jste byli nespokojeni, a rádi bychom se vám touto formou omluvili. Podle vámi uvedených údajů jsme našli danou objednávku a vytvořili k ní tiket, abychom objasnili váš požadavek. Aktuální průběh si můžete kdykoliv zobrazit ve svém zákaznickém účtu.

• Spolehlivost, rychlost, důvěryhodnost

Objednávka dodána v přesném termínu, jsem velmi spokojená. Objednáno 20kg loupané slunečnice. Super cena.

• Chybí mi možnost uložení zásilky, např. zásilkovna, balíkovna... Také bych ocenil možnost zaslání na dobírku.

Vážený zákazníku marketplace Kaufland.cz,

děkujeme vám za vaši zpětnou vazbu. Je nám velmi líto, že jste byli nespokojeni, a rádi bychom se vám touto formou omluvili. Podle vámi uvedených údajů jsme našli danou objednávku a vytvořili k ní tiket, kde vám vše rádi vysvětlíme. Aktuální průběh si můžete kdykoliv zobrazit ve svém zákaznickém účtu.

váš tým Kaufland.cz

První objednávka a velká spokojenost

• Rychlost

Chybí český návod

• Rychlé doručení

• Velice rychlá doprava a produkt (stěna vesakova) kvalitní a sestavování jednoduché

• Rychlost, dobře zabalené, doručení bez problémů.